Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Promo:
http://www.youtube.com/watch?v=83XPE3-1C2o

Sneak Peek #1:
http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_178244&feature=iv& src_vid=83XPE3-1C2o&v=LsAtOOsYF98

Sneak Peek #2:
http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_133520&feature=iv& src_vid=LsAtOOsYF98&v=jztN-uZnTz8

Sneak Peek #3:
http://youtu.be/QrPCLkLQGN8

Sekrety doprowadzają Kłamczuchy do podjęcia desperackich kroków w nowym odcinku Pretty Little Liars „Out of the Frying Pan, into the Inferno”, którego premiera przypada na 29. stycznia.

Każdy ma tajemnice – Aria, Emily i Spencer mają ich więcej niż większość, ale utrzymywanie tych wszystkich sekretów w tajemnicy może zacząć je przytłaczać. Aria wie, że powinna powiedzieć Ezrze o jego synu, ale nie jest gotowa zmierzyć się z tym, co ta informacja może zrobić z ich związkiem. Hanna z kolei jest pewna, że Caleb ma przed nią jakąś tajemnicę i jest zdeterminowana by ją poznać. Spencer ma powyżej uszu te wszystkie sekrety i decyduje, że nie chce już grać w gry. Czy ich tajemnice doprowadzą dziewczyny do podjęcia desperackich kroków, które mogłyby w rezultacie tylko pogorszyć sytuację?

W międzyczasie Emily dowiaduje się więcej o tym co Ali mogła ukrywać w lato przed jej śmiercią

ocenił(a) serial na 10
Evil_xx

Strasznie denerwuje mnie to, że Kłamczuchy same dodaję sobie problemów. Aria już od początku sezonu zamierza powiedzieć Ezrze o jego dziecku, a w ogóle bezsensu przedłużają ten wątek. Czy to naprawdę takie straszne?
I teraz jeszcze Hanna. ;_; Mam wrażenie, że "A" przechodzi na dalszy plan...

ocenił(a) serial na 4
Evil_xx

http://24.media.tumblr.com/8ff0006ac08385090926cbe0d5817bc5/tumblr_mh34ijuCeS1qk fhieo1_500.jpg

Ali: can I borow your phone? Mine literally picked the worst day to die.
Girl: Mine’s dead too, not that I’d let you use mine.
Ali: Scared that I’d steal one of your boy toys away?
Girl: You wish.
Ali: Ugh, 2 hours to go and no technology
Girl: So, talk to me. Did you get the chance to talk to Beach hottie about it yet?
Ali: About what?
Girl: Um, I don’t know, maybe that thing you were freaking out about yesterday?
Ali: No! And you better not say anything to anyone. I mean it.
Girl: You need to tell the Beach hottie...

But_w_butonierce

co to? ;O

smiles

To ze sneak peeka z zeszytu Emily (?).
Może to rozmowa z CeCe?

Na końcu było chyba jeszcze, że jakby Ali powiedziała temu chłopakowi, to by zaczął świrować.

ocenił(a) serial na 4
But_w_butonierce

screen ze sneak peeka do 3x17

But_w_butonierce

Reszta:

Ali: Do you like want to see my life end?
Girl: Stop being so dramatic. And by the way, he will find out.
Ali: I’ll figure something out. So can we just drop it? It will all work out…
When has it not?
Girl: you are seriously crazy.
Ali: What are you?! My mom? I said drop it. You are totally killing my vibe.
Like it isn’t bad enough we have to sit in this car listening to my dad’s (…) collection.
Girl: Seriously. Is he like permanently stuck in … or just trying to relive the
glory days?
Ali: … you see that shirt he’s wearing? … permanent :)
Girl: We are like a hundred miles away (…) (what) happened with that kid
you …
Ali: Let’s just say I made myself clear.
Girl: So you went to visit him? In June? You have got to be kidding me.
The guy who like blinded that girl or whatever?
Ali: Or whatever. Yea.
Girl: Oh my God, why?
Ali: To straighten him out. He totally thought he could mess with me from
behind bars. Like I wouldn’t know it was him? He belongs in that cage for being so stupid.
Girl: Well, what’s it like? I bet it’s like that show … Any bad boy cuties?
Ali: As if, it’s totally gross. Trust me. That kid is hating himself right now
for … having messed with me.
Girl: So what happened?
Ali: I threw those moronic notes he was sending… THE END

