Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73555
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Jak Waszym zdaniem powinien się był zakończyć 2 sezon?

accidenti

Nie chciałabym Mony... nie podoba mi się fakt, że została zamieszana i w ogóle. Nie lubię jej osoby w tym filmie, po prostu wkurza mnie. Nie chcę jej w tym serialu, a najgorsze jest to, że sezon 3 będzie poświęcony głównie Monie...

ocenił(a) serial na 8
accidenti

Podobnie jak Zo0ik, nie chciałam, żeby "A" była Mona. Mona była w książce, a w serialu podobno "A" miało być inne. Szkoda.
Mogliby zakończyć sezon na 24 odcinku:)

mento

tzn. Mona nie będzie A. to tylko była taka jakby "zakładniczka". nadal nie wiadomo kim jest A. bliźniaczka Alison, sama Alison, Ezra... tak teraz ludzie przypuszczają. ale raczej osoba która była w czerwonym płaszczu pod koniec 2 sezony to była kobieta..

mento

W ksiazce nie tylko Mona jest A.

ocenił(a) serial na 8
accidenti

na pewno nie tak jak się zakończył ;] Mona nie pasuje mi do roli A lub "zakładniczki" A. Wolałabym już Alison. Ale najlepiej by było, gdyby A był ktoś kogo dziewczyny się w ogóle nie spodziewały ;)

ocenił(a) serial na 10
Evanescence_filmweb

np kto?mama Arii?
nie mamy chyba wielu typów///////
same dziewczyny i ich rodziców co do A można odrzucić.
Więc kto nam zostaje?Melissa,Noel,Mona,Garett,Jenna,Paige,Lucas- podejrzewam,ze oni są w team A,wiec zostaje sama Alisson,albo jej bliźniaczka.
Co Wy na to?

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

a tak i jeszcze Kate do tego grona.

ocenił(a) serial na 8
Versatile_Nat

Jestem za tym aby A była Alison, a umarłaby jej siostra bliźniaczka. Na pewno te zakończenie byłoby lepsze od tego w serialu ;/

Evanescence_filmweb

podoba mi się twoja wersja. ;) że wszyscy myślą że zginęła Alison a tak naprawdę zginęła jej bliźniaczka, a A. jest Alison, która żyje. :D

Evanescence_filmweb

Właśnie chciałam tak napisać, ja myślę, że tak się skończy. Myślałam już tak wcześniej, ale po tym 25 odcinku, kiedy do Mony przyszedł ktoś w czerwonym płaszczu jestem jeszcze bardziej przekonana, że A jest Alison.

ocenił(a) serial na 10
laurus007

chociaz w sumie nie miałoby to większego sensu....za co Alisson miala by sie mscic na dziewczynach?po co mialaby im to robic?

ocenił(a) serial na 9
Versatile_Nat

blizniaczka alison to bylby dobry i ciekawy pomysl...

Versatile_Nat

Gdy oglądam sceny z Alison to moim zdaniem jest do tego zdolna. Dla niej to może być zabawa.

ocenił(a) serial na 10
laurus007

Zabawa........w sumie i masz racje....ale to straszne,że ktoś kogo uważamy za przyjaciela robi takie okropne rzeczy

Evanescence_filmweb

Bo to jest najlepsza wersja. Problem w tym, ze to jest wersja ksiazkowa i chodz jest genialna to glupim nastolatka nie podoba sie, bo tak bylo w ksiazce i absolutnie nie chca tego samego w serialu.

Ali zostala "A" dlatego, ze jej siostra blizniaczka gdy ja uwiodla i podmienily sie w zakladzie psychiatrycznym (bo tam byla na leczeniu blizniaczka) przebywala przez rok na wolnosci udawajac Ali. Dziewczyny niczego sie nie domyslily i myslaly ze to Ali. Gdy Ali udalo sie uciec z zakladu w odwecie zabila swojego sobowtora i zaczela sie mscic na dziewczynach jako "A" (sciagajac ten pomysl na bycie "A" od Mony, ktora jako pierwsza bawila sie w "A".

Jak narazie serial w glownym watku jest bardzo podobny do ksiazki, z tym ze Mona powinna zginac w 1 sezonie.

ocenił(a) serial na 7
Faker

Dzięki za te głupie nastolatki. Nie chcę takiego zakończenia, bo to już było ... i zapowiedzieli, że skończy się inaczej .. czy to znaczy, że jestem głupia ? ;X.

ImmortalMe

Mozliwe ze sie skonczy inaczej. Mnie smieszy jedynie to poruszenie na forum po finale jak gdyby to byl koniec serialu, a jeszcze wiele sie zmieni.

ocenił(a) serial na 7
Faker

Według mnie, Mona jako A jeszcze by uszła, ale producentka napisała, że:
- poznamy główne A w finałowym odcinku (później potwierdziła, iż jest nim Mona - chociaż wiele wskazuje, że nie)
- A nie będzie tym samym, kim było w książce.

Marlene po prostu nie musiała kłamać.

ocenił(a) serial na 7
Faker

Z tym wielkim poruszeniem, to akurat się zgadzam. Wiadomo, że Mona nie jest tym głównym A, a niektórzy już mówią o tym, że rozwalili serial itd. A przecież było do przewidzenia, że Mona jest w tą sprawę zamieszana, szczególnie, gdy rzekomo zaczęła dostawać wiadomości ;).