PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73171
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Cece

ocenił(a) serial na 9

Uwielbiam postac Cece, jest intrygująca i ogólnie - kocham. I tutaj stawiam moje pytanie : wie ktoś może czy Cece jeszcze wróci do serialu ?

użytkownik usunięty
kubagroszek

A ja nie lubię CeCe. Może na początku jak się pojawiła w serialu była w miarę okej, ale potem jak się okazało, że jest Red Coat, to przestałam ją lubić. Czytałam, że prawdopodobnie pojawi się w 23 odcinku albo w 24.

,,jak się okazało, że jest Red Coat, to przestałam ją lubić" a ja właśnie kocham wszystkie czarne charaktery w tym serialu, szczególnie Monę. Oni wszyscy są tacy bardziej ,,barwi"? ,,interesujący"? jak są źli :D Toby, Spencer, Ezra... Czy też właśnie Cece. Mam jeszcze nadzieje że kiedyś pokażą nam złą stronę Jenny, Melissy albo Alison. To też by było ciekawe.

użytkownik usunięty
helagolasz

Ja przeważnie też lubię czarne charaktery, ale akurat w tym serialu nikt "zły" nie przypadł mi do gustu. :P

ocenił(a) serial na 3

Generalnie to w tym serialu póki co nie pokazali postaci stuprocentowo złej. :P

RedCoat94

zagdzam sie, dlatego właśnie staram się korzystać z momentów w których widzimy złego Ezre

użytkownik usunięty
helagolasz

Dokładnie, jestem bardzo ciekawa czy on naprawdę jest Big A, czy to tylko kolejna podpucha. :)

ocenił(a) serial na 3

W ostatniej scenie ostatniego odcinka ostatniego sezonu wyskoczy skądś Szymon Majewski z kwiatami i krzyknie ''MAMY CIĘ!''. I w ten sposób wyjaśni się, że nie ma żadnego A-Teamu, tylko całe Rosewood postanowiło wkręcić Kłamczuchy. THE END. :D

RedCoat94

Haha

helagolasz

w sumie to Alison ma wiele tych ciemnych / złych stron :P

thewolfofwallstreet

W sumie to prawda, ale chciałabym ją zobaczyć taką złą jak np. Mona w 2x25 a nie knującą jakieś głupie i bezsensowne intrygi, pokazując że jest najlepsza. Tylko PRAWDZIWE ZŁO

helagolasz

hahaha, to byłoby ciekawe :3

kubagroszek

Wróci na 100% w finale. Też ją lubię

SPOILER SPOILER SPOILER

Będzie we flashbackach i podobno Hoolbrook ją zaaresztuje

ocenił(a) serial na 9
helagolasz

No to sie mega ciesze ! :D Bo no .. uwielbiam ją, uważam,że jest niedocenianą aktorką i wgl jej postac mogłaby miec bardziej rozbudowany wątek .. oglądanie non stop nacpanej Spenser, smuteczków Arii, nafochanej Emily i Hanny pchającej sie do każdego faceta robi sie już nudne ... ogólnie uważam,że powinni rozwiąc wątek Cece,Mony,Melissy i Jenny - lubie te "bad girls" :D Tylko szkoda,że zostanie aresztowana :/ Myślałem,że może uda sie jej jakoś uciec i będzie dręczyc kłamczuchy w 5 sezonie lub planowac kolejne intrygi :D

kubagroszek

Dokładnie całe 4b kręci się tylko wokół tej 4, Ezry i Alison? Gdzie reszta? Tak jak wymieniłeś na górze Cece, Mona, Melissa i Jenna... Brakuje mi ich. One były jedynymi dynamicznymi postaciami w tym serialu. Może nie ucieknie ale wymyślą jej jakieś usprawiedliwienie? Jak dla Garretta. Może uzają że to nie ona była tą kobietą?

ocenił(a) serial na 9
helagolasz

To byłby pomysł ! Moim zdaniem fajnie by było gdyby w finale Cece,Melissa i Jenna wróciły :D wtedy na pewno by sie działo :p

kubagroszek

Melissa wraca :D ! Natomiast Jenna nie bo Tammin była w ciąży i nie mogła być na kręceniu. Szkoda ;( Ale podobno będzie w sez 5