Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

To ona jednak żyje, czy to jej siostra bliźniaczka?

użytkownik usunięty
Enigm

Odpowiem pytaniem na pytanie: Jak przeciętny widz ma to wiedzieć,jak sami twórcy nie mają pojęcia?

ocenił(a) serial na 9

W 100% trafne spostrzeżenie

Enigm

Nie wiadomo. Ja osobiście obstawiam że to prawdziwa Ali żyje :)

ocenił(a) serial na 10
helagolasz

JA też tAk uważAm, Ali byłA zbyt sprytnA żeby umrzeć ;)

użytkownik usunięty
Oliwia_Hart

Oby bo ładna dziewucha z niej ;)

ocenił(a) serial na 10

Hahhahahah no tak ładna :)

użytkownik usunięty
Oliwia_Hart

A tak nawiasem mówiąc, Wren jest w to wszystko zamieszany?

ocenił(a) serial na 10

Wiesz co nie mam pojęcia, ale wszystko na to wskazuje

użytkownik usunięty
Oliwia_Hart

A szkoda, bo go lubiłem ;/

On prawie na 100% mial cos wspolnego z Ali i uwazam ze jak nie Ezra jest board shorts to jest to wren. Nawet jesli sie okaze ze jest zly to i tak nie przestane go kochac :) a o tym ze moze byc A jest ciekawy artykul na pllfansite naprawde polecam

użytkownik usunięty
helagolasz

Daj linka, please xD

Hymm no właśnie tak samo obstawiam po którymś to odcinku 4 sezonu.xD

http://pll-fansite.blogspot.com/2013/12/till-second-half-challenge-dzien-41.html

użytkownik usunięty
helagolasz

Thanks

A tak apropos, wierzysz ze Aria moglaby by być A?

Nie za bardzo w to wierze :) Duzo na nia wskazuje, ale jak dla mnie juz bardziej prawdopodobne jest ze Spencer nie odeszła z A-Teamu . Teoria ze wspolpracuje z Erza jest raczej absurdalna, ale nie wierze ze nie zauwazyla nic dziwnego i nie domyslila sie dlaczego przyszedl na pogrzeb Ali i Iana. Moze oma wie i troche z nim wspolpracuje zeby go chronic ? Nic nie wiadomo mam nadzieje ze w 4B dostaniemy wiecej odpowiedzi.

użytkownik usunięty
helagolasz

Ją wlasnie nie widzę tych wskazowek, które niby na nia wskazują

Te głupie:
- Mona kiedyś powiedziała do niej ,,Hey big A"
- Dlaczego robi ćś w czołówce? Może ona ma największy sekret
- Na balu maskowym miała czarne rękawiczki
-Często widzimy ją z biżuterią z A
- Dziewczyny uważają że to ona najlepiej kłamie
-Mama ari powiedziała jej coś o lalakch późnej w 2x12 dziewczyny dostały lalki

Te madre:
- Nie wiemy nic o jej relacjach z Alison. Ze spence rywalizowały, Z Hanny się naśmiewała, Emily ją kochała i były ze sobą bardzo zżyte. Co z Arią?
- Marlene wiele razy pisała ze suknia Ari na balu M ma ogromne znaczenie. W jednym z filmów/ książek o nazwie Black Swam łabędź ma takie same kolory jak suknia Ari. Może dała Melissie sukeinke żeby odciągnąć uwagę od Arii?
-Gdy Aria była wraz z Duncanem w samolocie, ten zdradził, że Alison mogła obawiać się któregoś ze swoich przyjaciół. Wtedy Aria straciła kontrolę nad samolotem.
-Gdy dziewczyny były nad rzeką, chciały w jakiś sposób pozbyć się dokumentów z teczki Toby'ego. Któraś z nich (chyba Hanna) zaproponowała, że najlepiej będzie je spalić. Aria wolała wrzucić je do wody. Tylko Kłamczuchy mogły wiedzieć, gdzie to wszystko się stało. Potem Emily, Hanna i Spencer siedziały razem w domu Em. A A wyłowiło dokumenty z wody.

użytkownik usunięty
helagolasz

+W pilocie drugiego sezonu, kłamczuchy nawiązały kontakt Ian-em (tak na dobrą sprawę z A podszywające się pod męża Melissy) sms-owy. W celu upewnienia się,ze Spencer pisze z Ianem zadała mu pytanie "Jakie imię miało nosić nasze wspólne dziecko?", w tym momencie Aria błyskawicznie zadała owe pytanie Spencer,która jej odpowiedziała. Dziwnym trafem po chwili jak Spencer odpowiedziała A udzieliło poprawnej odpowiedzi. Czy Aria ma podsłuch?
+W początkowych odcinkach drugiego sezonu, kłamczuchy wychodząc od terapeuty przystanęły na chwilę,aby przeczytać nagłówki z gazet. Gdy Aria wykonała grymas/ruch głową, spoglądająć na kogoś/coś w oddali, dziewczyny otrzymały sms-a od A.

