Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73540
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Mega sexi,od początku serialu ni się podobał i jak ostatnio wspomniałam to właśnie gdzie jest-wróci! I tak się stało? Co o nim myślicie?? :-) matko mega ciacho, ale do rzeczy - co sądzicie o jego obecności w serialu w tej ważnej chwili? P.S - on był kiedyś z Aria? Bo nie pamiętam...

ocenił(a) serial na 4
Monica_7

Była chemia między nim a Arią, ale z tego co pamiętam, związek to nie był, raczej krótki romans (a szkoda). Mi też go brakowało. Zdecydowanie za rzadko pokazują jakichkolwiek przystojniaków w tym serialu :P

ocenił(a) serial na 10
robipati

Ja też nie pamiętam tego momentu...Całowali się, spali ze sobą, czy tylko między nimi iskrzyło? Mam amnezję tego wątku :)

ocenił(a) serial na 4
BeaKiddo

Nie pamiętam dokładnie, ale chyba nie spali. Chociaż kto ich tam wie :P

BeaKiddo

Była chemia i był pocałunek, a może więcej niż jeden tego nie kojarzę, ale na pewno nie było sceny seksu. Z tego co kojarze to bylo to dość skomplikowane, bo kiedy ta chemia byla to Aria juz byla po malych przejsciach z Ezra i chyba sama nie wiedziala czego chciala, a Jason pojawial sie i znikał.

ocenił(a) serial na 7
Monica_7

Na youtubie ktoś napisał, że Jason wygląda teraz jak "hipsterski Jezus" a ja niestety się z tym zgadzam heh :D

ocenił(a) serial na 4
Ateliee

Co racja, to racja :P Nie twierdzę, że podoba mi się w tym jezusowym wydaniu, ale wcześniej było na czym oko zawiesić ;)