Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

zapowiedź: http://www.youtube.com/watch?v=Hg8ll-Pt1TM
sneak peek http://www.youtube.com/watch?v=-zSWsuckH08

ja nie mogę się doczekać:)

ocenił(a) serial na 10
ciutek33

po tak genialnym 17 odcinku,ten będzie cudny *_*
Aria wycierpiała najmniej przez te 4 sezony ...teraz to się jej oberwie tak mocno ;c

ocenił(a) serial na 10
ciutek33

Ja nie moge się doczekać! Wreszcie zobaczymy Ali!!!
Kto ogląda dziś w nocy?

ciutek33

Powiem tylko Tyle: Odcinek MEGA! Na pewno najlepszy z tego sezonu :D

ocenił(a) serial na 10
John__88

zdradź mi cos na privie bo ja bede mogla dopiero wieczrem obejrzec a juz nie moge :(

ocenił(a) serial na 8
John__88

Odcinek fajny. Nie rozumiem tylko jak Alison tak sobie chodzi bez zmiany np. koloru włosów. Mogłaby ubierać czapkę z daszkiem czy coś. Ale nie... ona nie ma pieniędzy, a malować się będzie i stroić, bo to przecież Alison. Każdy musi ją widzieć i podziwiać. Nawet w innym mieście może przypadkowo trafić na kogoś znajomego.

użytkownik usunięty
anula_13_2

To Pretty Little Liars nie wymagaj zbyt wiele realizmu, sam fakt,że została ona wyciągnięta z pod ziemi przez cherlawą Grunwald jest wielkim nieporozumieniem.
Alison stara się ukryć przez jej "mordercą",a chadza sobie po Rosewood w czerwonym płaszczu (kamuflaż doskonały w tłumie,nikt ją nie zauważy). Drugi absurd wieść o zaginięciu, a następnym "morderstwie" dotarły do każdego zakątku kraju, jej portret pewnie paru osób zapamiętało a ona nawet nie postarała się zmienić fryzury.Ale to Alison...;/

ocenił(a) serial na 8

No właśnie, nie zmieniła nic w wyglądzie. Bez makijażu już by była pewnie nie do poznania :D a przynajmniej nie tak łatwo, przyciąć włosy, zmienić kolor. Nawet ubierać się inaczej i zakładać czapkę.
Aria jak była chora, to widać było, że zbytnio naładowanego makijażu nie miała, no ale Alison musi mieć.
Dla mnie to kolejny absurd serialu.

anula_13_2

no też mnie to irytuje, zrobiłaby sobie brazowe wlosy i krotkie czy tam rude, brazowe soczewki i byłoby spoko, nie wiem czy to jest jakieś skomplikowane dla twórców czy jak... chociaż glupią perukę.. no ale :D

ciutek33

Wie ktoś gdzie można obejrzeć najnowszy odcinek? Bo na zal ukaj nie ma, a nie znam innych serwisów tego typu.

ocenił(a) serial na 10
Claudija91

jest na anyfiles

ocenił(a) serial na 3
Claudija91

ii tv . info / ? entry -usuń spację :)