Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73545
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Wygląda to trochę na przygotowanie gruntu pod późniejsze rozróżnianie bliźniaczek. Jedna ma bliznę druga nie. Do tego co chwile pokazywali w tym odcinku kolor oczu Ali.

ocenił(a) serial na 6
Faker

Fatalnie... przecież scenarzyści zapewniali, że nie pójdą tą drogą...

ocenił(a) serial na 6
Faker

mnie również się wydaje, że to się okaże bliźniaczka Alison.

Faker

a pamietacie sytuacje kiedy ktoras z dziewczyn dzgnela kogos nozem w pociagu? może to właśnie byla Ali/blizniaczka??? od razu mi sie to przypomnialo.
ja po 100odc mam teorie ze teraz mamy doczynienia z blizniaczka (ktira wlasnie byla w pociagu i zostala dzgnieta nozem) chodzi mi dokladnie o to jak ali zapytala gdzie jest jakies tam biuro, przeciez chodzila wczesniej do tej szkoly i raczej takich rzeczy sie nie zapomina..

Faker

Nie czytałam książki nigdy, ale ja np mam nadzieję, że tak potoczą się losy. Że to będzie bliźniaczka.

ocenił(a) serial na 7
Faker

O co chodzi z tym kolorem oczu? Bliźniaczka Ali ma inny czy jak? Ej nie wydaje wam się, że aktorka grająca Ali jakoś zbrzydła, roztyła się?! Spójrzcie na jej twarz w nowym sezonie a w poprzednich sezonach (wyglądała jak laleczka Barbie a teraz jak hipopotam na twarzy)... Z innej beczki nie podoba mi sie wątek miłosny między Ali a Em. Uważam, że Ali bawi się uczuciami tej biednej dziewczyny... podobnie ma się stosunek do innych dziewczyn... chyba nimi dalej manipuluje, próbuje się wkupić w łaski swoich przyjaciółek a później to wykorzysta... Ogólnie jakaś dziwna ta Ali...

_AGENT_NSA_

Zgadzam się, wcześniej Ali wyglądała lepiej.

Faker

W tym odcinku była też scena w szkole, gdy Ali miała zgłosić się do counselor office, ale powiedziała, że nie pamięta, gdzie jest jego gabinet. Wydaje mi się, że to też miało naprowadzić widzów na trop, że to nie prawdziwa Ali.

karutex

no właśnie tak samo uważam, co z reszta wyzej juz napisalam :) ciekawe czy tylko nas tak zbywają czy faktycznie okaże się, że to jest bliźniaczka.. no i ta blizna, ktora wyglada na zrobiona wtedy w pociagu..