PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73315
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Can You Hear Me Now

użytkownik usunięty

Jak wasze wrażenia po odcinku?? Mi się bardzo podobał i coraz bardziej przekonuję się do
tego serialu.

Coraz bardziej podoba mi się wątek Spencer/Wren :) Uwielbiam ich :)

No i mr. Fitz... Ciekawe, że ma maszynę do pisania, a dziwnym zbiegiem okoliczności list od
A był napisany maszynowo :) Co wy na to? :)

Aha i jeszcze Em i Toby :) Em ma takiego fajnego kolesia koło siebie (nawet jeżeli niektórzy uważają go za dziwaka, to chyba wcale taki nie jest, co?) to przejmuje się tylko Myą... Ciekawe co wyniknie z ich znajomości :)

ocenił(a) serial na 7

Najbardziej zaciekawił mnie wątek Spencer i Arii. Pary, które tworzą są po prostu cudne :D Mam nadzieję, że obie pary ze sobą będą. Ten kiss Spencer i Wrena w tym odcinku super, ale lepsza była ich rozmowa na podłodze :D:D
Nie sądzę, aby Fitz napisał list do matki Arii. To wprost niemożliwe :P

Toby nie przypadł mi do gustu. Dziwny jest... :D
Nie lubię tej laski, która kręci się obok Em. Nie budzi zaufania jakoś... :P

ocenił(a) serial na 6

Mnie też najbardziej podoba się wątek Arii i Fitza oraz Spencer i Wrena ; ) a serial jest na masę genialny. Mnie się spodobał od pierwszego odcinka ;p

joannagabixd

Serial powstał na podstawie książek. Jeśli jesteście ciekawe - streszczenia są w anglojęzycznej wersji wikipedii. Ale raczej się rozczarujecie :)

Arachnea89

Oczywiście że jest na podstawie jakieś książki, ale to nie oznacza że wszystko w serialu musi się dziać tak jak było wcześniej napisane. Przykładem może być "Plotkara", która znacznie odbiegła od pierwowzoru. ;)

Muszę się przyznać że ostatnio polubiłam ten serial. Na początku podobał mi się wątek Arii, ale teraz widzę że jest strasznie dziecinna. Ciekawa sytuacja wytworzyła się pomiędzy Emily a Toby'm, (z tego co widziałam w spoilerach) będzie interesująco...

Zaczęłam oglądać z braku innych seriali ;) ale tak do końca sama nie wiem co myśleć. Podoba mi się wątek z panem Fitzem. I zastanawiam się jak rozwinie się sytuacja Spencer (nie tylko jeśli chodzi o Wrena, ale i o pracę z historii).
Wiedziałam, ze skądś znam aktorkę, która gra Hanne :D

użytkownik usunięty
Immortal_

Ja znam Ashley Benson z Supernatural :)

Już nie mogę się doczekać środy, żeby obejrzeć kolejny odcinek. :)

Właśnie, też ciekawi mnie wątek tej pracy z historii :)

ocenił(a) serial na 6
Immortal_

Immortal... Zgadzam się z Tobą. Mamy wakacje, nic ciekawego nie leci więc można pocieszać się innym serialem.

Ja zaczęłam oglądać jeszcze MAKE IT OR BREAK IT ! Bardzo fajny serial, POLECAM ( tylko dla osób, które znają w jakimś stopniu angielski bo napisów niestety NIE MA

sara137_2

Mnie też się strasznie podobają wątki par no i oczywiście to kto jest A.
Co do tych anglojęzycznych streszczeń, to nie chcę ich czytać, żeby nie zniszczyć sobie przyjemności oglądania :]

ocenił(a) serial na 10
sara137_2

sara137_2 o co chodzi w tym make it or break it! ? Właśnie szukam nowych fajnych seriali .. i gdzie można go oglądnąć ?

ocenił(a) serial na 8
majka2121

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!