Wstrząśnięte ostatnimi wydarzeniami i posiadające nowe informacje o Wildenie, Aria, Emily i Hanna szukają odpowiedzi dotyczące przeszłości detektywa. Próbując dowiedzieć się czegoś od Shany i CeCe, wydaje się, że Kłamczuchy robią postępy w swoich poszukiwaniach, lecz szybko kończy im się czas, gdy dowiadują się, że Wilden depcze im po piętach, chcąc je powstrzymać. Teraz, będąc z detektywem na ścieżce wojennej, niektórzy mieszkańcy Rosewood dowiedzą się jak daleko jest on się w stanie posunąć, aby jego tajemnice nie wyszły na jaw. W międzyczasie, Spencer po wielu zarzutach jej przyjaciół, znajdzie kogoś na kim może polegać.
Hmm, czyżby tym kimś miał być Andrew? ;) Jak myślicie?
Promo:
http://www.youtube.com/watch?v=feWiztw060o
Sneak Peek #1:
http://youtu.be/Z1b0MldVBiY
Sneak Peek #2:
http://youtu.be/f3Cypzv87Oo
Sneak Peek #3:
http://youtu.be/JpxlKYQP_u8
Sneak Peek #4:
http://youtu.be/ajD42ub4ldg
Sneak Peek #5:
www.video anyfiles. pl/Pretty+Little+Liars+3x20+Hot+Water+-+sneak+peak+5/Zwiastun-Spot/video/52249 - Pousuwajcie spacje z linka, bo inaczej wkleić się nie chciało. ;/
Wren, Wren na pewno on ;)
Zresztą były już gdzies spoilery, że do końca sezonu Wren i Spencer będą trzymać się razem :D
Pewnie Wren. On jednak wydaje mi się bardzo podejrzany. I jak zniknął Jason? Musiał uciec. Może boi się NAT club i chce się gdzieś ukryć? Co myślicie?
Jak mógł uciec skoro był cały w opatrunkach i ledwo mógł się poruszać? Pewnie A go porwało bo jak inaczej
Jeśli to będzie Wren, ten nowy przyjaciel Spencer, to nie będzie ciekawie. Z nim jest coś nie tak... Pojawił się nie wiadomo skąd i po co i ciągle jest gdzieś w tle. Nie lubię gościa, mimo że sympatyczny dla oka ;)
Wren to nie jest nowy przyjaciel Spencer i nie pojawił się aż tak nagle. albo przeoczyłaś kilka odcinków albo nie zrozumiałam co chciałaś przez to powiedzieć :)
Skoro A go porwało to musi być Pudzian, bo nie sądzę, żeby np. Mona dała sobie z nim radę xD
Co to potrącenia w promo to zdaje się, że to Wilden, woohoo :P
haha Pudzian :D :D :D :D a jesli nawet to by był Pudzian, przecież ktos by go zauważył bo chucherko to z niego nie jest :P :P
ciekawe, czy w ogóle wyjaśnią scenę porwania/ucieczki Jasona, czy po prostu dziewczyny się dowiedzą, że to sprawka Mony i koniec wątku :D
Jeśli zabiją Jasona to bojkotuję PLL Likwidują bądź usuwają wszystkich fajnych i ciekawych facetów a Ezra jak zwykle jest nie do ruszenia.
oja czy z tego serialu muszą odkładać na bok lub zupełnie pozbywać się ładniutkich i w miarę interesujących facetów? Jakby nie mogli wreszcie zabić w jakiś sposób np Ezry, nie on musi być w prawie każdym odcinku, rzygać mi się chcę jak na niego patrzę. Przynajmniej teraz wyjechał na jakiś czas i w końcu nie muszę przez kilka odcinków oglądać jego gęby :* Ale pewnie i tak jak wróci to będzie znowu reaktywacja big ezria love i wywalą z serialu Wesleya bo pan były nauczyciel powie do Arii 'zawsze cię kochałem' i ona już jest cała jego <3<3
ja teez oczywiście :D Ale i tak będzie ezria come back bo czytałam gdzieś ze jak ezruś wróci to ich związek będzie wyglądał 'zupełnie inaczej' ja nie wiem o co chodzi ale czyżby do ich związku miałaby wedrzeć się choć szczypta jakiejś namiętności , a nie tylko nudne siedzenie przed tv i wpier*alania popcornu przez Fitza? :D Chociaż patrząc na Ezre i jego ryj jakoś trudno mi w to uwierzyc i myslę że to po prostu jakiś lolowy spoiler był xD
w tym odcinku Spencer powie dziewczynom, że Toby należy do A-teamu... tak wnioskuję bo obejrzeniu proma :P
http://www.youtube.com/watch?v=r8hAtEXX-4g&list=LLEAdGNE6pijS7DAojygl85w
kanadyjskie promo 3x20 ;) jeśli ktoś nie widział.
