Jako, że dawno nie było tu już żadnej gry, proponuję, popularną swego czasu na forum One Tree Hill, grę "X" czy "Y". Na przykład ja zadaję pytanie, a osoba po mnie odpowiada na nie i sama zadaje kolejne pytanie związane z Pretty Little Liars. A więc, ja zacznę:
Spencer i Toby czy Hanna i Caleb?
Nie zauważyłaś 5 strony więc odpowiem i na jedno pytanie i na drugie
Teraz <3
Garrett
Teoria że Ali strąciła Iana; tak czy nie?
Wren <3 Nie znosze Toby'ego !
"The Lady Killer" (zabicie Nate'a w latarni" czy Półfinał z laleczkami ? (2x13bodajże?)
Seanna! :)
co ciekawsze (rzeczy które A zrobiło Hannie): włożenie liścika do zęba czy pieniądze w ręcznikach papierowych (wtedy daawno temu jak Hanna musiała jeść te świnki jak jej mama ukradła pieniądze)?
Zdecydowanie bardziej przerażające i twórcze było to z zębami :)
Styl Spencer czy Hanny?
ciężko powiedzieć, ale chyba Hanny
Patrząc tak ogólnie to której z kłamczuch -A najbardziej namieszało w życiu i wyrządziło najwięcej szkód?
Wydaje mi się, że Spencer..
Pozwolę sobie rozpisać to, co zapamiętałam:
Spencer: szantaże w związku z Ianem, prawie zginęła na tej wieży, zabrało jej na moment Tobiego- myślała, że zginął, wylądowała w psychiatryku, teraz znów ma problemy i ludzie biorą ją za wariatkę. Spencer jest najinteligentniejsza z tej 4, więc pewnie stanowi największe zagrożenie dla A-team
A kto z całej 4 najmniej ucierpiał?
Moim zdaniem Aria
pojawienie się w serialu wątków paranormalnych (jak np. te dwie małe dziewczynki) na tak, czy na nie?
Zdecydowanie na TAK.
Rodzeństwo :
Alison i Jason DiLaurentis czy Hannah Marin i Kate Randall (przyrodnia siostra) ?
Alison i Jason <3 ciekawe ile sekretów jeszcze mają :D
Ojciec Arii czy Spencer ? :>
ojciec Spencer
Jakie wrażenia o Dean'ie - terapeucie Spencer z najnowszego odcinka - fajny, czy raczej nie bardzo? :)
Raczej tak. Zdecydowanie lepsza, niż A+E...
Hanna i Holbrook czy Hanna i Caleb?
Trudno wybrać, Riley wydaję się być rudy, a Dean na niektórych ujęciach ma straszne brwi i ogólnie dziwnie jakoś wygląda ;p
Ale biorąc pod uwagę tylko twarz, to Riley !
Aria i Ezra czy Mona i Mike ?
zdecydowanie NIE
Jak już jesteśmy przy Deanie to Spencer i Dean, czy Spencer i Wren?
Spencer i Dean :D Ten wątek kojarzy mi się trochę z Elemantary :)
Aria i Riley czy Spencer i Dean?
Riley+Aria
Ogólnie jak samego to wolę Dean'a, bo uwielbiam tego aktora, fajnie grał Kola w TVD ;)
Riley czy Dean ?
Aria blondynka
Jason +Aria czy Aria +ten nowy z campusu ( nie pamietam imienia )
Aria+ Riley :)
Kto inteligentniejszy Hanna czy Spencer.(A tak w ogóle to Spencer odkryła wszystkie A do tej pory (Mona,Toby,Ezra))