Do której z bohaterek jesteście najbardziej podobne ? Chodzi o wygląd oraz harakter ;) Jest
dosyć duży wybór;-) Napiszcie oczywiscie dlaczego tak uwazacie;)
Wygląd: Hanna, a charakter Emily. To pewnie dlatego, że mam długie, ciemnoblond włosy, moja twarz nie jest 1. ciemna 2. nie mam dużych oczu jak Aria 3. ani ust 4. ani wyrazistych brwi 5. nie mam spojrzenia zdziwionego psa jak Spencer 6. nie mam azjatyckiej (czy jakiejś tam) urody jak Emily.... Jestem blada, mam długie, proste włosy. Do żadnej, ale jak już z wyglądu do Hanny.
Dlaczego charakter Emily? Pewnie dlatego, że chyba najmniej ją lubię.
Ja też raczej Hanna, i z wyglądy i z charakteru. Choć wole Spencer od Hanny uważam że jestem bardziej do niej podobna :) Też mam długie blond włosy, raczej jasne ale nie takie jasne jak Hanna, Jak pisała hmm_ciastko też nie mam ani dużych oczu jak Aria, ani azjatyckiej urody jak Emily, :) Jestem jasną blondynką z brązowymi oczami . Więc najbardziej pasuje do mnie Hanna.
a ostatnio właśnie trafiłam na testy odnośnie tego tematu :)
http://www.harperteen.com/contests/quizzes/pll/index.aspx
http://www.quibblo.com/quiz/271xlov/What-Pretty-Little-Liar-are-you
Z tym, że są po angielsku. Ale sprawdźcie sobie ;)
Ja chyba jestem najbardziej podobna do Hanny, ogolnie podobna twarz, wlosy ( Tylko ja mam troche krótsze), figury tez mamy podobne;) a z charakteru... hmm myśle, ze tez Hanna, poniewaz potrafi powiedziec to, co mysli ;) tak jak ja :) a z pierwszego testu mi wyszło, ze Aria;p choc ja nie widze zadnego podobienstwa;p
Mi wyszło w testach: Spencer, Spencer, A
A wg. mnie, to.. do Spencer ;D Ogólnie mam długie brązowe włosy, ciemne oczy i dobrze się uczę... Do tego podobnie się zachowuję (nie w każdym przypadku) no i tak jakoś myślę ;)
Z quizów wyszły mi kolejno: Emily, Aria, A. i z każdą z tych odpowiedzi się zgadzam.
Z wyglądu najbliżej mi do Emily - tyle, że jestem niższa i mam bladą cerę. Nie jesteśmy chude, ale "proporcjonalnie zbudowane" ;) Poza tym mamy też podobny styl ubierania - liczy się luz i wygoda, ale całość musi być przyjemna dla oka.
Z charakteru jestem wypisz-wymaluj jak Aria - obie jesteśmy indywidualistkami, żyjemy w zgodzie same ze sobą, ale stać nas też na bardziej szalone rzeczy. Łączy też nas pociąg do zakazanych chłopaków ;)
Z A. łączy mnie za to aura tajemniczości (bo wolę słuchać innych niż sama mówić) i to, że wszyscy mnie znają, ale tak naprawdę nikt nie wie, kim jestem...
W testach mi wyszło "A" i Alison i Hanna.
Z wyglądu jestem chyba najbardziej podobna do Ali, tzn. tylko z twarzy, bo włosy mam do ramion, ciemne. ;) a z figury to do Hanny chyba.
Emily, Aria, Aria. Co jest prawdą, jeżeli chodzi o ubranie. Lubię taki styl "Aria-vintage" lub luz i nonszalancje w wydaniu Emily. Jezeli chodzi o charakter, to teksty Hanny są wyjęte z moich ust^^ jak to z ostatniego odcinka. I tez nie umiem klamac mojej mamie^^. I tez mam dwie osobowości - dzienna i lesnia. I tez duzo robilam by schudnac:) I dlatego tak ja lubie;)
Mi wyszło:Hanna, Hanna, A ;)
Wg mnie to Hanna z wyglądu, mamy podobny kolor włosów, okrągłą twarz i kształt sylwetki ;) W tym odziedziczyłam po mojej mamie duże oczy i usta, więc może też trochę Aria. Z charakteru również Hanna- mamy podobny gust ;), tak jak ona potrafię się wypowiedzieć i jak powiedziała Natu, mam 2 osobowości ;)
A ja jestem najbardziej podobna do Spencer. :) Jasna karnacja, ciemne włosy, jednak charakter... Ironiczna, złośliwa, spostrzegawcza i złośliwa. Chyba nie ma takiej w PLL.
