Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

3x20 "Hot Water" 

ocenił(a) serial na 10

Wstrząśnięte ostatnimi wydarzeniami i posiadające nowe informacje o Wildenie, Aria, Emily i Hanna szukają odpowiedzi dotyczące przeszłości detektywa. Próbując dowiedzieć się czegoś od Shany i CeCe, wydaje się, że Kłamczuchy robią postępy w swoich poszukiwaniach, lecz szybko kończy im się czas, gdy dowiadują się, że Wilden depcze im po piętach, chcąc je powstrzymać. Teraz, będąc z detektywem na ścieżce wojennej, niektórzy mieszkańcy Rosewood dowiedzą się jak daleko jest on się w stanie posunąć, aby jego tajemnice nie wyszły na jaw. W międzyczasie, Spencer po wielu zarzutach jej przyjaciół, znajdzie kogoś na kim może polegać.
Hmm, czyżby tym kimś miał być Andrew? ;) Jak myślicie?

Promo:
http://www.youtube.com/watch?v=feWiztw060o

Sneak Peek #1:
http://youtu.be/Z1b0MldVBiY

Sneak Peek #2:
http://youtu.be/f3Cypzv87Oo

Sneak Peek #3:
http://youtu.be/JpxlKYQP_u8

Sneak Peek #4:
http://youtu.be/ajD42ub4ldg

Sneak Peek #5:
www.video anyfiles. pl/Pretty+Little+Liars+3x20+Hot+Water+-+sneak+peak+5/Zwiastun-Spot/video/52249 - Pousuwajcie spacje z linka, bo inaczej wkleić się nie chciało. ;/

ocenił(a) serial na 7
Evil_xx

mi się zdaje, że zamiast tego Andrew to będzie Wren :D

użytkownik usunięty
madziius

mi też, chociać Andrew ma boską klate :3

ocenił(a) serial na 10

ha ha :) no w sumie tak zgadzam sie i nawet fajny bohater z niego :)

użytkownik usunięty
ada565

pewnie będą razem tak jak w książce:)

ocenił(a) serial na 8
madziius

Wren, Wren na pewno on ;)
Zresztą były już gdzies spoilery, że do końca sezonu Wren i Spencer będą trzymać się razem :D

Vicky_Christina

i bardzo dobrze, Wren jest uroczy! :D

piekarze

wren jest wstretny moze nie brzydki ale.. juz wole Toby choc jest z A

ocenił(a) serial na 9
Evil_xx

Pewnie Wren. On jednak wydaje mi się bardzo podejrzany. I jak zniknął Jason? Musiał uciec. Może boi się NAT club i chce się gdzieś ukryć? Co myślicie?

ocenił(a) serial na 9
Meggie_Rocks123

Jak mógł uciec skoro był cały w opatrunkach i ledwo mógł się poruszać? Pewnie A go porwało bo jak inaczej

ocenił(a) serial na 8
Anonimka100

Jeśli to będzie Wren, ten nowy przyjaciel Spencer, to nie będzie ciekawie. Z nim jest coś nie tak... Pojawił się nie wiadomo skąd i po co i ciągle jest gdzieś w tle. Nie lubię gościa, mimo że sympatyczny dla oka ;)

tiffanys

Wren to nie jest nowy przyjaciel Spencer i nie pojawił się aż tak nagle. albo przeoczyłaś kilka odcinków albo nie zrozumiałam co chciałaś przez to powiedzieć :)

kara330

Wren był w serialu od 1 odcinka

willemite

no właśnie c;

ocenił(a) serial na 10
Anonimka100

Skoro A go porwało to musi być Pudzian, bo nie sądzę, żeby np. Mona dała sobie z nim radę xD
Co to potrącenia w promo to zdaje się, że to Wilden, woohoo :P

ocenił(a) serial na 7
megaami

haha Pudzian :D :D :D :D a jesli nawet to by był Pudzian, przecież ktos by go zauważył bo chucherko to z niego nie jest :P :P

megaami

ciekawe, czy w ogóle wyjaśnią scenę porwania/ucieczki Jasona, czy po prostu dziewczyny się dowiedzą, że to sprawka Mony i koniec wątku :D

ocenił(a) serial na 8
piekarze

Podobno Jason w 4 sezonie ma być tylko w retrospekcjach.

