właśnie przeczytałem na abcfamily.com,że potwierdzono 4 sezon i będzie liczył 24 odcinki ;)
hahaha ;D ja tam sie ciesze ;p mi na razie wystarczają takie powolne odkrycia co sezon pomocników 'A' ;p
jednak wiem ile osób czeka na ten prawdziwy finał i rozumiem to zażenowanie ;)
Ja szczerze mówiąc nie wiem czy się cieszyć, czy nie. Myślałam, że już dowiemy się w tym sezonie, wiele na to wskazywało, że tak będzie.. W sumie teraz możemy spodziewać się kolejnych wiadomości od 'A', poszukiwań, czyli paradoksalnie nic nowego.. Wiele osób zaczyna to już nudzić, aczkolwiek nie jestem tak do końca sceptycznie nastawiona i oczekuje na dalsze odcinki ;)
Mam to samo.Ale trzyma mnie przy tym tylko chęc dowiedzenia sie kim jest A a takze poziom serialu pomimo slabych czasem odc ;)
większość tak ma. Właściwie serial skupia się na poszukiwaniach A, co niestety zaczyna już się przejadać. Miejmy nadzieję, że scenarzyści przygotują finał na poziomie...
E tam, narzekam, narzekam i tak będę oglądać xD.
nie do końca, to logiczne że chcę wiedzieć kim jest A, ale mam wrażenie że przynajmniej teraz serial bardziej skupia się na śmierci Ali i na życiu prywatnym dziewczyn.
btw czemu policja nie prowadzi śledztwa w sprawie Ali, Mayi, Iana czy Garetta? Przynajmniej nie za bardzo to widać. Powinni chyba przesłuchać dziewczyny. A w sprawie Ail niczego nie znaleźli? Liczą na to że 4 nastolatki znajda morderce?
Oby nie, bo popsują ten serial robiąc kolejne sezony na siłę. Myślałam, że 3 to ostatni, no dobra niech już będzie 4, ale nie więcej bo będzie jak z plotkarą 3 pierwsze sezony ekstra, a potem nie wiadomo po co dalej kręcą.
Spodziewałam się, że będą 3 sezony, bo przecież w 2gim dziewczyny dowiedziały się o Monie, w 3cim pewnie o Tobym, a w 4tym to już raczej będzie cały finał. Zresztą w "Mona Mania" coś za dużo się wyjaśniło jak na jeden raz, czyli wprowadzą nowe wątki.
oby nie wątki jak w 3A !!! dla mnie bezsensu było te całe rozwikłanie śmierci Mayi ? Po co taki zapychacz? A co z śmiercią Alison ? nie rozumiem tego,a tym bardziej,że śmierć Mayi z 'A' miała bardzo mało wspólnego ;/
Ale tego nie wiedzieliśmy i myśleliśmy, że jednak jest to jakoś powiązane, zresztą może się jeszcze wszystko tak zagmatwać, że jednak będzie...
Mam nadzieje że dziewczyny w końcu wrócą na brokenhaven (tak to się nazywało? :D ).
Przecież to skarbnica wiedzy o Ali i ten chłopak od czerwonego płaszcza. Każdy logicznie myślący człowiek by tam wrócił chociaż ze względu na tego chłopca ze szpitala lalek.
właśnie, powinny wrócić tam i porozmawiać z tym chłopcem i tą kobietą(jego babcią? nie pamiętam), bo przecież oni definitywnie coś wiedzieli
ps. który to był odcinek, ten ze "szpitalem lalek"?