Promo:
http://www.youtube.com/watch?v=83XPE3-1C2o
Sneak Peek #1:
http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_178244&feature=iv& src_vid=83XPE3-1C2o&v=LsAtOOsYF98
Sneak Peek #2:
http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_133520&feature=iv& src_vid=LsAtOOsYF98&v=jztN-uZnTz8
Sneak Peek #3:
http://youtu.be/QrPCLkLQGN8
Sekrety doprowadzają Kłamczuchy do podjęcia desperackich kroków w nowym odcinku Pretty Little Liars „Out of the Frying Pan, into the Inferno”, którego premiera przypada na 29. stycznia.
Każdy ma tajemnice – Aria, Emily i Spencer mają ich więcej niż większość, ale utrzymywanie tych wszystkich sekretów w tajemnicy może zacząć je przytłaczać. Aria wie, że powinna powiedzieć Ezrze o jego synu, ale nie jest gotowa zmierzyć się z tym, co ta informacja może zrobić z ich związkiem. Hanna z kolei jest pewna, że Caleb ma przed nią jakąś tajemnicę i jest zdeterminowana by ją poznać. Spencer ma powyżej uszu te wszystkie sekrety i decyduje, że nie chce już grać w gry. Czy ich tajemnice doprowadzą dziewczyny do podjęcia desperackich kroków, które mogłyby w rezultacie tylko pogorszyć sytuację?
W międzyczasie Emily dowiaduje się więcej o tym co Ali mogła ukrywać w lato przed jej śmiercią
Strasznie denerwuje mnie to, że Kłamczuchy same dodaję sobie problemów. Aria już od początku sezonu zamierza powiedzieć Ezrze o jego dziecku, a w ogóle bezsensu przedłużają ten wątek. Czy to naprawdę takie straszne?
I teraz jeszcze Hanna. ;_; Mam wrażenie, że "A" przechodzi na dalszy plan...
http://24.media.tumblr.com/8ff0006ac08385090926cbe0d5817bc5/tumblr_mh34ijuCeS1qk fhieo1_500.jpg
Ali: can I borow your phone? Mine literally picked the worst day to die.
Girl: Mine’s dead too, not that I’d let you use mine.
Ali: Scared that I’d steal one of your boy toys away?
Girl: You wish.
Ali: Ugh, 2 hours to go and no technology
Girl: So, talk to me. Did you get the chance to talk to Beach hottie about it yet?
Ali: About what?
Girl: Um, I don’t know, maybe that thing you were freaking out about yesterday?
Ali: No! And you better not say anything to anyone. I mean it.
Girl: You need to tell the Beach hottie...
To ze sneak peeka z zeszytu Emily (?).
Może to rozmowa z CeCe?
Na końcu było chyba jeszcze, że jakby Ali powiedziała temu chłopakowi, to by zaczął świrować.
Reszta:
Ali: Do you like want to see my life end?
Girl: Stop being so dramatic. And by the way, he will find out.
Ali: I’ll figure something out. So can we just drop it? It will all work out…
When has it not?
Girl: you are seriously crazy.
Ali: What are you?! My mom? I said drop it. You are totally killing my vibe.
Like it isn’t bad enough we have to sit in this car listening to my dad’s (…) collection.
Girl: Seriously. Is he like permanently stuck in … or just trying to relive the
glory days?
Ali: … you see that shirt he’s wearing? … permanent :)
Girl: We are like a hundred miles away (…) (what) happened with that kid
you …
Ali: Let’s just say I made myself clear.
Girl: So you went to visit him? In June? You have got to be kidding me.
The guy who like blinded that girl or whatever?
Ali: Or whatever. Yea.
Girl: Oh my God, why?
Ali: To straighten him out. He totally thought he could mess with me from
behind bars. Like I wouldn’t know it was him? He belongs in that cage for being so stupid.
Girl: Well, what’s it like? I bet it’s like that show … Any bad boy cuties?
Ali: As if, it’s totally gross. Trust me. That kid is hating himself right now
for … having messed with me.
Girl: So what happened?
Ali: I threw those moronic notes he was sending… THE END
Przetłumaczyłam na szybko pierwszą część. Z góry przepraszam za błędy ;)
Ali: Mogę porzyczyć Twój telefon? Mój wybrał najgorszy dzień, aby się rozładować
Dziewczyna: Mój też jest rozładowany, nie żebym pozwoliła ci korzystać z mojego telefonu.
