Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73558
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Zastanawiam się, który serial jest bardziej warty obejrzenia? Chciałabym korzystając z wakacji zabrać się za jakiś serial, zastanawiałam się nad tymi dwoma ale nie wiem, na który lepiej się zdecydować najpierw.

ocenił(a) serial na 10
Susie95

Moim zdaniem ZDECYDOWANIE Pretty Little Liars :) polecam gorąco!! a w drugiej kolejności Revenge - rewelacyjny serial, warty obejrzenia, w 3 kolejności proponuje The Lying Game - równie fajny, wciagający :)

ocenił(a) serial na 7
Sajmonnn

Przyznam szczerze, że nie słyszałam o pozostałych dwóch serialach. Szczególnie Revenge wydaje się ciekawe. Może się skuszę tym bardziej, że póki co jest tylko jeden sezon ;)

ocenił(a) serial na 7
Susie95

Pretty Little Liars zdecydowanie! Sherlock też jest świetny :)

Susie95

Pretty Little Liars lepsze, w 90210 jest później nudno, oprócz godzenia się i kłócenia par.
Dodatkowo polecę Ci Misfits, cudowny serial. :)

ocenił(a) serial na 7
Susie95

zależy też kto co lubi. jeżeli lubisz romanse to możnesz obejrzeć 90210 choć teraz to na polsacie puszczają. PLL jest na pewno ciekawsze a więc osobiście polecam PLL :)

ocenił(a) serial na 7
Susie95

Pretty Little Liars lepsze ale rób tak jak ja jeden odcinek dziennie 90210 na polsacie na kompie PLL

użytkownik usunięty
Susie95

pretty little liars

ocenił(a) serial na 7
Susie95

Zaczęłam oglądać PLL, właśnie jestem w trakcie 3 odcinka i póki co mam pozytywne odczucia i jestem ciekawa jak to wszystko potoczy się dalej ;)

ocenił(a) serial na 10
Susie95

PLL to jeden z najlepszych serialów jakie widziałam , a oglądam ich naprawde dużo, w każdym odcinku coś sie dzieje, jest zwrot akcji, niczego nie mozna byc pewnym, a w 90210 tez ogladałam kazdy sypia z kazdym o to tam chodzi mniej więcej, wiec chyba wybór jest raczej prosty :D

MsNaty

Uwierz mi to jeszcze mało widziałaś skoro tak twierdzisz ,to jest przeciętny serial nic więcej .

Susie95

90210 jest mega słabe, ale mogę polecic kultowy pierwowzór, czyli Beverly Hills 90210.