PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73436
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Pojawiły się spekulacje, że Spencer ma siostrę bliźniaczkę i to ona jest AD. Co sądzicie?

ocenił(a) serial na 2
gosiaczek69

Jeżeli to prawda to teraz trzeba sobie zadać pytanie: co takiego zrobiły jej dziewczyny, że tak ich nienawidzi?
Zresztą serial już kupy się nie trzyma, nie ma w nim ani sensu ani logiki a tym bardziej realizmu. Mam wrażenie, że sami producenci już się pogubili i nie wiedzą kto kim był albo kto kim jest.

ocenił(a) serial na 8
pleasure3

Mysle tak samo jak Ty. Ok. Teraz nawet juz do konca nie mysle o tym kto jeat AD. Chociaz to tez mnie ciekawi, ale bardziej ciekawi mnie to jaki ten ktos mialby miec motyw. Przeciez to baaardzo duzo zamieszania to cale stalkowanie. Ta osoba naprawde musialaby byc strasznie skrzywdzona przez te dziewczyny ze zadala sobie tyle trudu zeby az tak wszystko zaplanowac i tak gnebic kogokolwiek.

ocenił(a) serial na 8
maaajenka

Widocznie musi mieć nudne zycie xdd
Chyba nic dobrego nie wymysla tez wlasnie sie zastanawiam jaka osoba moglaby ich nie lubic az tak i za co..

ocenił(a) serial na 8
Anka_fanka95

no bo A była Cece. Też byłam trochę zawiedziona i nieprzekonana do tego jej motywu. No pierwszym A była Mona, ok, dziewczyny, zwłaszcza Alison zaszły jej za skórę, no ale to nadal bez przesady. Ciekawe co wymyślą tym razem.

maaajenka

A.D je stalkuje, bo chce aby one wskazały mordercę CeCe. Kto jest tym cholernym mordercą?! To jest zasadnicze pytanie!

ocenił(a) serial na 8
Heroes_Pe

czyli AD ma problem z tym, że ktoś zamordował Cece. Czyli Cece była wazna dla AD i to za nią się mści?? Czyli Mary. bo kto?

maaajenka

Niby teraz Lucas był bff CeCe... Środki na stalkowanie ma, motyw też... Mary Drake nie chciałaby zabić Spencer. Ukrywa się, bo boi się zabójcy albo A.D. Jenna jest jedną z sojuszniczek A.D. Nie zdziwiłbym się, gdyby to ona zabiła CeCe - na rękę jest jej ten układ z A.D.

ocenił(a) serial na 8
Heroes_Pe

Bo kto inny bylby na tyle wkurzony na morderce Cece zeby gnebic dziewczyny?? Tod? Swiezo odnaleziony tatus? Chyba nie. No moze jednak Ali. Miala srodki, niby wszystko zabral jej Rollins i sama jest gnebiona, ale w tym serialu wszystko jest mozliwe. Na dzien dzisiejszych innych przyjaciol Cece nie widze.

ocenił(a) serial na 8
maaajenka

To z cece mi sie nie podobalo dziwny pomysl a motywu brak ...
A moze A.D to alison? Banalne wiem ale jakos tak za bardzo ja to a.d nie dręczy i moze udaje ze tak naprawde lubi dziewczyny

ocenił(a) serial na 8
Anka_fanka95

no biorąc po uwagę, o ile oczywiście to prawda, że AD ją zapłodniło jajeczkami Emily to jest to wielkie dręczenie.

ocenił(a) serial na 8
maaajenka

AD jest wielkim fanem Emison dlatego zapłodnił Ali jajeczkami Emily żeby na zawsze je połączyć ze soba :D :D :D hahahahaha

ocenił(a) serial na 8
ReD_Bedr00m

HAHAHA. może tak być;) ale w tej sytuacji z kandydata do roli A.D. odpada Peige. ;) no a Alison może tak bardzo potrzebowała uwagi Em itd że sama się zapłodniła, żeby Em nie zostawiła jej dla Peige. To ma sens;p

ocenił(a) serial na 8
maaajenka

No tez w sumie była kiedys odrzucana przez dziewczyny i jeszcze te inicjaly xd ale okaze sie juz nie dlugo ;)

ocenił(a) serial na 8
Anka_fanka95

racja!

ocenił(a) serial na 8