Hej :D
Widzę, że cicho na tym forum i nudno więc trzeba coś rozruszać ^^ Przedstawiam popularną forumową zabawę : CO BY BYŁO GDYBY ?
Zasady są proste, chyba nie trzeba wyjaśniać?
W każdym razie każdy pisze pytanie co by było gdyby ... ? i odpisuje na pytanie osoby powyżej ;D Miłej zabawyy!
Co by było gdyby okazało się , że Ali żyje ? :P
Wrócił by Noel na białym koniku :D
Co bybyłogdybyyy... Tak naprawdę Caleb byłby bratem Jenny (ona adoptowana , on też x D ) i razem mścili by się na dziewczynach?
Szpanowała by nim wszędzie, a rodzice wywalili by ją z domu :D
Cbbg ... okazało się, że całe miasto zamieszane jest w śmierć Ali i A. xD
A to zależy jaki i gdzie:D:P
Co by było, gdyby w serialu pojawił się duch Alison?
^^
Zależy co by ten tatuaz przedstawiał. Duży tygrys na plecach, czy kapitan z fajką na ramieniu? xD
CBBG Aria zakochała sie w Toby'm?
Ezra mścił by się na niej, jej matce i uczniach. (xD)
Co by było gdyby Toby udawał fajnego i współpracował z Jenną?
Dziewczynom by szczena opadła a Era by się załamał :P
Cbbg ... wyszło na jaw, że Jenna jest w ciąży z tobym o.O ?
Gdyby Ezra był gejjem to stałoby sie to samo, co w przypadku Caleba - dziewczyny oglądające PLL popełniłyby zbiorowe samobójstwo:D Gdyby całe miasto było zamieszane w śmierć Ali- też w sumei nie byłoby to nic dziwnego - miała na pieńku z całym miastem praktycznie:D Ponawiam moje pytanie:
Co by było, gdyby pojawił się duch Alison?
To by było ciekawe zważywszy, że stanowili bardzo fajny związek :) Myślę że Spencer wróciłaby do niego ^^
A to z ciążą Jenny genialne ! ;D
CBBG Caleb by był zakochany w Emily?
Fani Haleba, czy jak to sie zwie popelnili by zbiorowe seppuku again^^
CBBG Ali była w ciazy z Ianem?
Caleb i Emily? nie wypaliłoby, Em by go pogoniła xd
Duch Alison - byłoby ciekawie, chociaż to nie sci. fiction xd
CBBG Spencer uciekła z domu i wraz z Tobym zatrzymaliby się gdzieś poza Rosewood? ew. Aria i Ezra :P
Nic, kompletnie. Byłoby to wprowadzone z taką nudą, z jaką wprowadzane są wątki obu par.
Co by było, gdyby okazało się, że Ali zabiły dziewczyny, choć tego nie pamiętają (ew. będą sobie przypominać)?
Myślę że przeżyły by szok przypominając sb że zabiły własną przyjaciółkę, ewentualnie wszystkie by wyjechały z miasta próbując o tym zapomnieć ( może A by je goniła i dalej zmieniała ich życie w piekło ? )
CBBG Emily związała się z Jenna?
Nieee, to nie miałoby racji bytu. Po prostu by się nie dało. A jeśli tak, tamta wykorzystywałaby ją jakoś - żeby pozyskać informację.
CBBG ktoś zabił Jennę?
Okazałoby się, że będąc pod urokiem "królowej Alison" odzyskały chwilowo rozum:D
A co by było gdyby okazało się, że Ali jest siostrą Spencer? - wiem totalnie szalone:P
Myślę, że miedzy nimi było by jak zawsze :) ale za to nie wiem co by było z ich rodzicami ( np, tata Arii i mama Spencer mieli by mieć romans? ) Myślę że doprowadziło by to do niezłego chaosu. : )
CBBG mama Arii była by zamieszana w zabójstwo Ali ?
Scenarzysta PLL miałby ze mna do czyniena:D Kompletna, piramidalna, bzdura. Ella to przeciez czysta słodycz:):*:
A co by było gdyby Ella dowiedziała się, że Ezra ma romans z jej córką? - zapytano o to aktora, który go gra - jego odpowiedź była świetna:D
Aria miałaby niezłą jazdę i pewnie zmienioną szkołę :P
btw, co on odpowiedział? :D
CBBG jedna z dziewczyn chodziła z A? (nieświadom oczywiście, że to A )
Powiedział : Oh man, I don't know! I can only imagine what Holly Marie Combs would do and that is beat me to death. xD
Gdyby jedna z dziewczyn chodziłą z A hm jeśli to byłby Caleb Hanna bardzo by to przezyła, gdyby okazał się nim Alex Spence by go chyba zabiłaxD gdyby Mayia - Em załamałaby się nerwowo:P, a gdyby A był pFitz.. Aria musiałaby korzystac z fachowej pomocy:D
Co by było gdyby okazało się, że jedna z dziewczyn jest psychicznie chora?:D:P
gdyby się dowiedziała, była by zemsta.
