Jako, że dawno nie było tu już żadnej gry, proponuję, popularną swego czasu na forum One Tree Hill, grę "X" czy "Y". Na przykład ja zadaję pytanie, a osoba po mnie odpowiada na nie i sama zadaje kolejne pytanie związane z Pretty Little Liars. A więc, ja zacznę:
Spencer i Toby czy Hanna i Caleb?
Zdecydowanie serial
Jak myślicie, Ali będzie miała łatwe życie kiedy oficjalnie powróci do Rosewood, czy wręcz przeciwnie?
jej zycie będzie zdecydowanie bardzo trudne. Wszyscy ją nienawidzą, obrażali ją po śmierci a co dopiero jeśli prawda o jej manipulacjach wyjdzie na jaw ?
CeCe w więzieniu czy CeCe na wolności pomagająca Ali ?
kocham pll, ale żenada, bo miałam jednak nadzieję że COŚ się stanie. nie było aż tak źle. gorsza była świnia w bagażniku :D
w małym stopniu .. lepszy niż 3 sezonu,ale nadal pozostawia wiele do życzenia :p
siostra bliźniaczka Ali czy CeCe ?
pół na pół
(ostatnio z roztargnienia zapomniałam o pytaniu - przepraszam :D)
6 sezon - chcecie czy nie?
Uwielbiam ten serial, ale z doświadczenia wiem, że 5 sezonów to dla serialu totalne maximum, bo potem zaczyna się staczać, więc wolałabym żeby odszedł z dumą po 5 sezonie.
Wszystko co Ali mówiła w finale jest prawdą, czy nie do końca?
CeCe ! Mam nadzieje,że będzie w 5 sezonie, bo bez niej serial straci (jestem jej fanem) :p
Melissa zabila dziewczyne z grobu Ali czy scenarzyści celowo pozwolili nam tak myślec, a w czerwcu będzie wielkie BAM i to jednak nie ona będzie marderczynią ? ;>
w 4, mam nadzieję, że pokażą Alison gdzie jej miejsce, bo na pewno nie z nimi
Mama Tobiego leżąca w grobie jako Ali: tak czy nie?
Tak ! Nie byłam do niej przekonana, ale w finale fajnie zagrała, więc mam nadzieję, że zagości na jakiś czas ;P
Powrót Wrena do serialu, tak czy nie ?
Tak, on zdecydowanie coś ukrywa a ja jestem ciekawa co :D
który halloweenowy odcinek najlepszy z sezonu 2,3 czy 4?
Myślę ze już pora zakończyć motyw ukrywania więc nie ;)
Myślicie że któraś z Matek dziewczyn może być A?
Ashley Marin
Mona cały czas w A-Teamie czy Moja stająca się jedną z Kłamczuch?