Wygląd Spencer-raczej wysoka, ciemne długie włosy, a charakter....myślę że mieszanka Spencer i Hanny :)
Z testów wszyło mi : Hanna, Spencer, Aria Dziwne bo każda ma inną osobowość. Sama oceniłabym siebie jako Spencer i Hanne razem;p
No więc... Z wyglądu przypominam Spencer... Mam włosy nieco krótsze niż ona, ale kolor i fale takie same. Twarz mam podobną, ale z małymi róznicami. A charakter... Chyba też jak Spencer. Gdy oglądam serial, w niektórych sytuacjach odpowiedziałybym lub zachowałabym sie tak samo. Jestem do niej podobna, bo tak jak ona dobrze sie ucze i mam dośc opinii grzecznej dziewczyny. To chyba tyle
Też mam dość opinii grzecznej dziewczynki! xD I to też mnie ze Spenc łączy :D
Ja zrobiłam te 3 testy i 3 razy wyszło, że jestem jak Aria:). I to się chyba zgadza. Tzn nie mam romansu z nauczycielem:P:) ale jestem niezależna, nie obchodzi mnie opinia innych, staram się być w porządku w stosunku do bliskich. Z wyglądu chyba nie przypominam żadnej z nich, tyle, że jak Hanna jestem blondynką.
póxniej napisze co mi wyszło najpierw sama to ocenie - z wyglądu raczej do Arii mam podobny styl i ubieram się podobnie jak ona mam taki sam kształt twarzy i mniej więcej takiej samej długości włosy brązowe może tylko troszkę jaśniejsze. |A z charakteru to na pewno do Spencer. ona nie pozwala soba manipulować i siebie wykorzystywać cakiem jak ja. nie potrzeba jej mnostwa przyjaciol mi tez nie zalezy tak bardzo na popularnosci. jest pewna siebie i umie sama decydowac. oczywiscie nie jestem identyczna bo czasem zachowalabzm sie inaczej ale moge stwierdzic ze jestesmz podobne
Kilka osób mi mówiło, że jestem podobna do Arii (jak zagrała gościnnie w HIMYM już jakiś czas temu), a z charakteru to chyba połączenie Hanny, Arii i Ali - często manipuluję ludźmi.
W sumie to chyba jestem takim "mieszańcem", bo z każdej mam coś.
Spencer - oczy mamy podobne, ale kolor inny.
Hanna - kształt twarzy.
Em - chyba nos.
Ali - usta?
Aria - ?
Z testów: Ali,
- A,
Hanna.
wizualnie jestem wysoka jak Emily, ale na tym kończą się podobieństwa. Wszystkie mają dość szerokie twarze, prawda? ja mam szczupłą. a, no i może jeszcze mam oczy jak Aria, podobnej wielkości.
w testach: Spencer, Spencer, Spencer. :)
No ja do Arii juz na samym wstepie z powodu wzrostu:P Idealnie jak ja:D Z wygladu tez Aria. Co do charakteru to polaczenie Arii i Hanny;)
hmmm wziualnie trudno określić. włosy mam najbardziej podobne do Ali lub Hanny, tylko trochę ciemniejsze. wzrost Emily. figura chyba Hanna. wszystko po trochu. a z charakteru to zdecydowanie Spencer i Hanna, bo bywam oschła i zawsze wszystko kontroluje wśród znajomych, jak Spencer. po za tym nie pozwalam sobą manipulować i zawsze mam swoje zdanie. bywam zakręcona, jak Hanna.
Heh, ale chyba tej Arii z pierwszych sezonów co??:) Bo teraz to tak straciła z charyzmy jak dla mnie:P
Haha też tak myślę;D Nie mam swojego , ale gdybym miała do wyboru być sama i być z Ezrą to bez zastanowienia wolałabym być sama;D
Wygląd? Raczej do żadnej. Może jakby zmieszać urodę Hanny I Spencer. Włosy zdecydowanie Hanna. Z charakteru Spencer-Aria. Z testów: Emili, Aria, Aria.
Ciężko jest opisać samemu siebie.
Z testów:
1. Aria
2. Aria
3. Spencer
Z charakteru chyba Aria/Emily/Hanna/Spencer :) Ale najbardziej chyba Aria... :)
A z wyglądu Aria/Hanna
Wydaje mi się, że zarówno z wyglądu ,stylu ubierania oraz charakteru zdecydowanie Aria. ;)
Hmm... Ja z wyglądu chyba jestem podobna do Spencer;) Włosy, choć mam ciut dłuższe, twarz też dosyć podobna;) Choć kształt twarzy i oczy mam jak Hanna;D a wzrost taki sam jak Aria;) Z charakteru? Opinia grzecznej dziewczynki niczym u Spencer, odpowiedzialna, rozważna itp choć troche z Hanny też mam;)
Z wyglądu to jako tako Aria. Jestem niska, włosy mamy podobne choć ja mam jaśniejsze, mam brązowe oczy, ale nie tak duże i nie mam tak wąskiej twarzy jak np. Spencer ;P
Z charakteru również Aria, ale pod tym względem że tak jak ona lubię mieć rzeczy inne niż reszta, własnoręczne. No i charakter też trochę z Hanny :P
W teście: Aria, Aria, Spencer
Z wyglądu raczej jak Spencer, natomiast charakter Emily ;]
W teście: Emily, Spencer, Emily xD