O której na nasz czas będzie puszczony odcinek i gdzie można go oglądać "na żywo"?
Nigdy mnie to nie interesowało, ale stwierdziłem, że może dziś sobie obejrzę ;)
Niestety nie wiem o której. Sprawdź tematy do poprzednich odcinków moze tam będzie pisać. Wiem tylko że o 2.
A czy ja gdzieś napisałam o zabiciu go ? ;o Przecież mogliby się go pozbyć w normalny sposób bez zabijania bo denerwuje mnie jego ryj i wielu użytkowników forum chyba też.
Dokładnie, zresztą on nic nie wnosi do fabuły przecież, jedyne co robi to stoi jak drewno, albo leży a no i jeszcze wytrzeszczał oczy w ostatnim odcinku;/
Też go nie lubię. Od kiedy pojawił się jego syn, Ezra strasznie traktuje Arię. I ta cała przeprowadzka jego byłej, która ma "być najlepszym rozwiązaniem dla wszystkich". Taa... na pewno dla Arii : /
Końcówka sezonu a tutaj taki nudny jak flaki z olejem odcinek...paranoja...Jedyne co dostaliśmy to kolejne wskazówki odnośnie Melissy ;| Zaciekawiło mnie jedynie zachowanie Cece - dziewczyna wyraźnie przed kimś uciekała, jeśli byłaby w A-teamie, to chyba nie powinna się nikogo obawiać...
nie wiedzialam gdzie to umiescic i czy juz to bylo, ale w tej piosence czołówce jest tak:
Alison?
Yes, Katherine.
I have something I want to tell you, but
you have to promise to never tell anyone.
I promise
Do you swear on your life?
I swear on my life
I zastanawiam sie czy ma to jakies znaczenie? Jest tam imie Alison i przysiega na wlasne zycie...
?
to nie ma nic wspólnego, to piosenke The Pierces - Secret i została nagrana dłuugo przed emisją serialu, ot, przypadek
Alison i Catherine to są założycielki tego zespołu i wokalistki, zwracają się do siebie ;)
da się już obejrzeć gdzieś ten odcinek z napisami? ostatnie odc oglądałam na odsiebie.tv, teraz niby też jest, ale leci tylko do jakiegoś momentu, a potem się zacina :C
ja wlasnie zobaczylam, ale trzeba trzeba byc cierpliwym, zeby ogladac na odsiebie. Najlepiej wlaczyc, poczekac okolo pol godzinki az sie zaladuje i potem ogladac.
ja pobrałam z c h o m i k a :D wpiszcie w google nr odcinka i chyba pierwszy link będzie z wgranymi napisami :) mi szybciutko się pobrało i napisy były dobrej jakości ;))
Ja ściągam z napi p r o j e k t napisy :) jest mega wygodny, nie trzeba nic szukać, tylko kliknąć na plik :D ot wygoda...
No więc obejrzałam i odcinek nawet fajny ale wątek z niby zabiciem Wildena jak dla mnie śmieszny. Co to w ogóle była za akcja z zatrzymaniem mamy Hanny? Tak samo akcja u Spencer. Ktoś w czarnych ciuszkach sobie tak hasa po jej domu, włazi do łazienki, blokuje wyjście i nawet go nie widzi? Aż tyle pary tam nie było... Dobrze, że Spencer chce im powiedzieć, najwyższy czas. Ezra rozwalił system tak poza tym :D widzi się pierwszy raz ze swoją dziewczyną po jakimś czasie i zamiast ją przytulić czy cos to sie gapi. Jego drewnianość przebiła wszystko. Zastanawiam się też czemu Aria znowu ma przed nim sekret, nic się nie nauczyła czy jak?
Aria i Ezra przyprawiają mnie o mdłości, a wzrok Ezry gdy W KOŃCU(!) przytulił Arię był creepy ;x
Czemu nie powiedziano co Emily znalazła w tym komputerze w sklepie z kostiumami?!
poza tym odcinek nudny, jeszcze tylko 4 odcinki do końca a tu taka zwała...
Najbardziej rozśmieszyła mnie dwie sceny :D
1. Ezra prawie oświadczający się Arii ... no masakra
2. Potrącenie Wildena i wprost poinformowanie nas o tym, że zostało to nakręcone... zero tajemniczości wątku, chociaż wiadomo z góry że wszystko i tak wyszłoby na jaw, ale chociaż raz mogliby nas zaskoczyć i utrzymać coś w tajemnicy do końca serialu przed A :D