PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73165
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Opis:
"Spencer postanawia, że nadszedł czas, by powiedzieć Arii prawdę o tym, czego dowiedziała się o Ezrze, jednak Emily i Hanna martwią się, jak na tę informację zareaguje przyjaciółka.
Jej plany zostają pokrzyżowane, gdy Ezra mówi Arii o swoich obawach, dotyczących niedawnych problemów Spencer z uzależnieniem.
Teraz, gdy wiarygodność Spencer zostaje zakwestionowana, czy dziewczyny mogą ufać temu, co Spencer mówiła im o Ezrze?
Czy to wszystko mogło być tylko wytworem zmęczonego umysłu Spencer, czy tak naprawdę to po prostu sprytna intryga Ezry, by zatrzeć ślady?"

Widzieliście już zapowiedź? (Chciałam dodać, ale wygrał ze mną 90-dniowy limit. :p)
Z pewnością czeka nas emocjonujący odcinek!

ocenił(a) serial na 8
Paulina69_filmweb

I tu jest trochę "naszej prawdy" :) gdyby chciał to by ją zepchnął, ale to zahowanie na widol stron - myślę, że ojjj dużo, w tym maczał....

summer_is_gone

A jak myślicie kto był tą laską w peruce blond, ja stawiam na Cece. Myślę że Ezra ją tak posłał

ocenił(a) serial na 10
Claudia_9513

ja stawiam, że Cece, lub w ostateczności Mona, bo ona przecież spóźniła się po tym na randkę z Maikiem

ocenił(a) serial na 5
Paulina69_filmweb

Ja stawiam, że to Mona. Przecież jak była z bratem Ari w kawiarni, to Ezra jej powiedział, że jest jeszcze jedna rzecz, którą musi dla neigo zrobić...

ocenił(a) serial na 7
marta_k91

Czemu tak wlasciwie Ezra nie zszedl i nie pozbieral tych kartek? No chyba ze na koncu A to jednak on... :P