Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

jak wrażenia po odcinku ? jak mnie nudny i nic nie wyjaśniający.
może prócz tegoo wilden jednak żyje, spencer miala chyba zwidy w lesie, pojawia kolejny nowy wątek mamą toby'ego w radley i zapychacz dziur o ezra poszukujjącym pracy ..

o co chodziło z tą koleżanką shane ?!

justeen03

Aż sobie drugi raz obejrzę tę scenę ;)

justeen03

Jak dla mnie to nie uśmiech - bardziej powstrzymywanie się od płaczu lub coś takiego.

docinho

Skoro są plotki na to, że Toby będzie w finale i mają ujawnić mordercę to może dadzą jego retrospekcje z nocy morderstwa Alison i zobaczymy jak było naprawdę z tym swetrem i w ogóle. Kto wie, może pierwszy podejrzany jest najlepszy, tak jak u pani A.Christie.

docinho

odcinek nudny, aż bylam zaskoczona że na koniec sezonu serwują nam takie cos. Wiemy że Wilden żyje, wydaje mi się że chce auto przez to nagranie a z drugiej strony Hanna i Aria nie sprawdziły bagażnika. Wiadomo też że Ali nie była w ciąży. No i wątek Spencer, naprawdę się o nią boję bo najbardziej ją lubiłam, widać że się waha po jakiej stronie stanąć, zaś jak rozmawiała z Moną to sama nie wiem czemu ale odebrałam to bardziej jako pomoc a nie jako zachętę do wejścia do A-teamu. Boję się również następnego odcinka bo naprawdę zapowiada się niezła akcja, Wren wygląda bardzo podejrzanie i będe bardzo zła na ludzi tworzących ten serial jeżeli wyjdzie na to że Wren nalezy do A-teamu. Po prostu nie mogłabym zrozumieć jak taka sympatyczna i dobra postać która tak naprawde zawsze obrywała miałaby by zostać tak zniszczona.

ocenił(a) serial na 10
docinho

Zastanawiam się czemu Mona aż tak bardzo pragnie Spenc w A'team. Nie próbowała przeciągnąć żadnej z dziewczyn, nawet Hanny, z którą była najbliżej...
I w końcu wyjaśniło się skąd A wiedziało tyle o dziewczynach - pamiętnik ^^ Zawsze mnie to zastanawiało. Według mnie odcinek dobry, naprawdę nie oczekujcie nie wiadomo czego, z czasem dowiadujemy się coraz więcej i wiadomo, że w każdym odcinku nie będzie pełno akcji bo to byłoby bez sensu. Jednak najgorszym wątkiem w tym odcinku wydawało mi się spotkanie Em z tą pływaczką.. Co ma piernik do wiatraka?

ocenił(a) serial na 7
little_liar

Wplataja jakies niepotrzebne watki na sile.A jakies male w tym autobusie!jak dziecko wygladalo :O hm Spencer w A teamie?ciekawie sie zapowiada. ;))

ocenił(a) serial na 10
maaarz

właśnie nie rozumiem tej ostatniej sceny... znowu jakiś bal maskowy czy co?

little_liar

Może myślą, że dzięki tej pływaczce wypromują serial - jej fani będą chcieli obejrzeć odcinek z idolką i może akurat się wciągną. Ale faktycznie wątek absolutnie bezsensu, na siłę zapychający czas.
Mona chce Spencer, bo wie, że ona jest najinteligentniejsza ze wszystkich dziewczyn, nie dziwię się, że nie chciała Hanny, która nie grzeszy inteligencją.

ocenił(a) serial na 7
docinho

Podzielam zdanie poprzedniczek, odcinek był śmiesznie nudny, a kiedy się kończył byłam zdumiona, ze mogli pod koniec serii wepchnąc taki bezsensowny zapychacz. Widziałam , że ktoś zamieścił wcześniej informację o konfrontacji Spenc z "Big A" i nie wiem czy może macie na fejsie w polubieniach fanpejdż PLL ale tu jest coś smakowitego :
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/313361_536614629694781_90 4585717_n.jpg
Jak myślicie? Czy to Ali?

