Jest promo 19. odcinka: youtube. com/watch?
feature=player_detailpage&v=hB_NuYP76BE
Scena ze Spencer i Moną ciekawa, od takiej strony Spence jeszcze nie znałam. :) Jak myślicie,
kiedy wreszcie pozostałe dziewczyny dowiedzą się prawdy o Tobym?
Sneak Peek 1: http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_834423&feature=iv&src_vid= hB_NuYP76BE&v=pNZanYD1JWE
Sneak Peek 2: http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_48926&feature=iv&src_vid=p NZanYD1JWE&v=uEpfuMobW6M
Sneak Peek 3: http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_882988&feature=iv&src_vid= uEpfuMobW6M&v=1YCBifUGNjs
nie mogę się doczekać tego 19 odcinka :) będzie ciekawie....
co znaczy ten napis na okularach? (sneak peek)?
"You rat out T, I take down 1 of your 3. -A"
nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że chodzi o coś w stylu "Porzuciłaś Toby'ego, teraz ja zabiorę jedną z trzech" [w domyśle: Emily, Hannę i Arię]. Lepiej jednak poczekać na kogoś, kto ogarnie to porządnie.
Nie porzuciłaś, tylko coś w stylu "...wydasz Toby'ego, a ja wyeliminuję jedną z waszej trójki". A chce zapobiec żeby reszta dziewczyn nie dowiedziała się tego co wie już Spencer.
Ciekawy wątek. =) Ja nadal mam nadzieje ze moze nie teraz ale kiedyś zniszczą przyjaźń dziewczyn. Uwielbiam takie wątki jak chociażby w 3x12 z Emily. W gotowych na wzystko o tym był prawie cały 8 sezon i był to jeden z moich ulubionych.
Tak...zwłaszcza jak okazało się, że każda poszła swoją drogą, nie grały już razem w pokera i ogólnie był to niemal koniec ich znajomości...ładna mi przyjaźń. PLL niestety nie można porównywać do DH...Cherry tworząc główne "sezonowe tajemnice" wiedział od początku "kto za czym stoi", a Marlene chyba sama nie jest pewna kim jest A ;| Mam nadzieję, że nie będzie to bliźniaczka Alison, bo to byłoby totalnie słabe rozwiązanie....
A ma być podobno inne niż w książce, co nie? Z bliźniaczką serio byłoby słabo...
dzięki! :) Mój angielski niestety kuleje, więc dobrze, że mamy sprostowanie. Ciekawe, czy Spence się do tego dostosuje... Trochę nie rozumiem zachowania dziewczyn wobec niej w ostatnich odcinkach [Aria, wtf?] i mam nadzieję, że Spencer powie im prawdę o Tobym, a one trochę się ogarną i będą ją bardziej wspierać.
Zgadzam się. Tylko Emily wykazała jakieś zainteresowanie nią i coś tam próbowała z nią pogadać. A resztę to tak jakby w ogóle nie obchodzi, lolol. Nawet Spencer jak się dowiedziała o tym frajerze Ezrze (?) od Arii to wyleciała z mordą na niego i mimo że niechcący pogorszyła sytuację to i tak chciała jakoś jej pomóc a wyszło jak wyszło xD (Dzięki bogu :*)
no właśnie, Spencer zareagowała jak prawdziwa przyjaciółka, z kolei dziewczyny średnio interesują się tym, co się z nią dzieje. Już nawet nie chodzi o sam fakt zerwania z Tobym, ale o to, że ona wygląd jak trup - dobre przyjaciółki! :D
podbijam :) w sumie mogę obejrzeć bez jeśli dziś ich nie będzie a np. jutro obejrzeć tylko te momenty, których nie zrozumiałam ale pytam bo już parę razy oglądałam bez a jak kończyłam pojawiały się napisy - ironia losu. ;D
Już obejrzałam. Ale widzę, że tylko ja, więc na razie poczekam z dzieleniem się wrażeniami :)
Bardzo podobał mi się odcinek! Coraz ciekawiej się robi!
Wrócili Wren, Cece i Melisa <3
Nie mogą! On jest za piękny, by umrzeć <3
Swoją drogą, zauważyliście, jakie Aria ma szczęście do facetów? Noel, Jason, Wesley. Każdy z nich ją pocałował i chciał z nią być, a ona zawsze "We can't" :/
i tak juz ten odcinek jest naciągany, że to niby Cece rozmawiała z Melisą, a wyglądała jak Alison (sam Jason sie na to nabrał) a co z Alison z którą rozmawiał ojciec Arii ?
