Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73545
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Opis:
"To trudny czas dla każdej z Kłamczuch -
Spencer jest oszołomiona wspomnieniami ze swoich "zagubionych wakacji",
Aria nadal leczy złamane serce, Emily próbuje poradzić sobie
ze zdradą Paige, a Hanna bezskutecznie usiłuje wrócić do randkowania.
Ale gdy każda z dziewczyn stara się uporać z osobistymi problemami,
muszą jednocześnie skupić swoją uwagę na podejrzeniach krążących wokół
pani DiLaurentis. Zakładając, że pani D wie więcej o Ali i o nocy, w której zaginęła,
przyjaciółki postanawiają pomóc w jej charytatywnym pokazie sukien ślubnych,
aby zdobyć dostęp do domu państwa DiLaurentis, w celu szukania odpowiedzi.
Tymczasem, Ella i Jason wracają do Rosewood, a każde z nich ma coś do ukrycia."

Pamiętacie koniec odcinka 22, gdy "A" chowa suknię ślubną w pokrowiec?
Potem okazuje się, że to pani D organizuje pokaz mody ślubnej, w którym wezmą dziewczyny.
Ciekawe jest również to, że to właśnie Spencer zakłada tę wyżej wspomnianą suknię....

Zapraszam do dyskusji! ;)

summer_is_gone

Widziałam trochę filmików zdradzających fabułę odcinka, ale boję się, że Spencer może umrzeć albo, co gorsze dowiemy się, co jej się stało dopiero w 5 sezonie. Wszystko się tak namieszało,że już nie wiem w co wierzyć. Najpierw teorie, że Spencer zabiła Ali (lub jej siostrę?), a teraz mam wrażenie, że może sama być w identycznej sytuacji.
Czy znacie jakieś konkrety o nowym odcinku?
Ciekawi mnie to strasznie

anbannanie

O to, czy Spencer umrze nie musisz się martwić, bo według spoilerów
- SPOILER - dziewczynom nic nie grozi, w finale sezonu są całe i zdrowe. ;)

summer_is_gone

SPOILER

W 23 odcinku dziewczyny uciekną z pokazu sukni ślubnych Mrs.D ,by porozmawiać z Ali. Trafią na Noela, który ostatecznie finale pokaże im, gdzie Ali się ukrywała.Ali wyjawi wszystko co wie na temat TAMTEJ nocy.Wszystkie dziewczyny będą próbowały zdemAskować A.
Policja wie, że Ali żyje i będzie śledzić dziewczyny.

SPOILER
W 24 odcinku dziewczyny i ich rodzice będą przesłuchiwani przez policję.A pod koniec odcinka całe miasto dowie się, że Ali żyje.

ocenił(a) serial na 4
anbannanie

Czyli to już zakończenie serialu? Czy będzie kolejna seria?

robipati

Będzie 5 sezon. SPOILER z niepotwierdzonych źródeł w 5 sezonie ma wrócić Maya, która pomagała Ali i okaże się, że Maya to siostra Shany. Ezra dowie się, że Wren jest w A-Teamie, więc ten postrzeli go w głowę. Ezra przeżyje, ale straci pamięć.

ocenił(a) serial na 4
anbannanie

Brzmi... głupio :/ Aktualna seria bardzo mi się podobała, mimo że wcześniejsze traktowałam na zasadzie zapchajdziury. Mam nadzieję, że następnego sezonu nie schrzanią :)

robipati

Brzmi owszem,ale czy przez ten sezon było coś mądrego?
Byłabym lekko zamieszana, gdyby wróciła Maya i co lepsze...Okazała się siostrą Shany.
Nie potwierdzam tych spoilerów, bo niektórzy mówią, że scenariusz do 5 sezonu wciąż jest pisany, ale w internecie roi się od spoilerów, które w tej całej nielogiczności tego sezonu wydają się calkiem normalne

anbannanie

Kurcze, te spoilery na temat 5 sezonu są ciekawe, choć rzeczywiście ten serial robi się coraz mniej logiczny, boję się, co będzie dalej. Jednak jeśli chodzi o SPOILER, że Wren postrzeli Ezrę, to z tego, co wiem, Wren odszedł z serialu na dobre. Czy może się mylę? Natomiast w amnezję Ezry mogę uwierzyć, aczkolwiek wydaje mi się, że to będzie jedynie tymczasowa utrata pamięci, która potrwa kilka odcinków, a potem zapewne wszystkie wspomnienia Ezry wrócą i zobaczymy jego happy end z Arią... ;p

użytkownik usunięty
summer_is_gone

Podobno nie ma napisanego jeszcze scenariuszu do 5 sezonu.. :/

No właśnie jedni mówią, że nie ma, a jest pełno spoilerów, także możemy się tylko domyślić :)A wiadomo kiedy zacznie się 5 sezon?

użytkownik usunięty
anbannanie

4 sezon kończy się 18 marca, więc pewnie do czerwca jakoś sobie poczekamy... Zawsze są te okropne 3 miesiące przerwy ;_;

ocenił(a) serial na 5
anbannanie

No nie, oczywiście flaki z olejem Ezra okaże się dobry, a Wren niestety zły! Mam nadzieję, że te spoilery nie będą prawdziwe :D Wolałabym gdyby Toby okazał się naprawdę zły.

anbannanie

Poważnie sądzisz, że zdradzali by takie wątki?
To do nich niepodobne.

ocenił(a) serial na 5
summer_is_gone

Moim zdaniem główne A to siostra bliźniaczka Alison która nienawidziała Ali. Rodzina DiLaurentis ukrywała bliźniaczke przed światem więc ta szantażowała Panią DiLaurentis i moze zmuszała do bycia A pod groźbą ze ssie pokaze światu.

summer_is_gone

Wraca Jason! <3
Tyle czekałam na powrót mojego faceta! <3
A w zwiastunie wygląda jakby ktoś dźgnął Spenc i ta upada.
Może wresznie będzie coś naprawdę zaskakującego.

summer_is_gone

Czy ktoś może wyczytał w spoilerach, czy jest szansa na związek Arii z Jasonem?

HuntressOfDreams

Nic takiego nie widziałam, ale póki co moje spoilery się sprawdziły

ocenił(a) serial na 10
HuntressOfDreams

o tez mnie ten watek intereasuje ...niestety nic na ten temat nie słyszałam ...wocił JAson słodziak zmienił wryzure i jeszcze przsystojniejszy a co do odcinka był super ...czekamm na finał