Jak w tytule :)
Może ktoś zna piosenkę która leci w tle zapowiedzi serialu ??
Byłabym bardzo wdzięczna za wszelką pomoc :)
Link:
http://www.youtube.com/watch?v=TwD5tre51W8&feature=player_embedded#!
Gdyby to było Secret - The Pierces to zagadka by była już rozwiązana dawno. Ale że to nie ta piosenka to jest problem ;p Kłopot też mam z jej zidentyfikowaniem bo strasznie zagłusza ja polski narrator ;/ (czy jak to się ten pan zwie :P)
Może komuś z was uda się dowiedzieć jak się nazywa ten utwór , bo ja próbowałam już praktycznie wszystkiego i rezultat jest nikły :<
Na Twoim miejscu wysłałbym zapytanie do AXN. Na swojej stronie powinien widnieć adres kontaktowy.;)
Mam wrażenie,że to utwór The Pierces (podobny wokal) niemniej jednak polski lektor zagłusza całą resztę, nawet nie jestem w stanie usłyszeć słów.
Pomysł dobry i nawet banalny ;p sama nad tym myślałam przeglądając ich stronę w poszukiwaniu jakiejś wskazówki :) Ale sądzę że nic z tego nie będzie, bo oni na pewno mają lepsze rzeczy do roboty jak odpowiadać na takie durne pytania, typu - "A co to za piosenkę umieściliście w tym zwiastunie?"
Stacja FoxLife odpowiada na takie prozaiczne pytania;) Powiem CI,że obszukałem ich strone dogłębnie, nie wspominając o fanpage, twitterze i nie ma śladu po piosence ;) Z ciekawości jutro sam wyślę do nich zapytanie o ten utwór.
Odświeżam temat :) Widzę że Pan mateo1114 chyba nie uzyskał żadnej odpowiedzi od AXN'u więc ponawiam pytanie:
Jeśli ktoś wie jaka piosenka została użyta w zapowiedzi serialu (link wyżej) to proszę o jej podanie...
Z góry dziękuje :)