ja do konca nie jestem pewna ale chyba nie przepadam za Ali nie lubie takich dziewczyn ;)
jasne, ali jest okroopnaaaaa! aktorka swietnie dopasowana do roli! odkad zobaczylam Sashe Pieterse w roli ali wlasnie tak sobie wyobrazam wzystkie wredne dziewczyny, w ksiazkach ktore czytam hihi
Switch at Birth, PLL się skończyło. The Lying Game się kończy. Dobrze, że mam chociaż plotkarę, ale po tej przerwie kiedy oglądałam tylko PLL brakuje mi akcji w plotkarze :D
dexter, fringe breaking bad to moje ulubione mentalista, gra o tron - to takie z innej beczki, jak poznałem wasza matke, skins i teraz zaczelam ogladac weeds, 2broke girls,revenge fajne tez prod abc no i oczywiscie plotkara nowy sezon takze jest co ogladac
dzieki.zainteresowalo mnie 2broke girls i weeds.revenge tez ogladam. polecam new girl i suburgatory.
hej. wiem, że to trochę nie na temat, ale mam pytanie w drugiej części sezonu pojawi się może jakiś nowy bohater?
tak pojawią się dwie męskie 'wersje' pretty little liars jeden będzie bodajże kolegą z dzieciństwa Arii czy coś w tym stylu a drugi będzie znajomym Jenny ze szpitala w którym przebywałą
Było czy nie ? http://www.youtube.com/watch?v=r6hfhgdsIzE&feature=feedlik
Ah, nie ważne i tak dodam ^^
To intro Halloweenowego odc.
Ale to nie ma nic do rzeczy :D
U nas będzie prawdopodobnie o 2 w nocy, ale to nadal 20 października ;)
Myślę że Alison poprosiła Lucasa o postraszenie dziewczyn w chwili gdy wychodzi zadzwonić i każe im zamknąć drzwi zaczyna się krzyk i Ali wraca żywa ale ktoś dowiedział się o tym i pod ta maska zamierza zabić Ali
Ja chyba widziałam na jakimś sneak peeku, że to Lucas był pod tą maską.
Poza tym nie sądzę, żeby Lucas na prośbę Ali zgodziłby się postraszyć dziewczyny? Z jakiej racji? Oboje się nienawidzili.
Mnie bardziej ciekawi relacja Noela i Alison.
podejrzewałam go na początku, wtedy gdy dziewczyny postawiły ten pomnik, a ktoś (prawdopodobnie -A) go zniszczył, tam były pokazane białe buty,a później Lucas miał takie same tylko, że brudne ;)
Ja już tyle spilerów,sneek peek-ow ogladalam że po zobaczenie odcinka w calosci zacznę narzekać ze był nudny :P
jeszcze nie doczytałam wszystkich waszych wypowiedzi ale jest coś co mnei mega rozbawiło- http://www.spoilertv.co.uk/images/pretty-little-liars/season-2/promotional-episo de-photos/episode-2.13-the-first-secret/125079_0232_pre.jpg.php (jeśli nie doszło to wejdźcie na spoilertv.co.uk wpiszcie tam w ich wyszukiwarke pretty little liars i znajdźcie promo zdjęcia z 13 odcinka, na którym są dziewczyny w czwórkę).
Widzicie Hannę? Tak, jest tutaj puszysta, ale spójrzcie na chudziutkie nóżki, które zapomnieli jej 'spaść';D
prosze :) jest tam wiele innych kanalow z usa i innych czesci swiata, wiec jest spory wybor serialowo-filmowy.
Ja też myślałam, że to dziś w nocy - bo zawsze PPL było przecież w nocy z wtorku na środę. I tak się cieszyłam, że dzisiaj będę mogła oglądać nowy odcinek...
no tak ale teraz wlasnie bylo mowione ze jest zmiana i bedzie w srode ;) spoko 1 dzien