Tak zapomniałam.Szczególnie dało mi do myślenia to 1

ocenił(a) serial na 1

Kurde, ale jesteśpostrzegawczy - to faktycznie zastanawiające.
Ale jeśli to ona, to jest naprawdę znakomitą aktorką w stosunku do przyjaciółkek... chyba że jest chora psycjicznie.

MrJigssaw

W większości teorii gdzie Aria jest A sugerują że jest chora psychicznie :(

użytkownik usunięty
helagolasz

Wow nie zagłębialem się w ten serial, zaczne go chyba oglądać po raz drugi

Naprawde warto :) Można wiele interesujących rzeczy zobaczyć. Ja robiąc to znuziłam się na 2A ale jakos sie udało i jestem teraz na 3B

użytkownik usunięty
helagolasz

Ja zacząłem przed chwilą oglądac

ocenił(a) serial na 1

Gdy oglądasz to po raz drugi, wszystko się rozjaśnia a winę osób, które okażą się potem złe widać jak na dłoni.

użytkownik usunięty
MrJigssaw

No właśnie teraz widzę^^. Może się jeszcze kogoś doszukam, najbardziej mnie interesuje Aria ;D

ocenił(a) serial na 1

Gdyby była A, to by znaczyło że jest chora psychicznie... Przyznam szczerze, że takie zakończenie (Główne A to jedna z kłamczuch) byłoby najlepsze ze wszystkich i najbardziej sensowne.

użytkownik usunięty
MrJigssaw

O tak to by było super zakończenie ;D

ocenił(a) serial na 1

Ja byłbym skłonny uwierzyć, gdyby miała np. schizofrenię, bo jeżeli jest zdrowa to medal za takie oszukiwanie przyjaciółek i nie wzbudzenie najmniejszych podejrzeń... Ale na razie raczej mało prawdopodobne, chociaż taki finał byłby miazgą.

użytkownik usunięty
MrJigssaw

Ciekawe ile będzie sezonów

ocenił(a) serial na 1

5 sezon będzie ostatni.

użytkownik usunięty
MrJigssaw

Serio? Nie będzie już 6? ;/

Szkoda :(

użytkownik usunięty
helagolasz

No tak, ale w końcu dowiemy się kto jest prawdziwym Ej'em^^

http://inlovewithpll.blogspot.com/2013/03/tumaczenie-wren-jest-a.html
Też fajne :)

ocenił(a) serial na 1

Nie, Wren nie ma nic wspólnego z A.
Na początku wielu osób go podejrzewało, w tym Ja, ale teraz, kiedy praktycznie znikł z serialu i ma się nie pojawić w 4 sezonie, myślę, że jego wątek został zamknięty. To jest teraz epizodyczna, trzeciorzędna postać.

użytkownik usunięty
MrJigssaw

W czwartym się pojawia, bodajże i robi minę do złej gry^^

ocenił(a) serial na 1

Za bardzo zmarginalizowali jego postać, żeby miał jakieś znaczenie - myślę, że jak się pojawi, będzie raczej zapychaczem.

użytkownik usunięty
MrJigssaw

Ja myślę, że coś jeszcze coś o nim będzie ;)

ocenił(a) serial na 1

Możliwe, ale A to on nie jest na pewno. ;)

użytkownik usunięty
MrJigssaw

Myślę że może być jego wspólnikiem, chociaż to tylko podejrzenia

ocenił(a) serial na 1

To fakt. Każdy by się rozgrzał widzą ją. Najładniejsza z całego serialu - ale i najmłodsza (wśród aktorów), ;p

użytkownik usunięty
MrJigssaw

No tak, właśnie widzę że ma chyba 16 lat dopiero^^

Spencer też jest nawet ładna ;D

ocenił(a) serial na 1

Stąd też jej piękno, młode, delikatne... ;)
A Spencer też jest niezła, ale dla odmiany ta aktorka ma już 28 lat. ;d

użytkownik usunięty
MrJigssaw

I to jest najlepsze że gra "nastolatkę", ale wydaję mi się że jest najlepsza z serialu, w trzecim sezonie perfekcyjnie zagrała (chodzi mi tu, o sceny z psychiatryka)

ocenił(a) serial na 1

To typowe dla Amerykanów - bardzo często 30-35-latkowie grają tam licealistów.
Ale tutaj wyszło naprawdę nieźle, Spencer dobrze gra młodą.

użytkownik usunięty
MrJigssaw

No tak. I aż dziw bierze że najmłodsza aktorka dostała rolę tej, która jest "przywódcą stada" ;)

ocenił(a) serial na 1
Enigm

Wątek bliźniaczek raczej nie zostanie wprowadzony do serialu (przynajmniej mam taką nadzieję).

użytkownik usunięty
MrJigssaw

Oby, też mam taką nadzieję...

A te książki co wyszły (bodajże 12 ich jest) to jest już koniec serii, czy autorka piszę dalej?

ocenił(a) serial na 1

Te książki są tak beznadziejne, że nie specjalnie Mnie to interesuje, ale chyba zmierza już ku końcowi... Wiem, że w książkach A zamordowało już Monę i Noela...