Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

3x20 "Hot Water" 

ocenił(a) serial na 10

Wstrząśnięte ostatnimi wydarzeniami i posiadające nowe informacje o Wildenie, Aria, Emily i Hanna szukają odpowiedzi dotyczące przeszłości detektywa. Próbując dowiedzieć się czegoś od Shany i CeCe, wydaje się, że Kłamczuchy robią postępy w swoich poszukiwaniach, lecz szybko kończy im się czas, gdy dowiadują się, że Wilden depcze im po piętach, chcąc je powstrzymać. Teraz, będąc z detektywem na ścieżce wojennej, niektórzy mieszkańcy Rosewood dowiedzą się jak daleko jest on się w stanie posunąć, aby jego tajemnice nie wyszły na jaw. W międzyczasie, Spencer po wielu zarzutach jej przyjaciół, znajdzie kogoś na kim może polegać.
Hmm, czyżby tym kimś miał być Andrew? ;) Jak myślicie?

Promo:
http://www.youtube.com/watch?v=feWiztw060o

Sneak Peek #1:
http://youtu.be/Z1b0MldVBiY

Sneak Peek #2:
http://youtu.be/f3Cypzv87Oo

Sneak Peek #3:
http://youtu.be/JpxlKYQP_u8

Sneak Peek #4:
http://youtu.be/ajD42ub4ldg

Sneak Peek #5:
www.video anyfiles. pl/Pretty+Little+Liars+3x20+Hot+Water+-+sneak+peak+5/Zwiastun-Spot/video/52249 - Pousuwajcie spacje z linka, bo inaczej wkleić się nie chciało. ;/

Evil_xx

No dobra, moja opinia ....( uwaga będę spoilerować )
Ezra i Aria, wychodzę z założenia że jeśli nie ma się nic miłego do powiedzenia to lepiej nic nie mówić. Sama Aria natomiast przypomniała sobie o Spencer i teraz widać była jej pora aby się zacząć się przejmować.
Emily no cóż, ostatnio to ona bawi się w detektywa a P nie ufam, jakaś podejrzana była w tym odcinku.
Czy twórcą już brakuje pomysłów na akcję serialu i sprawiają że kolejna postać znika? Jak znam pomysłowość Marlenki to pewnie za kilka odcinków okaże się że pan detektyw i Jason nie żyją.
Co do Hanny to rozbawiło mnie jej zdanie o Tobym "wierny jak labrador" normalnie padłam. Ciekawe co o nim powie w następnym odcinku.
Spencer wreszcie poczuła potrzebę powiedzenia przyjaciółką prawdy i pozostaje nam czekać do kolejnego odcinka.
No i chyba nikogo nie zaskoczyło to że Melisa jak zwykle wie więcej niż chce przyznać a jej nowa fryzura jakoś tak ją postarza.

ocenił(a) serial na 4
Magi6

Ja pragne tylko napisac ze Wren to facet na ktorego mam oko zawiesic:) Ogolnie odcinek taki sobie.

ocenił(a) serial na 3
Evil_xx

Odcinek mało ciekawy, ale cieszę się, że Spence wreszcie ożywa i powie dziewczynom o Tobym.
Czy też zauważyłyście, że gdy była scena pakującej się Cece z jej walizki bezczelnie wystawało coś czerwonego?

ocenił(a) serial na 10
haushi

Czemu mało ciekawy? oO Tyle się działo, wypadek Wildena, wypadek Spenc, Ezria, SPenc w końcu decyduje się powiedzieć dziewczynom, Cece, czego chcieć więcej?

ocenił(a) serial na 7
Evil_xx

hej dziewczyny! Zauważyłyście to co ja? W walizce CeCe keidy ona sie pakowała było coś czerwonego na wierzchu- jakby płaszcz czy sukienka. kiedy weszła Emily to ona szybko zakryła wiekiem swój bagaż i zapięła. Co o tym myslicie?

ocenił(a) serial na 10
retrosun

Nie sądzę, żeby to ona była BIG A xd jeszcze przed tym odcinkiem tak myślałam, ale po co blondynka miała by zakładać blond peruke?

retrosun

Pewnie scenarzyści zrobili to specjalnie, żeby podsycić spekulacje, bo dużo osób właśnie ją o to podejrzewało. Tak teraz pomyślałam, że mniej więcej w tym samym czasie kiedy CeCe w pośpiechu się pakowała, Spencer widziała postać w czerwonym płaszczu..

ocenił(a) serial na 10
Evil_xx

Hannah i jej mama są wyjątkowo tępe. Zamiast od razu pojechać na policję, przyznać się i opowiedzieć, że parę sekund wcześniej Wilden groził jej córce, to ona odjeżdża z miejsca wypadku, a potem wraca żeby najprawdopodobniej go gdzieś zakopać. Hanna dobrze wie na włąsnym przykładzie czym skutuje kłamstwo, i jeszcze dalej brnie w to g*wno... Śmieszne..

