Uwielbiam postac Cece, jest intrygująca i ogólnie - kocham. I tutaj stawiam moje pytanie : wie ktoś może czy Cece jeszcze wróci do serialu ?
A ja nie lubię CeCe. Może na początku jak się pojawiła w serialu była w miarę okej, ale potem jak się okazało, że jest Red Coat, to przestałam ją lubić. Czytałam, że prawdopodobnie pojawi się w 23 odcinku albo w 24.
,,jak się okazało, że jest Red Coat, to przestałam ją lubić" a ja właśnie kocham wszystkie czarne charaktery w tym serialu, szczególnie Monę. Oni wszyscy są tacy bardziej ,,barwi"? ,,interesujący"? jak są źli :D Toby, Spencer, Ezra... Czy też właśnie Cece. Mam jeszcze nadzieje że kiedyś pokażą nam złą stronę Jenny, Melissy albo Alison. To też by było ciekawe.
Ja przeważnie też lubię czarne charaktery, ale akurat w tym serialu nikt "zły" nie przypadł mi do gustu. :P
Generalnie to w tym serialu póki co nie pokazali postaci stuprocentowo złej. :P
Dokładnie, jestem bardzo ciekawa czy on naprawdę jest Big A, czy to tylko kolejna podpucha. :)
W ostatniej scenie ostatniego odcinka ostatniego sezonu wyskoczy skądś Szymon Majewski z kwiatami i krzyknie ''MAMY CIĘ!''. I w ten sposób wyjaśni się, że nie ma żadnego A-Teamu, tylko całe Rosewood postanowiło wkręcić Kłamczuchy. THE END. :D
W sumie to prawda, ale chciałabym ją zobaczyć taką złą jak np. Mona w 2x25 a nie knującą jakieś głupie i bezsensowne intrygi, pokazując że jest najlepsza. Tylko PRAWDZIWE ZŁO
Wróci na 100% w finale. Też ją lubię
SPOILER SPOILER SPOILER
Będzie we flashbackach i podobno Hoolbrook ją zaaresztuje
No to sie mega ciesze ! :D Bo no .. uwielbiam ją, uważam,że jest niedocenianą aktorką i wgl jej postac mogłaby miec bardziej rozbudowany wątek .. oglądanie non stop nacpanej Spenser, smuteczków Arii, nafochanej Emily i Hanny pchającej sie do każdego faceta robi sie już nudne ... ogólnie uważam,że powinni rozwiąc wątek Cece,Mony,Melissy i Jenny - lubie te "bad girls" :D Tylko szkoda,że zostanie aresztowana :/ Myślałem,że może uda sie jej jakoś uciec i będzie dręczyc kłamczuchy w 5 sezonie lub planowac kolejne intrygi :D
Dokładnie całe 4b kręci się tylko wokół tej 4, Ezry i Alison? Gdzie reszta? Tak jak wymieniłeś na górze Cece, Mona, Melissa i Jenna... Brakuje mi ich. One były jedynymi dynamicznymi postaciami w tym serialu. Może nie ucieknie ale wymyślą jej jakieś usprawiedliwienie? Jak dla Garretta. Może uzają że to nie ona była tą kobietą?
To byłby pomysł ! Moim zdaniem fajnie by było gdyby w finale Cece,Melissa i Jenna wróciły :D wtedy na pewno by sie działo :p