w Polsce na żadnym, a w każdym razie nie najnowszy sezon - ogląda się w internetach ;)
Na AXN mieli do sezonu 3, ale aktualne odcinki można oglądac tylko w necie, np. na anyfiles.
Aaa. Właśnie oglądam w internecie, ale myślałam, że może nowy sezon jest puszczony gdzieś w telewizji.
Moim zdaniem w końcu jakiś powiew świeżości. Chociaż do kolejnych odcinków podchodzę sceptycznie (6 sezonów szytych coraz grubszymi nićmi i jeszcze kontynuacja, serio...?), po nowym odcinku 11. zostało mi naprawdę dobre wrażenie, nie tak jak większości z Was, z tego co widzę :) Już nieważne, co się komu podoba, ale komentarze w stylu "jakbym to gdzieś widziała" szczerze mnie ubawiły :) a jak myślicie, Sherlocki, dlaczego? Scenarzyście brak pomysłów? A może... a niech mnie! Może to było specjalnie?! Radzę otworzyć się i zauważyć nawiązanie całego odcinka do pilota pll ;) Obejrzany wieki temu, ale ciężko nie widzieć schematu - od "imprezowej" nocy, którą później z pewnością nie wszystkie będą pamiętać, po pogrzeb, na który Sara wchodzi niczym Jenna w dawnych czasach. Całość, zamysł wydaje się jasny. No i te mało subtelne, acz sprawiające radość zapowiedzi wątków: Spencer i Caleba, Emily itd. Jaką ocenę dałam lata temu za młodu, taka zostaje :P