W wywiadzie marlen powiedziala ze A.D jest osoba ktora pojawi sie dopiero w 7 sezonie a później ze jednak to osoba ktora jest juz w serialu od 1sezonu i ze zlamie nam to serce xd wiec kto to moze byc?:p
Gdyby to była Ali mi by to serca nie zlamalo , Wren..to tez by nie bylo jakies zaskakujace ciekawe co wymyśla xd
Mi się wydaje że to jest Aria. Coś bardzo była zaznajomiona z techniką w ostatnim odcinku. Ponadto polecam filmiki na YT odnośnie wskazówek, że to ona jest AD.
W wywiadzie slyszalam, ze to zadna z dziewczyn :/ i tez widzialam gdzies na fb zdjecia z ost odc i dziewczyny sa na nim wszystkie razem. Poza tym byla sama porwana w odc haloweenowym i ciekawi mnie jej motyw co by nim bylo .. to chyba kto inny ale mysle, ze nic mnie nie zaskoczy juz ;d obstawiam melisse ale chyba wogole jej nie bedzie w tym sezonie xdd
Pozwolę sobie skopiować link od osoby, która zamieściła w innym temacie - https://mobile.twitter.com/beccabearrr_/status/860000385745928192/photo/1?ref_sr c=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.wetpaint.com%2Fpretty-little-liars-lindse y-shaw-paige-ad-1588220%2F
Spójrzcie na aktorkę, która gra "Pejdż" - A.D.
Bez sensu czemu hanne sobie najbardziej upatrzyla ;d jakies wielkie zaskoczenie by to dla mnie nie bylo. Oby to nie ona bo bez rewelacji;p
Też od jakiegoś czasu obstawiam Paige, ale na pewno nie złamie mi to serca, bo nigdy jej nie lubiłam
po wczorajszym odcinku nie zdziwie sie ze Uber A będzie.... Lucas....
Lucas jest od pierwszego sezonu, pomagał Monie przy grze gdy ona była A, znał Cece/ Charlotte gdy ta była jeszcze Charlesem...
A a Hannie sie wyżywa bo ta nie odwazjemniła mjego uczuć ;p
Generalnie ja nie mam jakiegoś konkretnego typu ale wyczuwam, że Wren ma coś wspólnego z A.D
I faktycznie Lucas to jak dla mnie taka cicha woda ;-p
Moze ma cos wspolnego ale uber a chyba jest kto inny xd w sumie mam taka nadzieje skoro ma nam to zlanac serce ;p
Ja od samego początku obstawiam Ezre. Trafiłam z tym, że pisał książkę o dziewczynach to może teraz też warto zaufać instynktowi. Dlaczego Ezra?
1.Skraca swoje nazwisko - nie czuje się z nim związany (adopcja?)
2. Jego rodzina ma dużooo kasy a jak wiadomo na te wszystkie akcje A.D. je potrzebuje
3. Nie uległ urokowi Alison i chciał ją odnaleźć (wiedział, że są spokrewnieni?)
4. Pokazano go nam jako psychopatę, który wszędzie ma kamerki i obserwuje dziewczyny, a później nagle tak jak by o tym zapomniano i omal zrobiono z niego świętego.
5. Kiedy dziewczyny zostają zamknięte "w domu dla lalek" na farmie policja znajduje bazę obserwacji A i te monitory i sprzęt łudząco przypominają dom w którym Ezra miał swój prześladowczy arsenał. I jeśli było go stać na ten dom to nie kupuję bajki o tym, że odciął się od rodziny i jej pieniędzy.
6. Filmiki kręcone przez NAT musiały być dostarczane komuś kto miał właśnie obsesję obserwacji. Być może Ezra znając swoje prawdziwe pochodzenie chciał wiedzieć o rodzinie jak najwięcej i płacił za nagrania?
7. Wycieczka Camp May gdzie Ezra był w tym samym czasie co Alison CC Wilden - zlot rodzinny, w którym chciał wziąć udział?
W mojej top 3 jest jeszcze Toby i Caleb - ale tu wytłumaczeń jest mniej
Mo zachowanie ezry bylo wtedy tak dziwne ;0 bylam tym bardzo zdziwiona.
Kazdy obstawia kogo innego xdd noze to alison xd banalne by to bylo bo inicjaly by sie zdadzaly ale jestem ciekawa co wymysla ;p oby to bylo jakies wielkie wow
Pejdż serca nam nie złamie, bo jest irytująca. Lucas? Czy on w ogóle kogoś obchodzi? Zawsze był jakiś dziwny. Tobiaszek? Byłoby szkoda i bez sensu. Caleb? Przewidywalne, chociaż cały czas mam niesmak po jego wizycie w Ravenswood. Dziewczyny odpadają. Wrena już dawno nie ma, więc niby dlaczego miałby być A.D.? I w ogóle kim znowu jest A.D., bo się już gubię? Kolejnym jakimś adoptowanym dzieckiem sąsiada?
JA też już się głubię. Nie pamietam kim był Wren nawet ;/ A ten Archer? A kogo dziewczyny pochowały? Mam nadzieję, że trafią za kratki bo tyle przestępstw popełniły i dalej uchodzi im wszystko na sucho. A mike kto to?
Ja tez juz sie nie odnajduje w tym. Wren byl narzeczonym melissy i romansowal ze spencer. A archel to chyba maz ali uzywal innego nazwiska i imienia
Haha mnie sie nie pytaj xD nie wiem co dziewczyny nawywijaly zeby az tak im uprzykszac zycie xd to cale a.d to dla mnie tez bez sens ale jestem ciekawa co niby ma nam zlamac serca xD mi chyba nic bo i tak jakos ten serial odbiega od tego co bylo na poczatku xd
Ja nie wiem wlasnie xdd charles czyli cici drake byla uber A a teraz chyba od tego sezonu powstalo a.d ale tez wlasnie nie wiem.... moze jakas bardziej zorientowana osoba nam odpowie xd
bylo A, big bad, black widow, uber A teraz ad- powalona ta Marlena! serio, ja nawet nie pamietam calego a-team: Mona, Spencer (przez chwile), Lukas, Toby, Shana, Noel, Charles/CiCi, x-liczba innych osob, ktorych nawet nie pamietam :/ bez sensu jest odcinanie kuponow od fajnych z poczatku seriali! :/