A: Boisz się, że ukradnę jednego z Twoich chłopaków-zabawek?
D: Chciałabyś.
A: Ugh, zostały 2 godziny i pozostałyśmy bez technologi.
D: Więć porozmawiaj ze mną. Miałaś okazję porozmawiać o tym z 'plażowym przystojniakiem'?
A: O czym?
D: Um, nie wiem, może o tej rzeczy o której tak świrowałaś wczoraj?
A: Nie! I lepiej nie mów o tym nikomu. Naprawdę.
D: Musisz powiedzieć 'plażowemu przystojniakowi'...
Druga część:
A: Chciałabyś zobaczyć koniec mojego życia ( moją śmierć ) ?
D: Przestań dramatyzować. Poza tym on się dowie.
A: Coś wymyślę. Więc czy możesz to zostawić? Wszystko się ułoży... Dlaczego miałoby nie?
D: Ty naprawdę jesteś szalona
A: Kim ty jesteś?! Moją matką? Powiedziałam zostaw to. Całkowicie niszczysz moją atmosferę. Czy to nie jest wystarczająco złe, że musimy siedzieć w samochodzie i słuchać kolekcji ( płyt) mojego taty.
D: Poważnie. Czy on trwale/ostatecznie utknął... czy po prosty starasz się przeżyć dni chwały?
A: ...widzisz tę koszulę którą on nosi ?... trwale ;)
D: Jesteśmy jakieś sto mil dalej(...) co się stało z tym dzieciakiem, któremu...
A: Powiedzmy, że wyraziłam się jasno.
D: Więc odwiedziłaś go? W czerwcu? Chyba żartujesz. Chłopaka który oślepił tę dziewczynę czy coś takiego?
A: Coś takiego, taa.
D: O mój Boże, dlaczego??
A: Żeby go wyprostować. On myśli, że może zadzierać ze mną zza kratek. Żebym nie wiedziała, że to on? Jemu należy ta klatka za bycie tak głupim.
D: Wiec jak to jest? Założę się, że tak jak w tym show... Jacyś źli przystojniacy?
A: Nawet jeśli, to jest okropne. Uwierz mi. Ten dzieciak nienawidzi teraz siebie samego za to, że... zadarł ze mną.
D: Wiec co się stało?
A: Rzuciłam te kretyńskie notatki które wysyłał... (Koniec)
Powiem tak... odcinek nie był zły, jednakże gorszy od poprzedniego. Podobają mi się działania Spencer i zaintrygowała mnie sama końcówka... SPOILER główne <?> "A" przypalające głowę lalce-Hannie, ubrane w czerwoną bluzę i z pomalowanymi na czerwono paznokciami (pewnie Ali albo bliźniaczka). SPOILER + promo do następnego odcinka... mind-blowing :D
Aż obejrzałam, żeby zobaczyć, czy serio takie mind-blowing... Emily! Hahahahahhahahahaha :D O matko :D
SPOILER a ta rozmowa Spencer z detektywem była tak skonstruowana, że w pierwszej chwili pomyślałam, że to jakiś alfons :D SPOILER
No właśnie tak myśle o nie idzie sie spotkać z Tobym bo płacze, ale chce wyglądać ładnie, biedna Spence, potem o jezu Spencer zamówiła sobie chłopaka na telefon, chce dać mu kase, wtf to ten klucz, o co tu chodzi. Zaskoczyli mnie tu nieźle. ; D
Ali chyba myslala, ze Toby byl glownym A, ale to nie mogla byc prawda, bo przeciez jest tylko pracownikiem A, a nie szefem.
[ SPOILER ]
A jeżeli Ali była w ciąży z tym całym policjantem Darrenem Wilden'em, który dowiedział się o tym i ją zabił. Sama mówiła o tym CeCe, że jeżeli ten cały 'Beach hottie' się dowie to to zrobi. Do tego rozmowa Wildena z mamą Em, jak to kiedyś zabił kogoś w samoobronie.
