Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73550
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

http://pll-fansite.blogspot.com/2013/01/przypadek.html

na moim ulubionym blogu zamieszczono to oto zdjęcie!!
Jak sądzicie? Alison żyje? Przypadek? Pamiętamy,że Mone odwiedziła osoba w czerwonym
płaszczu i zdaje mi się,ze jest to szef 'A'teamu...ale czy włosy na tym zdjęciu nie są za krótkie jak
na Ali? Może CeCe? Ja raczej jestem za opcją,ze to peruka i 'A'psychol bawi się w przebieranki bo
włosy tak trochę jak peruka wyglądają przy czole.

ocenił(a) serial na 4
duperak3

może to jakaś retrospekcja będzie

ocenił(a) serial na 10
Resire

Nie sądzę bo SPOILER Hanna bierze udział w jakimś pokazie i potem jest w innych scenach ubrana tak samo SPOILER

ocenił(a) serial na 4
duperak3

hmmmm,ale w sumie racja,włosy są jakieś takie krótkie jak na Ali,myślę,że to może być ewentualnie CeCe

ocenił(a) serial na 8
Resire

Hanka rozpocznie prace w sklepie, będzie to pułapka A

ocenił(a) serial na 10
Wonderlife

a skąd takie informacje ?

użytkownik usunięty
duperak3

Mi wyglądem przypomina dziewczynę w pokoju Alison z pilota (a to nie była Mona ani Alison-na zwolnionych klatkach można to sprawdzić).

ocenił(a) serial na 10

też mi ją przypomniała ;) jestem pewien,że to w 80% nie Alison ;)

użytkownik usunięty
duperak3

Możliwe,że to główne A (przecież była od samego początku-nie ważne że tylko przemknęła przez okno od pokoju Alison).xD

A mi się wydaję że to jest przebrany manekin .

ocenił(a) serial na 8
ewela_mal

Ktoś juz tak pisał. Kadr jest z promo 3B, ale widać na promo 3x16 że manekin stoi już w inną strone w tej samej scenie. Czyli się obraca. Choć twarz mi nie pasuje.

ocenił(a) serial na 10
duperak3

to raczej na pewno nie jest Ali, nie wydaje mi się, że jest na tyle głupia, żeby pokazywać się gdziekolwiek publicznie. i właśnie te włosy wyglądają jak peruka... grr, nie wiem czemu, ale aż się przeraziłam :D