little_liar

odcinek ok, nie wiem czemu nie którzy piszą, że był do niczego. Fajnie, że wróciła Melissa jak dla mnie to ona jest głównym -A :)

ocenił(a) serial na 5
Evil_xx

Po tym odcinku ja dziękuję za ten serial.
Głupota, głupota i jeszcze raz głupota. To że dziewczyny są głupie to ja rozumiem, ale mama Hannah? Dorosła kobieta, a robi takie głupoty. Już nie wspominając o ucieczce z miejsca zdarzenia i tępym powrocie.
Spencer zamknięta w domowym spa, OMFL! Nawet go nie zauważyła?

Najgłupsza głupota, wiedzą dobrze, że przez te sekrety i przetrzymywanie wielu informacji tylko dla siebie mają tonę problemów, i co? Tak czy inaczej to robią! Ja już nie mogę.

ocenił(a) serial na 10
Badly

A gdzie mają szukać pomocy? Całą policją zarządza Wilden jak było można zauważyć

ocenił(a) serial na 5
megaami

Chociażby rodzicom. Mama Spencer nie jest kretynką, ma znajomości. Problem? Poza tym (o ile mnie pamięć nie myli) Wilden nie jest komisarzem, a detektywem. Kto dziewczynom każe iść do podrzędnego policjanta czy pierwszego lepszego detektywa? Wszystkie groźby, które otrzymują czy to na telefon czy na maila powinny zabezpieczać w kilku kopiach. Plus to co A zrobiło matce Caleba albo raczej podejrzenia, daje podstawy do tego, aby to podciągnąć pod prawo federalne, a to się równa zaangażowaniu FBI.
No, ale cóż, najlepiej z dziewczyn zrobić wielkie męczennice, w dodatku głupie, a z A nie wiadomo jaką potęgę.

ocenił(a) serial na 10
Badly

Nie rozmawiajmy lepiej o logice, to jest tylko serial.

ocenił(a) serial na 5
megaami

Nie wymagam od tego serialu Bóg wie jakiej logiki, ale chociażby jakieś podstawy. Twórcy robią z widzów debili, ot co.

ocenił(a) serial na 7
Badly

mnie też zawsze zastanawia dlaczego nie szukają pomocy.

Jeszcze jedna kwestia. Jakim cudem Ani Hanna, ani jej mama nie zauważyły tej kamery w aucie Wildena?
Ale wracając do wyadku, gdyby Wilden cudownie oprzytomniał, to wsiadłby do auta, prawda? Czyli to by znaczyło, że ktoś go zabrał.

Jason z tego co pamiętam wysłał Em smsa z informacją na temat tego gdzie się znajduje, czyli nie mamy pewności, że jest bezpieczny, ktoś może się pod niego podszywać. A Propos samej ucieczki ze szpitala, jakim cudem ????

sorry za trochę nieskładny tekst.

ocenił(a) serial na 5
goldendagger

To jest po prostu głupie.

Nawet nie tyle co zauważyć, a sama wiedza, kamera jest włączana przy każdym zatrzymaniu, jako dowód. Kolejny idiotyzm. Wildena na pewno ktoś zabrał, sam by nie dał rady wykaraskać się sam z takiego potrącenia.

ocenił(a) serial na 9
Evil_xx

co do tej akcji w 'saunie' Spencer myśli, jest niemal pewna, że to na lustrze napisał Toby. Ja jestem prawie pewna, że to Melissa :)

nikoove

Ja tez jestem pewna, ze to sprawka Melissÿ:))

ocenił(a) serial na 7
Evil_xx

własnie bardzo dobry odcinek, nie wiem co niektórym sie tu nie podobało ale ten i poprzedni to jak do tej pory (o ile pamięć mnie nie myli) 2 odcinki tego sezonu, przy których nie miałam ochotę usnąć, Nie były może jakoś zachwycające super ekstra itd ale na dobrym poziomie. Dużo się działo i nie było nudno ;) Dobrze że Spenc zamierza powiedzieć dziewczynom, mam nadzieje ze jej sie to uda bo równie dobrze Hannah i Em mogą w połowie drogi wdepnąć w g*wno, wszystko jest możliwe ;D

Mam wrażenie ze pomału zbliżamy się do końca, a rozwikłanie zagadki coraz bliżej. Wie ktos coś może o możliwym następnym sezonie?

ocenił(a) serial na 5
poziomka4

Na filmweb podano, że 4 sezon będzie na pewno.