Hej :D
Widzę, że cicho na tym forum i nudno więc trzeba coś rozruszać ^^ Przedstawiam popularną forumową zabawę : CO BY BYŁO GDYBY ?
Zasady są proste, chyba nie trzeba wyjaśniać?
W każdym razie każdy pisze pytanie co by było gdyby ... ? i odpisuje na pytanie osoby powyżej ;D Miłej zabawyy!
Co by było gdyby okazało się , że Ali żyje ? :P
Myślę, że byłoby dużo perypetii, ale ostaecznie Spence zostałaby z Alexem. Wiem, że wszyscy kochają Wrena ale niestety mnie sie on wcale a wcale nie podobaD.
Co by było gdyby Ella była w ciąży a ojcem nie byłby Byron??(tylko Leo Wyatt) :P Żartuję:)
Mnie też sie Wren nie podoba, wole 100x bardziej Alexa ;P
Byron już by nie chciał do niej wrócić.
Co by było gdyby dziewczyny powiedziały swoim drugim połówką o całej historii z "A"?
Na pewno najpierw faceci i ew. dziewczyna- wiadomo byliby wściekli, o to, że pozwoliły Ali wrzucić petardę. Potem Caleb pomógłby im odkryc tożsamość A. Ezra zmagałby się długo z tymi skomplkowanymi faktami, ale w końcu zrozumiałby, że jego miłość do Arii jest ponad wszystkim. Mayia lub Paige - naprawdę trudno mi powiedzieć jak by zaraegowały. Co by było gdyby mama Spencer dowiedziała się o nawrocie choroby?
Nie powiedziała by nikomu, tylko pojechała by na leczenie : )
Co by było gdyby okazało się, że wideo, które dostały dziewczyny to sex taśma, a nie zbrodnia?
(czytałam na jakimś angielskim forum)
Niezle by to wygladalo^^
CBBG Caleb(nie wiem, czemu sie go uczepilam^^) oświadczył, ze był z Ali?
Hannę mogłoby to do niego zniechęcić. (dobrze rozumiem czemu właśnie jego sie uczepiłaś ^^ przecież on jest taki... :D ^^)
Co by było gdyby Melissa poroniła?
(ja sie modlę, by małe kina włączyły sie w dystrybucję filmu 'Peach Plum Peer'(czy coś w tym stylu) z udziałem Tylera, tak on mi sie ma tym filmie podoba^^)
Zwalilaby winę na Spencer
CBBG Aria zaszła w ciążę z Erza?
Ukrywała by to dotąd aż by było widać. Ezra rzucił by posadę nauczyciela. Wiecie poczuł by się ojcem... :))
CBBG Caleb < 3 przypadkowo przeczytał sms'a do hanny od A, gdzie była by np. groźba śmierci... x D o.O ?
Rozpracowalby numer telefonu, wziął giwere, pojechał do pokoju 214 i i powiedział: Stay away from my Hanna!^^
A tak na serio to tylko to do 1szego przecinka^^
Skoro o ciazach, to CBBG Hanna zaszła w ciążę z Calebem?
Prawdopodobnie razem z matką rozważałaby aborcję (fuuuuujjj..)
Co by było gdyby serial zaczął być fantastyczny i dziewczyny odkryłyby jakieś swoje super moce? xD
nie sądzę, żeby Hanna chciała by usunąć dziecko. No chociaż... figura... ;/
O matko, przestała bym oglądać!
CBBG dziewczyny wyglądały tak jak w książkach?
(Hanna np. była brunetką :P Emily była ruda, Aria była jaka była, ale Spencer - blondyna :P )
byłoby głupio, ładniejsze są w serialu, tamte takie nudne z wyglądu xd
CBBG Ezra zacząłby się umawiać z ... ojcem Arii? xD
Poniekąd powiedziała xDD Musiałby się wynieść, ale daje byli by razem < 3
CBBG Emily nawróciła się i miała chętkę na Fitza, który by nie protestował? :P
Co by było gdyby A kazał/a powiedzieć Arii o swoim związku rodzicom, pod groźbą, że zrobi mu krzywdę?
Aria by to zrobiła.
CBBG Ella postanowiła zabrac dzieci i wyprowadzić się z Rosewood?^^
Nie może tego zrobić ! Zabrałaby dzieci = Arie, jedną z głównych bohaterek : P
CBBG Mona była A i po tym jak dziewczyny by się dowiedziały zostałaby zamordowana?
Musiała by być psychicznie chora, bo wysyłała sobie sama sms. Zamkneli by ją w psychiatryku, gdzie spotkała by Alison.
CBBG Wrócił Sean i chciał odzyskać Hannę, a Caleb dla jej dobra odpuścił by sobie? :D
Nieeeeeeee! 3/4 fanek serialu popełni zbiorowe seppuku pod moim dowództwem!
CBBG Caleb miał tajną misję do wykonania?