Co miało oznaczać zachowanie Ezry na końcu?? Czyżby przegnanie ?
jedyne co mi nie pasuje w tej teorii to to, że jest prawdopodobna, a co za tym idzie Marlene nie dopuści do tego by się sprawdziła :D
toby w wiezniu wygladal jak bialy Tupac hahah
a pozatym jak zwykle sto tysiecy nowych pomyslow a to ze Wilden byl tam gdzie Ali
ze byla w ciazy mam nadzieje ze jakos to niedlugo wytlumacza
a pozatym to ciekawe co sie stanie hannie w najblizyszm czasie jesli to ja "osoba w czerwonym plaszczu"
palila palnikiem pierwsza...
Kim jest ta dziewczyna w czerwonym płaszczu...wiemy, że nie Mona, nie Ali (pomysł z jej siostrą bliźniaczką kompletnie mi się nie podoba...)...chyba nie Cece ani Jenna xD? I dlaczego Paige spotyka się z innymi dziewczynami? ;|
To było wyjasnione w serialu, ze bajerowala ta laske ze sklepu z kostiumami by dowiedziec sie czegos wiecej i moze odkryc kto wypozyczył straszy kostium w Haloween....
Nie oglądałam scen z kolejnego odcinka, więc nie wiedziałam o tym ;) W takim razie Paige raczej nie należy do A-teamu.
Biały Tupac, ahahahahahhahahahaha :D
To, że była w ciąży to nie jest dla mnie zaskoczenie. Taka teoria się tu przewija od 1. sezonu.
biały Tupac, dokladnie to samo przyszlo mi na mysl :D najlepszy moment odcinka poza płaczem Ezry oczywiscie :p
http://www.youtube.com/watch?v=8Jyd-FGigaw tutaj była wskazówka, ale w tedy myślałam że to zmyła.
Ezra nie wytrzymal stresu i sie poplakal.... ogolnie ta postac jest tajemnicza od samego poczatku.... nie wiadomo co tak naprawde mysli.... a sytuacja całkiem zyciowa, przez przypadek dowiedzial sie ze jest ojcem...doszukiwalam sie podejrzanych sytuacji i przedmiotów w odcinku ale chyba w tym ich nie było..... scena z Hannah w klubie dla lesbijek na plus..... niezła była .... :)
Na miescu znajomych Ian'a Harding'a ustawilabym mu na wszystkich urzadzeniach tapete jak on sam placze z dopiskiem 'and the Oscar goes to'.
Odcinek taki se. Spencer mogłaby powiedzieć dziewczynom o Tobym, ale pewnie niedługo im powie, czytałam spoilery że dowiedzą się wszystkie o Tobym w połowie 3b, czyli gdzieś za 2 odcinki pewnie im się wygada. Ali była w ciąży ? LOL. Ezra był żałosny, jego gra aktorka mnie rozwala, cały czas jedna mina myślałam że wybuchne śmiechem kiedy prawie się popłakał HAHAH! Akcja z Hanną w klubie lesbijskim całkiem zabawna, ogólnie jak dla mnie to ona była najlepsza w tym odcinku, mimo że moją ulubienicą jest Spenc to Hanna rozbrajała :D Spencer mogłaby przestać ryczeć za tym zdrajcą i się ogarnąć, ale dobrze że chociaż pod koniec pokazała że ma jaja i wynajęła tego detektywa, może być ciekawie, huhu. Ale przynajmniej stało się to na co tak długo czekałam, koniec Ezrii JES :* Mam nadzieje ze teraz Arią zajime się jego młodszy braciszek, a Ezra niech spieprza :3 Wgl Toby wyglądał okropnie we flashbacku hahaha : http://25.media.tumblr.com/4b83c1c0d976ac7269442fec1dcd3e4c/tumblr_mhf842AclS1qe nwoao1_r1_500.gif
Nie wiem, czy pojawiło się już to pytanie, wie ktoś czy jest już gdzieś możliwość obejrzenia odcinka z napisami?
Jak przeczytałam, że Ezra się poryczał, to aż musiałam to znaleźć na tumblrze.
http://25.media.tumblr.com/03b52592a3130bd96f2e3313c6ee9da7/tumblr_mhfty0YUfW1rc u1vho5_250.gif hahahahahahahh
http://25.media.tumblr.com/d4d6e8876cf2b2fc685fcc4215fbc7bd/tumblr_mhfj46auTn1s3 7hlko1_250.gif
Izka, mam dla Ciebie prezent. Ale nie wystrasz się tym razem.
http://media.tumblr.com/ad7909d19f5a72cb942c1355396d8380/tumblr_inline_mhfj23rPG y1qf4fbs.jpg