PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73451
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

PROMO: http://www.youtube.com/watch?v=4VenRPMh_N0 (kanadyjskie)
http://www.youtube.com/watch?v=ZUxj69ULjg4 (amerykańskie)

ZDJĘCIA: http://www.youtube.com/watch?v=QKAg4y3dgrI

OPIS ODCINKA 2x21:
(tłumaczenie na polski youhaveamessage):

Dziewczyny poznają nową, zaskakującą ofiarę "A".
Aria, Emily, Hanna i Spencer już od dłuższego czasu są pionkami w grze "A", co sprawia, że są emocjonalnie "odcięte" od swoich przyjaciół i rodzin, ale kiedy wychodzi na jaw, że "A" ma nową, zaskakującą ofiarę, paczka naszych Kłamczuch może powiększyć się o jedną osobę. Jaki jest motyw "A" w gnębieniu kogoś, kto nie należał do paczki najlepszych przyjaciółek Ali?
W międzyczasie Spencer ucieka od rodzinnych problemów prosto w ręce Wrena, a nowa możliwość Ezry może odepchnąć go od Arii.

youhaveamessage

A no faktycznie zapomniałam o tym, że ktoś pójdzie do więzienia:D:P Pogubiłam się już w tych wątkach;D Chwila a może okaże się, że Ezra jest A albo zabójcą i pójdzie do więzienia i będzie wielka epicka opowieść i miłości więziennej:D Wiecie Aria mu będzie przynosić sernik z pilnikiem:P

izka21gramowa

Hahhahahaahhahaha :D
Ale fani Ezrii mają być szczęśliwi po finale, więc nie mamy na co liczyć :D
Naprawdę jestem ciekawa, jak to rozwiążą.

youhaveamessage

Czyli jednak zostanie to czytanie w łóżku:P może będą czytać jego wiersze i to będzie ta scena łóżkowa??:P

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

też się tego boje, bo jak teraz wyjaśnią kim jest 'A' to co bedzie przez następne 25(?) odcinków?

izka21gramowa

Nadal na 1 sezonie :D

youhaveamessage

tak się zastanawiam co czują te aktorki (Hanna, Aria, Spencer, Em) jak oglądają siebie w tv :D i jakie mają opinie na temat samego serialu i jego dalszych losów :D

Leo_Wyatt

YHAM To daj znać jak oglądniesz pierwszy sezon jakie masz wrażenia;D
Nie wiem jak reszta, ale myślę, że grająca Emily jest z siebie dumna:P

izka21gramowa

haha :D skąd ta pewność?

Leo_Wyatt

Jak kiedyś oglądałam filmiki z nią to te jej uśmichy-chichy i sposób w jaki opisywała swoją rolę (przerywane "słodkimi chichotami:P) no i ta duma, która a niej tryskała nie pozostawiały wątpliwości, że to co my uważamy za sztukę jednej miny ona uważa za mistrzostwo!:P Choć muszę przyznać, że w ostatnim odcinku nawet mnie nie irytowała i chyba nawet z 2 miny więcej pokazała:P Mnie jeszcze oprócz Emily irytuje Maya, dobrze, że jej nie ma, nie cierpię tego jej spojrzenia buldoga:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Maya jest ohydna i ja patrzeć na nią nie mogę :D

kaaamilaaa

To jakaś zbiorowa anty-sympatia do niej;D Coraz więcej ludzi jej nie trawi:D

ocenił(a) serial na 4
izka21gramowa

Tez Mai nie lubie:)

użytkownik usunięty
izka21gramowa

a ja nie rozumiem dlaczego wszyscy tutaj 'krzywo' na nią patrzą

ocenił(a) serial na 7

bo jest beznadziejna, chodzi zarówno o wygląd jak i charakter.

ocenił(a) serial na 7
kaaamilaaa

też jej nie lubię - irytuje mnie sposób zachowania Mayi np. na kolacji z Emily i jej mamą.

użytkownik usunięty
kaaamilaaa

Beznadziejnie wygląda ? Co jak co ale akurat Maya jest ładna. Aktorka która ją gra ma 30 lat a wcale na tyle nie wygląda. Sama za nią tez nie przepadam, denerwuje mnie jej głos ale ładna jest.

ocenił(a) serial na 7

według mnie jest brzydka

kaaamilaaa

dla mnie np brzydka nie jest ale każdy ma inne zdanie, co nie zmienia faktu, że za nią nie przepadam... zdecydowanie wolałbym Em z Paige.

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

też wolę Paige, tym bardziej że teraz jak wróciła wydaje się inna, odmieniona (na lepsze)

kaaamilaaa

zobaczymy co nam zaproponują scenarzyści ;d

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Nowa Paige jest fajna, podoba mi się nawet :P
Zmiany w wyglądzie itd. no i ciekawszy wątek, a nie ciągłe mielenie comming outów i zuych rodziców znany z co 2 serialu dla młodzieży =.=