Umarłabym z rozpaczy, a Hanna byłaby całkowicie rozdarta, ale pewnie wybrałaby Caleba, nawet jeśli musiałaby go długo przekonywać ;)
CBBG "A" zmusił/a dziewczyny do przyznania się o petardzie i Jennie, bo inaczej np... zamorduje kogoś?
Poszły by na policje. W sumie one są trochę durne, bo policja ma te wszystkie urządzenia do wykrywania... :P
CBBG wróciła Maya i oświadczyła , że widziała Alison, a nikt jej nie uwierzy?
Nie zdziwiłabym się:)
CBBG Caleb(matko, jestem jego psychofanką^^) okazał siębyć policjantem?
Ja też. TEAM CALEB FOREVER! < 3
btw Hanna była by zdruzgotana wykopała by go i musiał by ją przepraszać.
A co jeśli rodzice CALEBA to rodzice Alison? Dlaczego o nich nie mówił?
Wiesz, co jest najlepsze? Aktor grający Caleba ma 26 lat^^
Odp. Wiedział, ze Hanna przyjaznila sie z Alison i nie chciał być traktowany jako brat 'tej' Alison
CBBG Noel był gejem zakochanym w Ezrze(nie wiem jak to si odmienia)?
Nom Ezrze :D Było by totalnie niekomfortowo i Ezra z Arią uciekli by do Polski.
CBBG Hannę połączyli jednak z Lucasem, a Caleb nigdy by się nie zjawił?
Ps1. Nie taki znowu stary, zależy ile masz lat :p
Ps2. Zauważyłyście, że nie widziałyśmy pokoju Hanny? :P
Nie pamietam serialu z czasów przed-Calebowych.
CBBG Paige zakochała sie w Spencer?
PS. Chodzi mi o to, ze gra 16- latka^^. co do pokoju Hanny- może zobaczymy...:)
pokój H z C w roli głównej ; D
Spenc by była w szoku!!
Ps. czyli ameryka... xD
CBBG przenieśli akcję do polski bo wykryli tu ślady Alison?
No zauważyłam:). Gdyby nie było Caleba i nie znałybyśmy go to trudno żeby nad tym ubolewać. A Lucasa tez bardzo lubię więc nie byłoby źle:D
CBBG Mama Hanny przyłapała ja na ataku obżarstwa i dowiedziałą sie o jej bulimi??
Byłaby super-pogadanka na ten temat albo psychoterapia czy coś. W ogóle one są teraz bez kasy, a ciągle żyją w luksusie, o Merlinieee. xD Stare banany nie świadczą o tym, że są biedne (było w którym odcinku na początku akcja z bananami) !
Co by było, gdyby Maya była zamieszana w tę całą sprawę? Na przykład poznała Ali w tym zakładzie, w którym się znajduję i się zakochała w niej. A potem przyjechała i próbowałaby... Zabić Emily! (jupi!)
Ps. Taa, Caleb ma 26 lat i gra 16latka, a Maya 32 lata(!!!) i również gra szesnastolatkę! :D
Pps. W ogóle... CALEB *.*
Byłoby ciekawiexD Biedna Em. Ale Maia nie zabiłaby jej. Najpierw musiałaby się zmierzyć z Arią, Hanną i Spencer, a to.. oj, mogłoby być dla niej bolesne:D.
CBBG Spencer miała wypadek i została sparaliżowana??
Alex by ja uratowal^^
CBBG Byron i Matka Spencer sie zeszli?
PS. TEAM Caleb forever^^
pps. Nie mogę sie doczekać Caleba za tydzien^^
Nieeee, to nie on. Hanna dostajemy ataków obrzarstwa i tyle
CBBG wszystkie 4 dziewczyny były zakochane w Allison?
Wtedy tytuł serialu powinien brzmieć Pretty Little Lesbians.
CBBG historyjka o rodzinie zastępczej Caleba była wyssana z palca i to jemu Jenna zarezerwowała pokój 214 w motelu, by miał się gdzie zatrzymać, gdy niespodziewanie zjawił się w mieście?
Hanna byla by załamana, dziewczyny pomyslaly by, ze to Caleb jest A.
CBBG okazało sie, ze Jenna byla kiedys w zwiazku z Allison?
to by nie bylo fajne ;p Hanna przestala by rozmawiac z mama i pewnie wprowadzilaby sie do którejs z przyjaciółek ;)
CBBG Byron(ojciec Arii) przyłapał Arie i Ezre w łóżku?
Zakończyli by ten nudny wątek?
CBBG Matka Hanny piszla do piwnicy i spotkała Caleba z Hanna?
Przekonamy się w następnym odcinku bo wszytko wskazuje na to, że się dowie o Hannie i Calebie.
CBBG mama Hanny pozwoliła Calebowi zająć pokój gościnny?
Wszyscy byliby zachwyceni , aleee... to raczej niemożliwe. Każdy NORMALNY rodzic zwróci uwagę na to, że córka zadaje się z dzieciakiem który nie ma domu :)
CBBG Spencer rzuciła Szkołę?? xD
Uznałabym, że jest chora psychicznie, być może też jest A. :D
CBBG wszyscy byli A oprócz głównych bohaterek?