Spencer zaczyna szalec :D
musisz ściągnąć ten program napi.projekt i jak masz ściągnięty odcinek to on ci tam wyszukuje napisy :) nie trzeba mieć konta :)
Dobra o to moje wrażenia, UWAGA BĘDĄ SPOILERY!!!!.
Temat Hanny i ojca Caleba nie był specjalnie ciekawy i nie zaskoczyło mnie to że Jimi czy jak mu tam było miał banknot Hanny i że ona to niewątpliwie zobaczy. I jak to zwykle Hanna, wyciągnie błędne wnioski albo ojciec Caleba rzeczywiście jest złodziejem.
Spencer ma niewątpliwie załamanie nerwowe i szaleje w najlepsze. Szkoda tylko że nie udało się wyrządzić Monie większej krzywdy, na przykład wysłać ją na tamten świat bo mnie już ona strasznie wkurza. No ale co się odwlecze to nie uciecze. No i Andrew pokazał swoją sexy klatę :-)))) wcześnie chłopak zaczyna :-))) a ja myślałam że zrobią z nim tak jak uprzednio z Tobym, najpierw lepszy fryz, potem leprze ciuchy a dopiero na końcu będzie pokazywał jakie to z niego super ciacho aka nowy chłopak Spencer.
A Spencer bardzo mi się podobała taka zła i gotowa na wszystko, a to jej spojrzenie szaleńca gdy rozmawiała z Moną, cudo!
Aria i Wes, nie wróżę im wspólnej przyszłości a byłoby tak pięknie. Wes z pewnością potrafił by rozruszać Arię, Może w następnym odcinku zawalczył by o nią bardziej, spróbowałby ukraść bratu dziewczynę, no zrobił cokolwiek żeby było ciekawie i żeby Ezra nigdy już nie wrócił....ale serial musiałby zmienić scenarzystę na takiego który nie jest zakochaną w Ezarii wariatką.
Podobała mi się scena w której Emily próbowała przemówić Spencer do rozumu, oraz jej sceny z Jasonem były ciekawe. Ta dziewczyna wreszcie zaczyna robić coś konkretnego i podoba mi się to. I Jason, ucieszyłam się że nie uważa wariatki Mony za przyjaciela ani za nic w tym stylu bo doprawdy wściekłabym się gdyby było inaczej. I na początku byłam zła po scenie w szpitalu że chcą mu zrobić coś złego ale zaraz potem pomyślałam " a może on sam wyszedł z tego szpitala? Przecież był na środkach przeciwbólowych i był wyraźnie przestraszony. A posłanie Em po wodę było tylko pretekstem żeby się jej pozbyć z pokoju." Bo jeśli się mylę, i jeśli kolejny członek N.A.T umrze, to kończę z tym badziewiastym serialem.
Najpierw zabrali mi Spoby, teraz chcą zrobić z Ari macochę a na koniec zabiorą mi Jasona? Tego już nie ścierpię. W ogóle ostatnio zaczynam podejrzewać że twórcy robią serial według własnych widzimisię i mają gdzieś widzów. Na jakieś stronie w internecie przeczytałam coś z stylu że Marlenka zniszczyła Spoby bo zagrażała pozycji Ezarii na najbardziej epicki romans i kradła im popularność, i wiecie co? Jestem gotowa w to uwierzyć.
Może i wątek Hanny, Caleba i jego ojca nie był bardzo ciekawy ale cieszę się, że sie pojawił, w końcu Hanna i Caleb są razem i powinni mieć jakieś sceny razem i to nie tylko takie, które dotyczą A. Trochę mało było czegoś takiego ostatnio, a mi miło się patrzyło na nich, na to jak Hanna się dla niego stara. Spencer się zrobiła ostra ale chyba nie panuje już nad emocjami, ta napaść na Monę pokazała, że Mona może sobie grać jej emocjami jak jej się podoba. Spencer dała się podpuścić. Ona potrzebuję przyjaciółek, a jak napisałaś Hanna i Aria mają ją gdzieś. Najbardziej to chyba Aria, dziwnie sie zachowuje. Emily mnie zaskakuje, kurde :D to, że Wes pocałuje Arię było przewidywalne i jak dla mnie niepotrzebne... ale Ezra niech sobie nie wraca :D :D
Wprawdzie nie wspomniałam o tym że dziewczyny nie interesują się Spencer, za małym wyjątkiem Emily ale to prawda. Zwłaszcza zachowanie Hanny mnie w tym odcinku wnerwiło. Zupełnie jakby miała gdzieś to że jej przyjaciółka ma doła i kiepsko się wykpiła gdy Aria wspomniała jej o jej wcześniejszym zachowaniu po zerwaniu z Calebem.