Wonderlife

czyli pewnie w finale trzeciego sezonu znajdą jego ciało. Ech...

ocenił(a) serial na 10
piekarze

głupota bo Jason jest fajny ;D

ocenił(a) serial na 10
megaami

dokładnie super chłopak _czemu on akurat ?bedę płakać o niego :(

ada565

Jeśli zabiją Jasona to bojkotuję PLL Likwidują bądź usuwają wszystkich fajnych i ciekawych facetów a Ezra jak zwykle jest nie do ruszenia.

piekarze

lubię go, ale jeśli ktoś ma umierać... to lepiej że on a nie mój ukochany toby :D

Wonderlife

oja czy z tego serialu muszą odkładać na bok lub zupełnie pozbywać się ładniutkich i w miarę interesujących facetów? Jakby nie mogli wreszcie zabić w jakiś sposób np Ezry, nie on musi być w prawie każdym odcinku, rzygać mi się chcę jak na niego patrzę. Przynajmniej teraz wyjechał na jakiś czas i w końcu nie muszę przez kilka odcinków oglądać jego gęby :* Ale pewnie i tak jak wróci to będzie znowu reaktywacja big ezria love i wywalą z serialu Wesleya bo pan były nauczyciel powie do Arii 'zawsze cię kochałem' i ona już jest cała jego <3<3

paulinamarchewka14

oby nie! Ja jestem team Wes, przynajmniej jest jakaś akcja znowu. :D

piekarze

dziś w nocy premiera :) nie mogę się doczekać :P

piekarze

ja teez oczywiście :D Ale i tak będzie ezria come back bo czytałam gdzieś ze jak ezruś wróci to ich związek będzie wyglądał 'zupełnie inaczej' ja nie wiem o co chodzi ale czyżby do ich związku miałaby wedrzeć się choć szczypta jakiejś namiętności , a nie tylko nudne siedzenie przed tv i wpier*alania popcornu przez Fitza? :D Chociaż patrząc na Ezre i jego ryj jakoś trudno mi w to uwierzyc i myslę że to po prostu jakiś lolowy spoiler był xD

paulinamarchewka14

w tym odcinku Spencer powie dziewczynom, że Toby należy do A-teamu... tak wnioskuję bo obejrzeniu proma :P

Leo_Wyatt

http://www.youtube.com/watch?v=r8hAtEXX-4g&list=LLEAdGNE6pijS7DAojygl85w

kanadyjskie promo 3x20 ;) jeśli ktoś nie widział.

Leo_Wyatt

wnioskuję po nim, że Aria się już przelizała z Wesem.. :D

ocenił(a) serial na 10
oczko969

O której na nasz czas będzie puszczony odcinek i gdzie można go oglądać "na żywo"?
Nigdy mnie to nie interesowało, ale stwierdziłem, że może dziś sobie obejrzę ;)

ocenił(a) serial na 8
spyro0

Niestety nie wiem o której. Sprawdź tematy do poprzednich odcinków moze tam będzie pisać. Wiem tylko że o 2.

ocenił(a) serial na 9
paulinamarchewka14

Po co zabijać Ezrę, skoro nie miesza się on w żadne sprawy związane z A?

Meggie_Rocks123

A czy ja gdzieś napisałam o zabiciu go ? ;o Przecież mogliby się go pozbyć w normalny sposób bez zabijania bo denerwuje mnie jego ryj i wielu użytkowników forum chyba też.

paulinamarchewka14

Dokładnie, zresztą on nic nie wnosi do fabuły przecież, jedyne co robi to stoi jak drewno, albo leży a no i jeszcze wytrzeszczał oczy w ostatnim odcinku;/

ocenił(a) serial na 9
paulinamarchewka14

Też go nie lubię. Od kiedy pojawił się jego syn, Ezra strasznie traktuje Arię. I ta cała przeprowadzka jego byłej, która ma "być najlepszym rozwiązaniem dla wszystkich". Taa... na pewno dla Arii : /

ocenił(a) serial na 2
Evil_xx

Końcówka sezonu a tutaj taki nudny jak flaki z olejem odcinek...paranoja...Jedyne co dostaliśmy to kolejne wskazówki odnośnie Melissy ;| Zaciekawiło mnie jedynie zachowanie Cece - dziewczyna wyraźnie przed kimś uciekała, jeśli byłaby w A-teamie, to chyba nie powinna się nikogo obawiać...

