Ciąży?!
Czytałem gdzieś na Amerykańskiej stronie,że są podejrzenia ;D
ja osobiście uważam,ze w następnym odcinku ona będzie leżała ciągle w łóżku i pokaże jej sie Alison(zwiastunów nie oglądam)
Nie w ciąży na pewno nie będzie czytałam że twórcy stanowczo zaprzeczyli o jej błogosławionym stanie. Pewnie będzie miała jakąs grypę albo ktoś ją podtruwa.
Na początku mogłoby być w sumie ciekawie, ale serial już kompletnie by się stoczył, gdyby urodziła to dziecko. To nie są "Licealne ciąże" tylko "Pretty Little Liars". Mogłoby być ok, gdyby myślała, że jest w ciąży przez jakieś 2 odcinki, ale nie gdyby naprawdę w niej była.
ale to jak już zerwą z Ezrą, dla większego dramatyzmu ;3 potem wrócą do siebie, okaże się że to fejk i będą rozterki Ezry ''jak powiedzieć Arii, że już mi się znudziła'' :D
faktycznie, Hanna jej powiedziała, że jest zielona, było jej niedobrze, więc może będzie miała dzidziusia :)
a w promo jest że Aria mówi, że już nie może dłużej trzymać sekretów, rozbija lustro i bierze kawałek szkła, dziewczyny znajdują ją nieprzytomną. próba samobójcza?
Wydaje mi się, że to nie będzie próba samobójcza, w sneak peeku *SPOILER* jest rozmowa wszystkich dziewczyn i Aria mówi coś w stylu"Nie wierzę, że mój ojciec mógł zabić Ali, ale jeśli to zrobił, to jest to sekret rodzinny, którego nie mogę trzymać" i właśnie ten moment z trzymaniem sekretów znajduje się w promo, więc to jest raczej tak wycięte, ale co do nieprzytomnej Arii...ciekawe i jeszcze to lustro, po co ona je rozbiła. Może coś zostało ukryte w środku lustra, nie mam pomysłu.
Sądziłem,że rozbiła lustro aby otrzymać narzędzie do samoobrony (ostry fragment szkła). Z drugiej strony to byłoby za "błyskotliwe" jak na Arię.;p
Nawet gdyby Aria zaszła w ciążę podejrzewam, że 'A Team' doprowadziło by do poronienia czy coś. jakiś wypadek tak jak z Blair z Plotkarze.
Nie no, że z Isaackiem. No tak, czytałam o tym, ale, że to zaszło aż tak daleko.. fiuu fiuu :D
Czytam książki, nie dla przyjemności, ale staram się coś z nich wyciągnąć na temat A,
ale tego, że jest w ciąży nie wiedziałam! A co do Arii to szczerze wątpię, chociaż ona
i Ezra już zachowują się jak stare małżeństwo, więc czemu nie? Mogli by jeszcze
zaadoptować to dziecko Ezry... tak serio to ufacie Meredith?