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

przetłumaczyłby ktoś?

octavessens

Przetłumaczyłam na szybko pierwszą część. Z góry przepraszam za błędy ;)
Ali: Mogę porzyczyć Twój telefon? Mój wybrał najgorszy dzień, aby się rozładować
Dziewczyna: Mój też jest rozładowany, nie żebym pozwoliła ci korzystać z mojego telefonu.
A: Boisz się, że ukradnę jednego z Twoich chłopaków-zabawek?
D: Chciałabyś.
A: Ugh, zostały 2 godziny i pozostałyśmy bez technologi.
D: Więć porozmawiaj ze mną. Miałaś okazję porozmawiać o tym z 'plażowym przystojniakiem'?
A: O czym?
D: Um, nie wiem, może o tej rzeczy o której tak świrowałaś wczoraj?
A: Nie! I lepiej nie mów o tym nikomu. Naprawdę.
D: Musisz powiedzieć 'plażowemu przystojniakowi'...

octavessens

Druga część:
A: Chciałabyś zobaczyć koniec mojego życia ( moją śmierć ) ?
D: Przestań dramatyzować. Poza tym on się dowie.
A: Coś wymyślę. Więc czy możesz to zostawić? Wszystko się ułoży... Dlaczego miałoby nie?
D: Ty naprawdę jesteś szalona
A: Kim ty jesteś?! Moją matką? Powiedziałam zostaw to. Całkowicie niszczysz moją atmosferę. Czy to nie jest wystarczająco złe, że musimy siedzieć w samochodzie i słuchać kolekcji ( płyt) mojego taty.
D: Poważnie. Czy on trwale/ostatecznie utknął... czy po prosty starasz się przeżyć dni chwały?
A: ...widzisz tę koszulę którą on nosi ?... trwale ;)
D: Jesteśmy jakieś sto mil dalej(...) co się stało z tym dzieciakiem, któremu...
A: Powiedzmy, że wyraziłam się jasno.
D: Więc odwiedziłaś go? W czerwcu? Chyba żartujesz. Chłopaka który oślepił tę dziewczynę czy coś takiego?
A: Coś takiego, taa.
D: O mój Boże, dlaczego??
A: Żeby go wyprostować. On myśli, że może zadzierać ze mną zza kratek. Żebym nie wiedziała, że to on? Jemu należy ta klatka za bycie tak głupim.
D: Wiec jak to jest? Założę się, że tak jak w tym show... Jacyś źli przystojniacy?
A: Nawet jeśli, to jest okropne. Uwierz mi. Ten dzieciak nienawidzi teraz siebie samego za to, że... zadarł ze mną.
D: Wiec co się stało?
A: Rzuciłam te kretyńskie notatki które wysyłał... (Koniec)

ocenił(a) serial na 10
Aishowa

SZOK! :O

ocenił(a) serial na 4
youhaveamessage

Powiem tak... odcinek nie był zły, jednakże gorszy od poprzedniego. Podobają mi się działania Spencer i zaintrygowała mnie sama końcówka... SPOILER główne <?> "A" przypalające głowę lalce-Hannie, ubrane w czerwoną bluzę i z pomalowanymi na czerwono paznokciami (pewnie Ali albo bliźniaczka). SPOILER + promo do następnego odcinka... mind-blowing :D

equinox17

Aż obejrzałam, żeby zobaczyć, czy serio takie mind-blowing... Emily! Hahahahahhahahahaha :D O matko :D

ocenił(a) serial na 4
youhaveamessage

SPOILER a ta rozmowa Spencer z detektywem była tak skonstruowana, że w pierwszej chwili pomyślałam, że to jakiś alfons :D SPOILER

equinox17

Ja to samo ! I tak oglądam i sobie myśle boże kochany Spencer aż tak sie stacza ? ; D

