Właśnie przeczytałam info, że Caleb będzie miał konfrontację z Alison. Cieszy mnie to bardzo, gdyż
w serialu potrzeba osoby, która wygarnie tej kłamczuszce wszystko. Nie dziwi mnie też to, że będzie
miał przysłowiowo ,,wyje**ne" na sytuację Alison. W tym serialu wszystko kręci się dookoła niej.
Zapewne zapoczątkuje to problemy dla Hanny, która źle się ze sobą czuje. Szkoda, szkoda.
A źródło to strona spoiler.tv
No mam nadzieje, że jej wszystko wygarnie, ale i tak się załamałam po przeczytaniu paru spoilerów na temat pocałunku Ali i Caleba albo całkowitej zmiany jego charakteru i tego, że rozstanie się z Hanną. Oni od samego początku najbardziej do siebie pasują. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe akcje tak jak wtedy kiedy Toby współpracował z Moną.
Nieee! Też gdzieś w głębi ducha obawiałam się, że Ali będzie próbowała wyrywać do Caleba, ale mam nadzieję, że ten spojler o pocałunku to ściema. Never!
Ale słyszałam też, że to było na oficjalnym twitterze jednego z twórców serialu, więc obawiam się, że to może być prawda.
Ych ych. Szczerze to mnie nie zdziwiłaby taka akcja. Alison musi mieć wszystko ;)
Dokładnie. To było fajne do swego czasu. Tylko z jednej strony uważam, że powinno już się skończyć (a dostali zamówienie na kolejny sezon), a z drugiej byłoby mi szkoda, gdyby serial zniknął z anteny :D
Też miałam takie samo zdanie ale stwierdziłam, że lepiej by było gdyby skończyli na 5 sezonie, kiedy serial jest jeszcze do obejrzenia bo później już zaczną kręcić i wymyślać. Ja jestem w połowie 4 sezonu i szczerze mówiąc już nie ogląda mi się tak dobrze jak poprzednie sezony.
A im dalej tym bardziej wkurza, że wszyscy są podejrzani a to takie głupie: mszczenie się na nastolatkach. Mogłoby ustać na 5 sezonie ;)
No dokładnie. Najbardziej wkurza mnie ta przemiana Caleba i Hanny no i oczywiście powrót Alison, która niesamowicie mnie irytuje. Jak zrobią parę z niej i Caleba to się zdenerwuję xD
Hanna to moja ulubiona bohaterka, ale trochę psują tę postać. Ostatnio mam wrażenie, że ona ciągle ,,marudzi". A co z matką problemy, a to z chłopakami, teraz zaczyna znowu kraść. Musi wrócić Caleb i ustawić ją do pionu ;)
Jeśli miałabym wybierać dziewczyn to też najbardziej lubię Hannę ale ogółem moja ulubiona postać to Caleb. Mogliby być razem. A co do Hanny to też zauważyłam, że trochę przeżywa wszystko.
To dokładnie masz takie typy jak :D Hanna i tak za dużo facetów miała więc mogłaby zostać przy Calebie. Kibicuję im :D