Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73550
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Nie ulega watpliwosci, ze prawdziwa tozsamosc glownego A, szefa/szefowej grupy nie jest
jeszcze znana. Mona jest jedynie marionetka, czlonkiem tej grupy, jest sterowana przez
kogos wyzej, chodz da sie zauwazyc, ze Mona kieruje Tobym.

Widac pewna hierarchie w ktorej to Mona jest nad Tobym i ktos z za kurtyny steruja sama
Mona oraz calym A-Team. WIdac to gdy Mona dostaje telefon i grzecznie, spolegliwie
dowiaduje sie o tym ze nastapila zmiana planow i ma poinformowac o tym Tobiego.

Nie wiadomo jak potocza sie watki, czy bedzie jak w ksiazce ze glownym szefem (tym ktorym zadzwonil w odcinku 12 do Mony) okaze sie
Ali czy zaskocza nas np. Ezra lub kims innym.

Prawdopodobnie Garet rowniez jest w A-Team, bo osobie ktora dzwonila do Mony i steruje A-Team zalezalo
aby wyciagnac go z wiezienia.

Ja nie mam watpliwosci ze motyw zywej Ali lub jej blizniaczki pojawi sie w serialu w tej lub innej formie.

ocenił(a) serial na 7
Faker

No akurat o to bym Mony nie posądzała, że jest biedna i nie chce tego robić. i fakt masz racje, pomyliłam sezony, ale nie musisz sie odrazu unosić, i obrażać ludzi.

ocenił(a) serial na 10
Faker

na jaki wątek nie spojrze to wypisujesz że ali ma siostrę bliźniaczkę i żyje. super, nie musisz tego wszędzie pisać i wgl twoje teorie możesz zachować do siebie.

ocenił(a) serial na 5
kala996

Swoje teorie ma zachować dla siebie? Przecież po to jest forum - żebyśmy mogli dzielić się swoimi spostrzeżeniami i domysłami na temat dalszej akcji serialu.

ocenił(a) serial na 10
qlenaa

ok, ale nie potrzebne jest wypisywanie tego samego w każdym wątku i podkreślanie, że to przewidział już na początku 2 sezonu, że Ali ma siostre bliźniaczkę, jeszcze nie znamy A.

ocenił(a) serial na 10
Faker

a poza tym w najnowszym odcinku(już to napisałam) Ali mówiła Ari że znają A, że widzą ją, że dziwne że Spencer się jeszcze nie zorientowała kim jest. dlatego A już jest znane.

kala996

Zobacz na daty tych postów. (pisałem to w sierpniu) Nie moja wina ze moje przewidywania i teorie sie najczęściej sprawdzają. O tym ze Mona nie jest A wiedziałem już w finale 2 sezonu, bo juz wtedy dawano na to wskazówki.

Faker

A co z N.A.T club? Ian - nie żyje. Garet - też martwy. Jenna i Melissa uciekły z miasta...

ocenił(a) serial na 3
Bankowski_17

i to jest dobre pytanie! wydaje mi się że cały NAT ma sporo wspólnego z A. możliwe że jest przez nie szantażowany, stąd teAm zna więcej sekretów dziewczyn + ma kolejnych szpiegów na dostawkę :D tu mi pasuje Melissa przebrana za Czarnego Łabędzia, Ian znający A, Jenna i jej układy z tajemniczymi osobami i Ianem i w sumie wiele rzeczy dotyczących NATu.

milkie_way

Dla mnie zastanawiające jest to, że wszyscy którzy mieli coś wspólnego z NAT umierają/przeprowadzają się jak najdalej. Niewątpliwie wiedzą coś więcej o A. Garrett tuż przed swoją śmiercią sprawiał wrażenie osoby która wie wiele i jak się okazało pewnie zbyt wiele.