ocenił(a) serial na 4
Request_

w ogóle to myślałem, że idzie na spotkanie z Tobym, bo tak się wystroiła :D

equinox17

No właśnie tak myśle o nie idzie sie spotkać z Tobym bo płacze, ale chce wyglądać ładnie, biedna Spence, potem o jezu Spencer zamówiła sobie chłopaka na telefon, chce dać mu kase, wtf to ten klucz, o co tu chodzi. Zaskoczyli mnie tu nieźle. ; D

equinox17

Hahaha, ja tez pomyślałam, że taka zdesperowana, że się łapie za jakieś call girl :D

ocenił(a) serial na 4
Evil_xx

...czy to znaczy, że Toby była A dla Ali przed jej śmiercią????

ocenił(a) serial na 4
But_w_butonierce

z kontekstu rozmowy na to by wychodziło.

ocenił(a) serial na 7
equinox17

Ali chyba myslala, ze Toby byl glownym A, ale to nie mogla byc prawda, bo przeciez jest tylko pracownikiem A, a nie szefem.

ocenił(a) serial na 9
Evil_xx

[ SPOILER ]
A jeżeli Ali była w ciąży z tym całym policjantem Darrenem Wilden'em, który dowiedział się o tym i ją zabił. Sama mówiła o tym CeCe, że jeżeli ten cały 'Beach hottie' się dowie to to zrobi. Do tego rozmowa Wildena z mamą Em, jak to kiedyś zabił kogoś w samoobronie.
Co miało oznaczać zachowanie Ezry na końcu?? Czyżby przegnanie ?

fffiona

jedyne co mi nie pasuje w tej teorii to to, że jest prawdopodobna, a co za tym idzie Marlene nie dopuści do tego by się sprawdziła :D

ocenił(a) serial na 10
hanaya

toby w wiezniu wygladal jak bialy Tupac hahah
a pozatym jak zwykle sto tysiecy nowych pomyslow a to ze Wilden byl tam gdzie Ali
ze byla w ciazy mam nadzieje ze jakos to niedlugo wytlumacza
a pozatym to ciekawe co sie stanie hannie w najblizyszm czasie jesli to ja "osoba w czerwonym plaszczu"
palila palnikiem pierwsza...

ocenił(a) serial na 2
gabrysiag

Kim jest ta dziewczyna w czerwonym płaszczu...wiemy, że nie Mona, nie Ali (pomysł z jej siostrą bliźniaczką kompletnie mi się nie podoba...)...chyba nie Cece ani Jenna xD? I dlaczego Paige spotyka się z innymi dziewczynami? ;|

mmadelinee

To było wyjasnione w serialu, ze bajerowala ta laske ze sklepu z kostiumami by dowiedziec sie czegos wiecej i moze odkryc kto wypozyczył straszy kostium w Haloween....

ocenił(a) serial na 2
kukuruku2

Nie oglądałam scen z kolejnego odcinka, więc nie wiedziałam o tym ;) W takim razie Paige raczej nie należy do A-teamu.

mmadelinee

Hm...... denerwuje mnie Mona ..... a dawno nie pokazywali Jenny......

gabrysiag

Biały Tupac, ahahahahahhahahahaha :D
To, że była w ciąży to nie jest dla mnie zaskoczenie. Taka teoria się tu przewija od 1. sezonu.

youhaveamessage

Wiem, że już nie oglądasz, ale od 40 min po prostu musisz, bo Ezra wtedy płacze;D Bezcenny widok;D

youhaveamessage

biały Tupac, dokladnie to samo przyszlo mi na mysl :D najlepszy moment odcinka poza płaczem Ezry oczywiscie :p

hanaya

nie dość że biały Tupac, to w tej chustce miał taką twarz jak u konia.

