Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73545
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Dlaczego?

użytkownik usunięty

Dlaczego dziewczyny nie powiedzą o A. ?
Aria ma związane ręce przez romans z nauczycielem, ale...
Emily już wyznała przyjaciółkom i rodzicom, że jest lesbijką.
Spencer boi się być może, że A. powie o niej i Ianie, ale skoro na razie wydaje się być zły....
Natomiast Hanna? Czego się boi?

Policja namierzyłaby nr, a może dała jakąś ochronę.
Dodam, że jestem po 10. pierwszych odcinkach. Albo 11 - oglądam ciągiem i nie wiem już sam.

ocenił(a) serial na 8

Jeszcze wiele razy zadasz sobie pytanie "dlaczego " podczas oglądania tego serialu :D

aga005

wiele razy to za mało powiedziane ;]

użytkownik usunięty
John__88

Ale dlaczego? Co w tym złego by było? Na razie tylko Aria ma związane ręce.... Chcą ją chronić?
Poza tym.... Monitoring w sklepach, kafejkach.

"Przepraszam. Zniknęła mi torba w łazience i chciałabym zobaczyć na monitoringu czy ktoś mi jej nie ukradł" - Hanna mogła tak powiedzieć w tej cukierni, co wyciągała kasę z papierem xD

ocenił(a) serial na 8

No tak ale nawet jak by pokazali okazało by się że A ma kaptur bądź maskę i co tam jeszcze można wymyślić :D włącz cierpliwość i powodzenia w dalszym oglądaniu :D

ocenił(a) serial na 4

Ja bym po pierwszych wiadomościach zgłosiła to na policję ;d

ocenił(a) serial na 6
systemofadown

W sumie w tym rzecz - na początku nie miały aż tak dużo na sumieniu, ale teraz? Defraudacja matki Hanny, zdjęcia dziewczyn stojących przy rozkopanym grobie itd., A ma na kłamczuchy mnóstwo brudów. Zresztą powiedziałyby komuś/policji - ktoś z ich rodziny miałby wypadek, może nawet by umarł. Już się to zdarzało.
Plus A nie jest głupie, nie dałoby się znaleźć przez proste namierzanie numeru. Policja w Rosewood zresztą i tak jest beznadziejna, z niczym sobie nie radzą.

ocenił(a) serial na 7
unicorn9277

Dokładnie.

Gdyby powiedziały o tym wczęsniej, wiodłyby już spokojne życie. Ale robiły coraz więcej głupot i A ma na nie coraz więcej haków.

ocenił(a) serial na 10
unicorn9277

W zasadzie to oślepiły Jenne i tak dalej.. miały sporo sekretów których nie chciały wydać o czym dowiadujemy sie w późniejszych odcinkach. Ja im się aż tak bardzo nie dziwie... po za tym z początku nie było to jakieś straszne, od tak sobie SMS'y pewnie myślały że zaraz dowiedzą się kto to jest na własną rękę. Niestety, Matka Hanny ukradła pieniądze, a Aria miała romans z nauczycielem... sprawy zaczęły się komplikować i nie było już odwrotu.