Nie mam pojęcia czy PLL doczeka się 4 sezonu, ale mam do Was pytanie czy chcecie dalszych
sezonów, czy chcecie zakończyć przygodę z tym serialem na sezonie 3? Serial osobiście mnie już
tak irytuje, że większość przesuwam, co skutkuje tym, że 40 minutowy odcinek oglądnę w 15
minut. Oglądam tylko kluczowe i te w miarę interesujące wątki. Serial oglądam z czystej
ciekawości, chcę w końcu dowiedzieć się kto jest A i zabójcą Alii i mieć już to z głowy. Jedyną
interesującą postacią w tym serialu dla mnie jest Alison. Dziewczyny momentami tak głupio się
zachowują, rozumiem, że w niektórych sytuacjach nie myślimy o tym co robimy, ale niektóre
momenty po prostu są żałosne. Nie wiem jakie wy macie poglądy, ale jak dla mnie 3 sezon w
porównaniu do 1 to jest masakra.
ze wszystkim się zgadzam(tyle,że ja lubię jeszcze Spencer,reszta mnie irytuje) :)
mam takie same odczucia. mam nadzieję,że 4 sezon będzie ostatnim bo za długo się to wszystko ciągnie. Coraz bardziej sztuczne jest zachowanie dziewczyn. Jenak dla mnie najbardziej irytujące jest to, że na ulicach nigdy nie ma ludzi ! są tylko bohaterowie a bardzo rzadko pojawiają się przechodnie. To jest najbardziej sztuczne da mnie.