A co jeśli Jason w zmowie zabił Ali z Ianem (np. pod wpływem narkotyków)
Jaka ta książka jest bezsensu. xD
Prawdopodobne z tym Ianem i bratem Ali. Skończyłby się serial.
Ponawiam pytanie: co by było, gdyby ktoś nagle zabił Jennę (albo Caleba!)?
Gdyby Jennę to chyba nikt by sie bardzo nie smucił z tego powodu...:P ale Caleb oj, biedna Hanna:(
Co by było, gdyby rodzice Hanny sie zeszli?
Aj tam Hanna... 3/4 fanek serialu popełniłaby zbiorowe Seppuku!! xD xD
-ciekawe ile jeszcze razy powtórzymy ten tekst "D
aria była by smutna ale po kilku odcinka by pewnie sobie kogos znalazła
cbbg ojciec Ari pokłócił sie znów z zona i był z mamą Hanny
Dziewczyny by sie defiły i było by między nimi niemiłe napięcie (Aria - Hanna).
Cbbg scenarzyści postanowili nie ujawniać kim jest "A" nigdy?
- brak zakończenia serialu
Co by było gdyby Caleb mógł pomóc znaleźć A ( np.za pomocą namierzenia numeru)?
Okazał by sie faaaaaaaantastycznym facetem;))
CBBG to Simone okazała sie być A?
Aria była by nieźle wściekła.
CBBG mama Hanny popełniła samobójstwo ? ( np, z poczucia winny po oszustwie i kradzieży ? )
Hanna przeszłaby załamanie nerwowe.
Co by było gdyby Ian współpracował z Jenną i byli kochankami? (mam nadzieje, ze nie było ;) )
To zupełnie nie pasuje do jej charakteru, ale gdyby się tak stało to:
a) Hanna się załamała i pocieszałaby ją miłość do Caleba (^^)
b) wylądowałaby w domu dziecka ew. ze swoim ojcem
c) podejrzewałybyśmy, że to A zabiła matkę H
d) to byłoby beznadziejne głupie posunięcię
Co by było, gdyby Maya była zamieszana w tę sprawę?
W sumie możliwe bo nic o nich nie wiem (dlaczego Caleb nie powiedział o rodzicach Hannie?) Noi wtedy jeśli Caleb ma dobre zamiary to załatwil by Iana xD
Co by było gdyby ... w mieście pojawił się nowy chłopak i totalnie zawrócił Arii w głowie? :D
Byłaby zapewne strasznie rozdarta między tym kimś a Ezrą. Jeśli jednak nie byłby 50letnim łysym mężczyzną ze skłonnościami sadystycznymi, byłabym za tym, żeby to z nim Aria była. Fitz jest przystojny i uwielbiam gościa, ale to nauczyciel. Super historia - niestety kiedyś będzie musiała się wydać.
Co by było, gdyby okazało się, że Alison tak naprawdę jest A i bawi się nimi wszystkimi... Z nudów. :P
Możliwe. Dotarły by do niej przez Caleba i zemściły się w zamian. Może by ją podpaliły? Tak jak ona je w książce xD
Co by było gdyby Hanna miała gwałtowny nawrót bulimii?
To możliwe ale wtedy okazałoby się że Ali żyje więc pewnie zrobiliby coś z tą bliźniaczka jak w książce . Mnie osobiście to nie zadowala, czekam aż wymyślą coś nowego. : )
CBBG A była by jakaś osoba którą od początku widzieliśmy w tle, ale jej nie znamy ?
Dziewczyny by wspierały Hannę, może i wysłały na terapię.
To by było nie fair, bo nie mieliśmy szans tego odgadnąć...
Co by było gdyby... dyrekcja dowiedziała się o Ezrze (jak to odmienić? xD) i Arii?
Okazaliby się jakimiś psycholami...
Cbbg A zabił/a faceta którejś z dzieczyn... (no dobra, albo Maye czy tam Paige)?
Zaznałąby strasznej zemsty:D
Co by było gdyby okazało się, że Jenna, tak jak Em była zakochana w Alison?