Serial bardzoo fajny,ale uważam że powinny być inne aktorki. A co wy myślicie?
poszperałam trochę w necie i wybrałam "moje aktorki do tego serialu". Może wam się spodoba....
Spencer - Lyndsy Fonseca
Hanna - Skyler Samuels
Aria - Maiara Walsh
Emily - Jennifer Freeman
Allison - Bridget Mendler
A moim zdaniem aktorki są okej ;DD Ale np chłopak Emily lub Hanny moglby być przystojniejszy ;];] I fakt, że aktorka grająca spencer wydaje się starsza od reszty ;D
Dzięki Domsko :D
Nie wiem jakoś mi one nie pasują, za to męska część obsady np.Fitz czy Wren mi się podoba ;P
Zdecydowanie inne aktorki.
Spencer Hastings wygląda jak własna matka. Propozycje aktorek powyżej ciekawe :) Chociaż wszystkie oprócz Spencer się nadają, ale skoro grają 16 latki zdaje się to można by było lżejszy makijaż pannom dać, wtedy wyglądałyby na młodsze. A tak co najmniej 18 wzwyż :)
Kiedy oglądnęłam pierwszy odcinek,zastanawiałam się nad innymi aktorki i pomyślałam od razu o nich...
Lyndsy Fonseca (Gotowe na wszystko,Kick Ass,Jutro będzie futro),Skyler Samuels (Czarodzieje z Waverly Place),Maiara Walsh(Gotowe na wszystko),Jennifer Freeman(On,ona i dzieciaki),Bridgit Mendler(Czarodzieje z Waverly Place,Elita)
Chodź uważam, teraz że jednak Hannę mogłaby zagrać jednak Bridgit Mendler
Dla mnie jest odpowiednie, a stare to jesteście wy. Spencer & Aria to moje dwie ulubione ; )
spokojnie joannagabixd to tylko dyskusja,każdy ma własne zdanie...jak dla mnie na starą wygląda Emily (ale nie ważne)
Ten serial należy do moich ulubionych,zaraz po Plotkarze,Pamiętnikach Wampirów i Glee....
Ja jestem bardzo spokojna ; ) Moje ulubione seriale to According to Jim, Pretty little Liars, Gary unmarried i me, my wife and kids... albo jakoś tak to szło ;p
Ciekawe,czy ktoś jeszcze wymyśli jakiś fajny serial dla młodzieży...ja bym chciała żeby była mroczny,było dużo tajemnic,czarny humor,seksowni,niebezpieczni faceci (jak np.Damon z Pamiętników Wampirów")...Może sama coś napisze ;D
Jak dla mnie aktorki są ok. Spencer wcale nie wygląda tak staro i dobrze gra. Zresztą zobaczcie,że wszędzie są osoby,które albo wyglądają na mniej niż mają,albo na dużo starsze.
Co do propozycji zmian,to np. aktorka grająca Hannę jest śliczna i 100razy bardziej wolę ją oglądać niż Twoją propozycję Ulesia03.
Jedyną osobę,którą bym wywaliła z obsady to Aria. Ta laska się za bardzo wczuwa i robi głupie miny.
dla mnie mozna by kazda wywalic, wszystkie nie potrafia grac, takie jest moje zdanie, faceci sa ok, ale laski wkurzajace .. za bardzo sie wczuwaja i przez to wyglada to strasznie sztucznie.. jedyna to ta laska ktora zamieszkala w domu Alison nawet dobra jest ..
Aktorki trochę psują mi odbiór zdarzeń, ale nie są znowu jakieś straszne ;]
Jak oglądałam pierwszy odcinek, to pomyślałam, że Spencer jest starszą siostrą którejś z dziewczyn.
Mi wszystkie aktorki pasują do tych ról. Moim zdaniem powinni je inaczej ubrać i malować bo wyglądają jakby szły na wybieg a nie do szkoły, ale to tylko moje zadanie. Jedynie jak dal mnie normalnie ubiera się Emily, a reszta jak jakieś starsze damy... Ale co zrobić to tylko w Ameryce jest możliwe :]
Mnie osobiście drażni serialowa Emily gdyż nie potrafi grać, dla mnie jest kiepska aktorką !!!
Najlepiej gra Troian/Spencer może to wynika z jej wieku, jest bardziej dojrzala !!!
Nie wiem może to kwestia postaci jakie graja ale takie mam odczucie :P
Nie drażnią wszystkie oprócz Spencer...Kiedy oglądałam pierwszy odcinek to Emily wyglądała dla mnie staro ;P
Oglądnęłam już pięć odcinków i serial mi się podoba,a do aktorek już się przyzwyczaiłam :)
ulesia03 ja po prostu najbardziej lubie w tym Serialu Spencer i jako aktorkę i jako postać - Aria też może być. Jako facet co do męskiej obsady nie będę się wypowiadał choć ogólnie może być. Tylko ojciec Arii mnie wkurza - wyglada jakby zawsze był zaślinony (sorry ale tak go odbieram).
Znasz już najnowszą produkcję w której zagościła Holly Marie Combs ?Pretty Little Liars - najnowszy serial, super produkcja, extra obsada, Chcesz dowiedzieć się więcej o ty serialu ? lub lubisz go i chcesz podzielić się emocjami ? Zajrzyj na pretty .wxv. pl Zapraszamy.
czy tylko ja to zauważyłam? w promie do 1x07 jest wstawka z innymi aktorkami chyba tylko Hannah ta sama. to jest do PLL czy może innego serialu ABC Family?
http://i27.tinypic.com/5nnaqv.png
http://www.youtube.com/watch?v=XdO03g5lHg8&feature=player_embedded
Bo na tym zdjęciu są dwie aktorki z Pretty Little L bodajze Spencer i Hanna i dwie aktorki z serialu "Make it or Break it "
Zreszta ten spiker mówi w tym spocie NOWE epizody w liczbie mnogej ....
Rak mi sie zdaje ....ale moge się mylić :)
to są ' aktorki' z innego serialu, który puszczają bodajże przed PLL ! Jest to serial o gimnastyczkach Make it Or Break It
co do aktorek jestem zdecydowanie za zamianą. Serial przez b słabą grę aktorską traci na wartości. Laska , która gra Emily jest tak sztuczna i tak nie umie grać, że nie dobrze mi się robi.
mnie bardzo podobają się te aktorki, podoba mi się też ich gra, i własnie przez te aktorki w dużym stopniu lubię oglądać ten film.
Ja mam zastrzeżenia jedynie do aktorki, która Emily, która wydaje mi się taka niezbyt charakterystyczna, blada, bezpłciowa, nie wiem jak to ująć xD. Ale pewnie to było zaplanowane. Najlepiej gra Spencer. Najbardziej lubię Arię, a Hannah jest b. sympatyczna ;P. Panowie oczywiście wspaniali *_*. Aktorka grająca Alison za to średnio mi pasowała na początku, a teraz albo się przyzwyczaiłam, albo doszłam do wniosku, że pasuje xD.