najbardziej gdzieś to ma ją definitywnie hanna, którą naprawdę bardzo lubię (właściwie to drugą w kolejnosci zaraz po spencer) ale to jak sie zachowała mnie normalnie dobiło. aria mówi,że ze spencer się coś dzieje, a ta się gapi w swój telefon i ma wyj*bane na cały świat. emily jedyna próbuje jakoś do spencer dotrzeć (poza tym brawo za to,że wreszcie się ruszyła!). nigdy jej specjalnie nie lubiłam, ale widać, że teraz przejmuje pałeczke, bo hanna i aria już dawno chyba zapomniały o tym, że ktoś im zagraża. no i kluczowe pytanie... GDZIE JEST TOBY ????? ja chcę go spowrotem :(
No też racją z tą Hanną, można ją tłumaczyć, że była zajęta pomaganiem Calebowi ale i tak się chamsko zachowała. Nie ogarniam akcji- przyjaciółce się coś dzieje, obrażę się, że nie jest najmilszą osobą na świecie w trudnym dla siebie okresie i zostawię ją samej sobie.
Takie pytanie trochę z innej beczki :)) oglądam właśnie na necie zdjęcia z PLL a konkretnie Jenny i tak się zastanawiam czy ona miała zoperowane oboje oczu czy tylko jedno ? Pamiętam że miała opatrunek po operacji na jednym ale chyba na drugim już nie. Albo to mnie coś umknęło.
Hmmmm... Sama się teraz zamotałam, powiedziałabym, że oba ale jak wspomniałaś o jednym opatrunku to teraz juz nie wiem :D ciekawe czy i kiedy się jeszcze pojawi.
http://25.media.tumblr.com/c723aa77e5ebf7272f05ee5fb4aa7e6d/tumblr_mi58pqiCjI1rd e614o1_400.png
o.0
Nudny był ten odcinek... dziewczyny chyba dowiedza sie w przyszłym. Ciekawe kiedy toby sie pojawi ;D
Odcinek całkiem nie zły ;D
1. Psycho-Spenc,
2. Cece... czy to nie podejrzane ze akurat w momencie jej zniknięcia Jason i Em mają wypadek ? (moze zbyt wydumane ale...)
3. Aria i Wes ;O , może to znowu nie całkiem takie zdziwko ale jednak :O
4. Spencer rzucająca się na Mone "go go Spenc!"
5. I całkiem intrygujące zakończenie. zazdwyczaj raczą nas czymś błahym i ... nudnym? A tu ? ciężko rozgryźć dlaczego jeden koleś przekręcił tą butelkę na spenc skoro wypadło na Arie. Przyszedł mi do głowy Toby (dobrze rozumuje?) który mimo "losowania" woli mscic się na Spencer dalej?
to samo sobie pomyślałam o cece, myślę, że na pewno będzie odgrywała jakąś rolę!
Nie wiem jak wy, ale ja w ogóle nie czuje powiązania tego co teraz dzieję się w serialu, do tego co wiedzieliśmy wcześniej. Np. teraz wszyscy mówią, że Alison Cece i koszmarny policjant byli razem na wakacjach, ale przecież Alison ściemniała, że była u babci, a naprawdę latała z jakimś chłopcem (którego poznała Aria w jakimś odcinku) samolotem bo śledziła A. Czyż nie tak było?
Co do odcinka to mam nadzieję, że Spencer zgrywa lekkiego świra by dostać się pod opiekę psychiatrów i zgłębić kartę choroby Mony. Albo by Mona myślała, że ją pokonała i by przestała cenić ją jako przeciwnika. Mam nadzieję, że jest jakiś plan :)