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

http://www.youtube.com/watch?v=8Jyd-FGigaw tutaj była wskazówka, ale w tedy myślałam że to zmyła.

fffiona

Ezra nie wytrzymal stresu i sie poplakal.... ogolnie ta postac jest tajemnicza od samego poczatku.... nie wiadomo co tak naprawde mysli.... a sytuacja całkiem zyciowa, przez przypadek dowiedzial sie ze jest ojcem...doszukiwalam sie podejrzanych sytuacji i przedmiotów w odcinku ale chyba w tym ich nie było..... scena z Hannah w klubie dla lesbijek na plus..... niezła była .... :)

kukuruku2

Na miescu znajomych Ian'a Harding'a ustawilabym mu na wszystkich urzadzeniach tapete jak on sam placze z dopiskiem 'and the Oscar goes to'.

hanaya

hahahahahhahahahahahahahahahha o boże :D

hanaya

Hahahahahahahahahahahahahhahaha padlamXD

hanaya

hahahahahahahahahahahaha już to sobie wyobraziłam :D

Evil_xx

Odcinek taki se. Spencer mogłaby powiedzieć dziewczynom o Tobym, ale pewnie niedługo im powie, czytałam spoilery że dowiedzą się wszystkie o Tobym w połowie 3b, czyli gdzieś za 2 odcinki pewnie im się wygada. Ali była w ciąży ? LOL. Ezra był żałosny, jego gra aktorka mnie rozwala, cały czas jedna mina myślałam że wybuchne śmiechem kiedy prawie się popłakał HAHAH! Akcja z Hanną w klubie lesbijskim całkiem zabawna, ogólnie jak dla mnie to ona była najlepsza w tym odcinku, mimo że moją ulubienicą jest Spenc to Hanna rozbrajała :D Spencer mogłaby przestać ryczeć za tym zdrajcą i się ogarnąć, ale dobrze że chociaż pod koniec pokazała że ma jaja i wynajęła tego detektywa, może być ciekawie, huhu. Ale przynajmniej stało się to na co tak długo czekałam, koniec Ezrii JES :* Mam nadzieje ze teraz Arią zajime się jego młodszy braciszek, a Ezra niech spieprza :3 Wgl Toby wyglądał okropnie we flashbacku hahaha : http://25.media.tumblr.com/4b83c1c0d976ac7269442fec1dcd3e4c/tumblr_mhf842AclS1qe nwoao1_r1_500.gif

paulinamarchewka14

Jak to pięknie wyglądało jak z tymi walizkami szedł<3:D

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

Nie wiem, czy pojawiło się już to pytanie, wie ktoś czy jest już gdzieś możliwość obejrzenia odcinka z napisami?

VampireRose

Na ii tv jeszcze godz temu nie było, chyba musisz jeszcze poczekać;)

ocenił(a) serial na 10
izka21gramowa

i płakał :)

paulinamarchewka14

Jak przeczytałam, że Ezra się poryczał, to aż musiałam to znaleźć na tumblrze.

http://25.media.tumblr.com/03b52592a3130bd96f2e3313c6ee9da7/tumblr_mhfty0YUfW1rc u1vho5_250.gif hahahahahahahh
http://25.media.tumblr.com/d4d6e8876cf2b2fc685fcc4215fbc7bd/tumblr_mhfj46auTn1s3 7hlko1_250.gif

Izka, mam dla Ciebie prezent. Ale nie wystrasz się tym razem.

http://media.tumblr.com/ad7909d19f5a72cb942c1355396d8380/tumblr_inline_mhfj23rPG y1qf4fbs.jpg

youhaveamessage

<hahaha> teraz to ja się popłakałam;D

youhaveamessage

Jezu, boj sie Boga dziewczyno! co Ty tu wstawiasz?! ;D chcesz, zebym na zawal zeszla?! :P

sandra_crashdown

Przecież ostrzegałam! Hahahahhahahahahahaha

https://www.youtube.com/watch?v=p5JIZ4USn04 so sad :(((

youhaveamessage

Hahahaha, znow ten niekontrolowany atak smiechu ;D

sandra_crashdown

Czemu się z niego śmiejesz, nie widzisz jak cierpi?!?!!
Te emocje...

youhaveamessage

Buehhehehe, nie mam serca, ot co xD

youhaveamessage

yham, wiadomo już o której będą napisy? ;)