Zastanawiam się, który serial jest bardziej warty obejrzenia? Chciałabym korzystając z wakacji zabrać się za jakiś serial, zastanawiałam się nad tymi dwoma ale nie wiem, na który lepiej się zdecydować najpierw.
Moim zdaniem ZDECYDOWANIE Pretty Little Liars :) polecam gorąco!! a w drugiej kolejności Revenge - rewelacyjny serial, warty obejrzenia, w 3 kolejności proponuje The Lying Game - równie fajny, wciagający :)
Przyznam szczerze, że nie słyszałam o pozostałych dwóch serialach. Szczególnie Revenge wydaje się ciekawe. Może się skuszę tym bardziej, że póki co jest tylko jeden sezon ;)
Pretty Little Liars lepsze, w 90210 jest później nudno, oprócz godzenia się i kłócenia par.
Dodatkowo polecę Ci Misfits, cudowny serial. :)
zależy też kto co lubi. jeżeli lubisz romanse to możnesz obejrzeć 90210 choć teraz to na polsacie puszczają. PLL jest na pewno ciekawsze a więc osobiście polecam PLL :)
Pretty Little Liars lepsze ale rób tak jak ja jeden odcinek dziennie 90210 na polsacie na kompie PLL
Zaczęłam oglądać PLL, właśnie jestem w trakcie 3 odcinka i póki co mam pozytywne odczucia i jestem ciekawa jak to wszystko potoczy się dalej ;)
PLL to jeden z najlepszych serialów jakie widziałam , a oglądam ich naprawde dużo, w każdym odcinku coś sie dzieje, jest zwrot akcji, niczego nie mozna byc pewnym, a w 90210 tez ogladałam kazdy sypia z kazdym o to tam chodzi mniej więcej, wiec chyba wybór jest raczej prosty :D