PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73169
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

No więc prosze sie nie śmiać ale tak czytam was wszystkich i też zaczęłam mysleć no i
pomyślcie :
- ten chłopczyk w sklepie mówił o kobiecie i mężczyźnie, zgadza się;
- nie pamietam skąd ale jeden ze związków jest w niebezpieczeństwie zgadza się, Ezry i
Arii bo ona jest w niebezpieczeństwie
- Ezra i Meredith są w tym samym wieku, w odcinku z bliźniaczką stoi on w zasięgu
gabinetu Byrona, ojca Arii
- Merdeith miałą romans z ojcem Arii ale kiedy on wyszedł najaw bo Alison i Aria ich
nakryli on sie zakończył i ona może dlatego chce zlikwidować dziewczyny a Alison już
zlikwidowałą
- do mony przychodzi kobieta w czerwonym płaszczu, nie zważam na płaszcz tylko, że to
kobieta
- Meredith jest osobą na którą mało osób ma podejrzenia
- Ezra może jest z Arią , żeby wszystkiego sie dowiedzieć, słabe punkty itd
- Moze to meredith kazała napisać Ezrze ten list do mamy Arii żeby wszystko wyszło
najwa bo on ma maszyne do pisania
- Merdeith mogła obserwowac Arie i dziewczyny od początku w szkole
- może Alison szantażowaą Merdeith tym romansem a Aria o tym nie wiedziała i dlatego
teraz nie żyje
- nie wiem kiedy zaczęły sie sms-y u Alison ale może jakoś po tym nakryciu romansu
- Merdeith mogła przyjrzeć sie sytuacji Lukasa, Moy itd.. i ich w to zamieszać albo ma
coś na nich
Tak czy siak moze na Ezre też coś ma i go tym szantażuje, nie wiem ale to mój nowy
pomys, czekam na wasze opinie ; )

bitchxo

Fragment 'bo on ma maszyne do pisania' sprawił, że wybuchnęłam śmiechem, haha.

inspiratiiion

kamera wiele razy zatrzymywałą sie na niej, wieel osó to mówiło/ mówi

bitchxo

Jak dla mnie teoria mocno naciągana.
"dowodu 2" jakoś nie czaje składniowo, nie wiem co chciałaś tym przekazać.

Bankowski_17

jak Aria byłą u wrózki w odcinku bodajże ostatnim drugiej serii to coś było o zagrożonych związkach a Spncer nie byłą wtedy z Tobym natomiasst Aria byłą z Ezra, nie pamietam któy to odcinek, ale tak było