mmadelinee

o której można się spodziewać napisów?

ocenił(a) serial na 9
Evil_xx

nie wiedzialam gdzie to umiescic i czy juz to bylo, ale w tej piosence czołówce jest tak:
Alison?
Yes, Katherine.
I have something I want to tell you, but
you have to promise to never tell anyone.
I promise
Do you swear on your life?
I swear on my life

I zastanawiam sie czy ma to jakies znaczenie? Jest tam imie Alison i przysiega na wlasne zycie...
?

ocenił(a) serial na 7
kociaksiezniczka

to nie ma nic wspólnego, to piosenke The Pierces - Secret i została nagrana dłuugo przed emisją serialu, ot, przypadek

ocenił(a) serial na 8
kociaksiezniczka

Alison i Catherine to są założycielki tego zespołu i wokalistki, zwracają się do siebie ;)

Evil_xx

da się już obejrzeć gdzieś ten odcinek z napisami? ostatnie odc oglądałam na odsiebie.tv, teraz niby też jest, ale leci tylko do jakiegoś momentu, a potem się zacina :C

kara330

ja wlasnie zobaczylam, ale trzeba trzeba byc cierpliwym, zeby ogladac na odsiebie. Najlepiej wlaczyc, poczekac okolo pol godzinki az sie zaladuje i potem ogladac.

ocenił(a) serial na 5
rybcia13

ja pobrałam z c h o m i k a :D wpiszcie w google nr odcinka i chyba pierwszy link będzie z wgranymi napisami :) mi szybciutko się pobrało i napisy były dobrej jakości ;))

erinnerung

Ja ściągam z napi p r o j e k t napisy :) jest mega wygodny, nie trzeba nic szukać, tylko kliknąć na plik :D ot wygoda...

ocenił(a) serial na 5
oczko969

następnym razem na pewno z tego skorzystam :D !

ocenił(a) serial na 7
erinnerung

No więc obejrzałam i odcinek nawet fajny ale wątek z niby zabiciem Wildena jak dla mnie śmieszny. Co to w ogóle była za akcja z zatrzymaniem mamy Hanny? Tak samo akcja u Spencer. Ktoś w czarnych ciuszkach sobie tak hasa po jej domu, włazi do łazienki, blokuje wyjście i nawet go nie widzi? Aż tyle pary tam nie było... Dobrze, że Spencer chce im powiedzieć, najwyższy czas. Ezra rozwalił system tak poza tym :D widzi się pierwszy raz ze swoją dziewczyną po jakimś czasie i zamiast ją przytulić czy cos to sie gapi. Jego drewnianość przebiła wszystko. Zastanawiam się też czemu Aria znowu ma przed nim sekret, nic się nie nauczyła czy jak?

ocenił(a) serial na 5
aczkolwieczka

Aria i Ezra przyprawiają mnie o mdłości, a wzrok Ezry gdy W KOŃCU(!) przytulił Arię był creepy ;x

Czemu nie powiedziano co Emily znalazła w tym komputerze w sklepie z kostiumami?!

poza tym odcinek nudny, jeszcze tylko 4 odcinki do końca a tu taka zwała...

erinnerung

powiedziano.
Caleb ma sprawdzić czyj to nr karty kredytowej

ocenił(a) serial na 5
agnes21543

dziękuję, musiałam przegapić ten moment ; )

Evil_xx

Najbardziej rozśmieszyła mnie dwie sceny :D
1. Ezra prawie oświadczający się Arii ... no masakra
2. Potrącenie Wildena i wprost poinformowanie nas o tym, że zostało to nakręcone... zero tajemniczości wątku, chociaż wiadomo z góry że wszystko i tak wyszłoby na jaw, ale chociaż raz mogliby nas zaskoczyć i utrzymać coś w tajemnicy do końca serialu przed A :D