Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Z kinomaniakiem jest już od dość dawna jakiś problem ( nie wiecie co sie dzieje?) wieczorem
zawsze był dodany odcinek z napisami, a teraz gdy jest niedostępny , czy jest szansa że na innym
portalu będzie można obejrzeć z napisami?

Arien22

no właśnie mam ten sam problem... :/

aniamusiclove

wiem, że dodają na taką stronę jak wpiszesz pretty little liars online to pierwsza ;p dodają, ale póki co nie ma...

ocenił(a) serial na 7
aniamusiclove

itv.info mam też tam konto, ale obawiam się że jednak oni trochę później dodają... i jakoś nie lubie teh strony:P pewnie nie tylko my mamy ten problem. Co z tym Kinomaniakiem...

ocenił(a) serial na 10
Arien22

mam to samo! Kinomaniak był zawsze moim nr 1, i itv..info nie zbyt;/

ocenił(a) serial na 7
Luuulu

na pewno będzie na chomi ku dreamteamnapisy, a poza tym na ii tv i any files. Kinomaniaka nie spodziewałabym się w najbliższym czasie niestety.

ocenił(a) serial na 7
lola881

a wiadomo co się dzieje?dlaczego mają tak długą przerwę?

ocenił(a) serial na 10
Arien22

"Z przykrością informujemy, iż nasze serwery zostały bezprawnie wyłączone w serwerowni OVH.

Zarząd firmy po konsultacjach z prawnikami postanowił zaskarżyć działania OVH.

Podtrzymujemy, iż konta premium zostaną przedłużone, a działanie serwisu przywrócone w niedługim czasie."

ocenił(a) serial na 7
Arien22

Z informacji, które się pojawiły w sieci wynika, że sąd nakazał zamknięcie strony. Chyba mamy po stronie :(

ocenił(a) serial na 7
Luuulu

nawet nie można przeczytać żadnego komentarza... na itv.... w ogóle nie wiem czy jest tam taka opcja...podobny problem z Mentalista , odcinek już dawno jest a napisów nigdzie... chodziaż na itv pokazali że odcinek został juz przetłumaczony, ale niestety włączając go okazało się że jednak nie jest.

ocenił(a) serial na 10
Arien22

znalazłam na pewnym ch omiku odcinek za free z napisami, sprawdze czy działa, jak ktoś chce linka pisać na priva:)

Luuulu

mogłabyś mi wysłać :) ?

ocenił(a) serial na 10
asfalcik

wszystko ładnie działa, juz oglądam. wejdz na chom ika morrr gana (bez spacji) :)

ocenił(a) serial na 7
Luuulu

Mi jak zwykle coś niebardzo:P mogłabym prosić o link....

ocenił(a) serial na 7
Luuulu

coś mam słaba jakoś prawda? czy mam coś innego?

ocenił(a) serial na 10
Arien22

nwm, u mnie jakoś jest ok:D

ocenił(a) serial na 9
Arien22

nie wiem, jaki wy macie problem z ii tv.info:P napisy są, wszystko fajnie działa, a reklamy rzadziej wyskakują niż na kinomaniaku

ocenił(a) serial na 7
askabanana

z reklamami to fakt, a komentarze ? i np fakt ze dodany jest mentalista i juz nie ma napisu ze czekamy na tłumaczenie a ich nie ma? vcemu tak? tzn kwestia przyzwyczajenia, ja dopiero zaczynam korzystac z tej strony wiec moze sie nie orientuje...?

ocenił(a) serial na 9
Arien22

rzeczywiście, możliwości komentowania brakuje, ale specjalnie nad tym nie ubolewam. jeśli chodzi o Mentaliste to wystarczy wejść w odcinek, zjechać trochę na dół i znaleźć odnośnik "Zobacz linki do pozostałych hostingów", a potem wybierasz któryś z linków, przy których jest napisane "Napisy PL"

ocenił(a) serial na 7
askabanana

dzięki:)

askabanana

Potwierdzam, jak nigdy nie patrzę na te playery tylko przechodzą do "Zobacz linki do pozostałych hostingów". :) Chociaż na chwilę obecną da się obejrzeć, tylko na jednym, gdzie po 10 min się transfer kończy, a drugi wogóle nie chce pójść ze względu na limit oglądających....Czekam jak będzie na videoanyfiles, to najbardziej lubie :)

Svitkonaa

Już jest videoanyfiles!!!!!!!!!!!! :D