WoW to to A, naprawdę jest jakieś poje..., ciekawe co się stało. Mam nadzieję że serial pójdzie własnym tropem.
A z Ezrą? Też może coś o nim jest w książkach?> Bo ja ich nie czytałem, ale chyba wypróbuje kilka z nich przeczytać
Ezra jest w książce, ale tam nie okazał się A, tak jak w serialu, także fabuła już idzie swoim torem.
Nie wiem czy przebrniesz, bo to naprawdę marnej jakości pisarstwo...
W książkach nie pojawia się też postać Caleba...
No jak w serialu zabiją Monę i Noela, hm... I tak zły Ezra to najlepsze co spotkało ten serial...
Hymm może jakoś przebrnę, chociaż podobno dużo marek (jakiś projektantów) jest tam opisane (to będzie natrudniejsza część do przebrnięcia).
Myślę że ich nie zabiją, a Ezra myślę że może być jednym z głównych A. Chociaż nie tym "głównym"
Ja czytałam tylko 1 część i to prawda tam jest dużo marek, mnie jako dziewczynie to nie przeszkadzało ale jeśli jesteś chłopakiem to cóż...
W Stanach jest już 14 :) Podobno ma być 17 ale nie zdziwiłabym się gdyby okazało się że będzie więcej
Hymm mam pierwsza czesc. I zakończyła się tak jak pierwszy odcinek, no ale nic poczekamy na rozwoj wydarzeń z drugiej książki.
No właśnie widzę ze te główne mają od 250 do 330 max bodajże
Od 1. Ja czytałam w całości tylko 1, a innych fragmenty w pdf, i już widzę że są lepsze, jak dla mnie najlepsza 8, a w ostatnim rozdziale tej części ze Spencer i Melissą się popłakałam ;(
Naprawde warto :) Choćby tylko po to żeby wyłapać różnice. Dla mnie największym książkowym absurdem jest związek Hanny i Mika w serialu sobie tego nie wyobrażam. Tylko niech Cie nie zdziwi że w książce bohaterki są dużo bardziej głupie i niedojrzałe
Jestem dopiero na drugim sezonie, więc mam za mało spostrzeżeń, żeby się jakoś wypowiadać co do tożsamości A, ale myślę, że to nie Aria. Po pierwsze sama wycierpiała na działalności A, a po drugie był sceny, gdy jest sama gdzieś i dostaje wiadomość od A i jest w szoku... A to jedna z ważniejszych postaci drugoplanowych, jak dla mnie. W Plotkarze też tak było - posądzano Blair i Serenę, a był to Dan...