Jak Waszym zdaniem powinien się był zakończyć 2 sezon?
Nie chciałabym Mony... nie podoba mi się fakt, że została zamieszana i w ogóle. Nie lubię jej osoby w tym filmie, po prostu wkurza mnie. Nie chcę jej w tym serialu, a najgorsze jest to, że sezon 3 będzie poświęcony głównie Monie...
Podobnie jak Zo0ik, nie chciałam, żeby "A" była Mona. Mona była w książce, a w serialu podobno "A" miało być inne. Szkoda.
Mogliby zakończyć sezon na 24 odcinku:)
tzn. Mona nie będzie A. to tylko była taka jakby "zakładniczka". nadal nie wiadomo kim jest A. bliźniaczka Alison, sama Alison, Ezra... tak teraz ludzie przypuszczają. ale raczej osoba która była w czerwonym płaszczu pod koniec 2 sezony to była kobieta..
na pewno nie tak jak się zakończył ;] Mona nie pasuje mi do roli A lub "zakładniczki" A. Wolałabym już Alison. Ale najlepiej by było, gdyby A był ktoś kogo dziewczyny się w ogóle nie spodziewały ;)
np kto?mama Arii?
nie mamy chyba wielu typów///////
same dziewczyny i ich rodziców co do A można odrzucić.
Więc kto nam zostaje?Melissa,Noel,Mona,Garett,Jenna,Paige,Lucas- podejrzewam,ze oni są w team A,wiec zostaje sama Alisson,albo jej bliźniaczka.
Co Wy na to?
Jestem za tym aby A była Alison, a umarłaby jej siostra bliźniaczka. Na pewno te zakończenie byłoby lepsze od tego w serialu ;/
podoba mi się twoja wersja. ;) że wszyscy myślą że zginęła Alison a tak naprawdę zginęła jej bliźniaczka, a A. jest Alison, która żyje. :D
Właśnie chciałam tak napisać, ja myślę, że tak się skończy. Myślałam już tak wcześniej, ale po tym 25 odcinku, kiedy do Mony przyszedł ktoś w czerwonym płaszczu jestem jeszcze bardziej przekonana, że A jest Alison.
chociaz w sumie nie miałoby to większego sensu....za co Alisson miala by sie mscic na dziewczynach?po co mialaby im to robic?
Zabawa........w sumie i masz racje....ale to straszne,że ktoś kogo uważamy za przyjaciela robi takie okropne rzeczy
Bo to jest najlepsza wersja. Problem w tym, ze to jest wersja ksiazkowa i chodz jest genialna to glupim nastolatka nie podoba sie, bo tak bylo w ksiazce i absolutnie nie chca tego samego w serialu.
Ali zostala "A" dlatego, ze jej siostra blizniaczka gdy ja uwiodla i podmienily sie w zakladzie psychiatrycznym (bo tam byla na leczeniu blizniaczka) przebywala przez rok na wolnosci udawajac Ali. Dziewczyny niczego sie nie domyslily i myslaly ze to Ali. Gdy Ali udalo sie uciec z zakladu w odwecie zabila swojego sobowtora i zaczela sie mscic na dziewczynach jako "A" (sciagajac ten pomysl na bycie "A" od Mony, ktora jako pierwsza bawila sie w "A".
Jak narazie serial w glownym watku jest bardzo podobny do ksiazki, z tym ze Mona powinna zginac w 1 sezonie.
Dzięki za te głupie nastolatki. Nie chcę takiego zakończenia, bo to już było ... i zapowiedzieli, że skończy się inaczej .. czy to znaczy, że jestem głupia ? ;X.
Mozliwe ze sie skonczy inaczej. Mnie smieszy jedynie to poruszenie na forum po finale jak gdyby to byl koniec serialu, a jeszcze wiele sie zmieni.
Według mnie, Mona jako A jeszcze by uszła, ale producentka napisała, że:
- poznamy główne A w finałowym odcinku (później potwierdziła, iż jest nim Mona - chociaż wiele wskazuje, że nie)
- A nie będzie tym samym, kim było w książce.
Marlene po prostu nie musiała kłamać.