Z kinomaniakiem jest już od dość dawna jakiś problem ( nie wiecie co sie dzieje?) wieczorem
zawsze był dodany odcinek z napisami, a teraz gdy jest niedostępny , czy jest szansa że na innym
portalu będzie można obejrzeć z napisami?
wiem, że dodają na taką stronę jak wpiszesz pretty little liars online to pierwsza ;p dodają, ale póki co nie ma...
itv.info mam też tam konto, ale obawiam się że jednak oni trochę później dodają... i jakoś nie lubie teh strony:P pewnie nie tylko my mamy ten problem. Co z tym Kinomaniakiem...
na pewno będzie na chomi ku dreamteamnapisy, a poza tym na ii tv i any files. Kinomaniaka nie spodziewałabym się w najbliższym czasie niestety.
"Z przykrością informujemy, iż nasze serwery zostały bezprawnie wyłączone w serwerowni OVH.
Zarząd firmy po konsultacjach z prawnikami postanowił zaskarżyć działania OVH.
Podtrzymujemy, iż konta premium zostaną przedłużone, a działanie serwisu przywrócone w niedługim czasie."
Z informacji, które się pojawiły w sieci wynika, że sąd nakazał zamknięcie strony. Chyba mamy po stronie :(
nawet nie można przeczytać żadnego komentarza... na itv.... w ogóle nie wiem czy jest tam taka opcja...podobny problem z Mentalista , odcinek już dawno jest a napisów nigdzie... chodziaż na itv pokazali że odcinek został juz przetłumaczony, ale niestety włączając go okazało się że jednak nie jest.
znalazłam na pewnym ch omiku odcinek za free z napisami, sprawdze czy działa, jak ktoś chce linka pisać na priva:)
wszystko ładnie działa, juz oglądam. wejdz na chom ika morrr gana (bez spacji) :)
nie wiem, jaki wy macie problem z ii tv.info:P napisy są, wszystko fajnie działa, a reklamy rzadziej wyskakują niż na kinomaniaku
z reklamami to fakt, a komentarze ? i np fakt ze dodany jest mentalista i juz nie ma napisu ze czekamy na tłumaczenie a ich nie ma? vcemu tak? tzn kwestia przyzwyczajenia, ja dopiero zaczynam korzystac z tej strony wiec moze sie nie orientuje...?
rzeczywiście, możliwości komentowania brakuje, ale specjalnie nad tym nie ubolewam. jeśli chodzi o Mentaliste to wystarczy wejść w odcinek, zjechać trochę na dół i znaleźć odnośnik "Zobacz linki do pozostałych hostingów", a potem wybierasz któryś z linków, przy których jest napisane "Napisy PL"
Potwierdzam, jak nigdy nie patrzę na te playery tylko przechodzą do "Zobacz linki do pozostałych hostingów". :) Chociaż na chwilę obecną da się obejrzeć, tylko na jednym, gdzie po 10 min się transfer kończy, a drugi wogóle nie chce pójść ze względu na limit oglądających....Czekam jak będzie na videoanyfiles, to najbardziej lubie :)