ocenił(a) serial na 7
retrosun

Ja tam nie wiem co myslec.Czasem mysle,ze Ali żyje. Ale potem znow mam watpliwosc...chodzi o to zdj gdzie Spencer stoi naprzeciw kobiety w czerwonym plaszczu?jesli tak to ja nie wiem czy to Ali czy ktos sie przebiera

maaarz

co sądzicie o tej teorii: http://www.youtube.com/watch?v=EMOXP9icmpM i wszystkie absurdy serialu wyjaśnione?

willemite

hm... całkiem do rzeczy ta teoria... muszę przemyśleć;D

Ramiel

Naprawdę wiele poszlak wskazuje właśnie na Wrena.

willemite

plus kiedyś mówił, że jego ojciec jest chory psychicznie (może to dziedziczne) i dodatkowo ostatnio Melissa powiedziała do Spencer coś w stylu żeby nie ufała dla Wrena.
A pamiętacie noc śmierci Ali, Melissa do kogoś dzwoni i mówi coś w stylu czy ma zadzwonić pod 911 by zyskać wreszcie uwagę tej osoby. Myślałam o Wildenie, ale Wren też pasuje.
W każdym razie to by było coś, nawet teraz jak go podejrzewam to jak się okaże, że to on to szczenę będę zbierać z podłogi.

ocenił(a) serial na 7
stasza2233

Kurcze te wskazowki sa interesujace.Choc kiedys mi przeszlo ,ze moze Wren...ale ja nie chce by on byl A :(( za bardzo go lubie.zobaczymy!

ocenił(a) serial na 5
willemite

całkiem nieźle, ale jakie ma motywy? prócz tego, że może być chory psychicznie :D

ocenił(a) serial na 10
bekah

Też mnie to ciekawi. Może to on zrobił dziecko Ali? To znaczy.. spał z nią xD nic nie wiadomo.

ocenił(a) serial na 7
megaami

Właśnie jeśli on byl by A to ciekawią mnie powody bo przeciez dreczyl tez Ali...

ocenił(a) serial na 10
maaarz

Może go odrzuciła? A skoro jest psychiczny to wiadomo... xd

ocenił(a) serial na 7
megaami

Może...ale co maja Ali przyjaciolki do tego?sam fakt,ze nimi byly jest banalny...ale jak ktos jest chory to inaczej patrzy.

ocenił(a) serial na 7
maaarz

nie nie, chodziło mi o to zdjęcie, neiw eim czmu tam,ten link nie działa :c :

http://zapodaj.net/images/0dceafa5d8cee.jpg

ocenił(a) serial na 7
retrosun

A spoko ;)) wyglada na osobe ALIsson ale to maska jest? bo niewyrazne takie

maaarz

no to na pewno maska c;

retrosun

moim zdaniem w red coat jest Aria! zwroccie uwage na jej usta koncieki sa skierowane w dol to sa napewno jej usta.

ocenił(a) serial na 7
Ash92

też sie nad tym zastanawiałam! Ale czy polecieli by tak po bandzie i umieścili aż 2 kłamczuchy w A Teamie?!

ocenił(a) serial na 3
docinho

Z tego odcinka dowiadujemy się, że Ali pisała pamiętniki "dla Spencer".
W odcinku 3x16 (w którym to właśnie pamiętniki Ali są swoistym motywem przewodnim), gdy Aria jest odurzona, Ali/jej halucynacja mówi, że dziwi się, że Spencer jeszcze tego wszystkiego nie rozgryzła.
Natomiast w odcinku, w którym dowiadujemy się, że to Mona jest "A", widzimy jedną ze stron w pamiętniku: "Tata Arii zdradza jej mamę. Super! Znaczy, dla Arii to kiepsko, ale mam słabość do dramatów. Nie ma mowy, żeby Aria powiedziała swojej mamie prawdę. Pan Montgomery ją od tego odwiedzie. Wiem to! Nie ma odwagi mu się przeciwstawić, dlatego ją wybrałam. Wiem, że pan Montgomery [...] widział mnie tam. (...) Jest słodki, ale... stary". "Dlatego ją wybrałam". W 3x16 Ali pyta Arię: "Wiesz, dlaczego cię wybrałam, prawda?". Może to wszystko ma jakiś związek.