Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73555
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

a którą lubicie?

Ja nie cierpię Ezry
a najbardziej lubię Spencer

ocenił(a) serial na 10
STOPACTA

Ja najbardziej nie lubię Ezry, byłego chłopaka Hanny, i może lucasa w 2 serii. W 1 zamiast lucasa był Caleb, ale teraz go jakoś trochę polubiłem, mniej jałowy się zrobił.

Najbardziej lubię Tobyego, Spencer, Hannę, Emily i Monę :))

ocenił(a) serial na 5
Artemisek

a co z Arią? :>

Nie lubię Toby'ego, May'i, Melissy i Mony

Lubię Warena, i resztę postaci.

ocenił(a) serial na 4
himym

Widzę, że Ezra to najmniej lubiana postać tutaj :). Ja go lubię, tak samo jak Hannę, Arię, Spencer, Caleba, Toby'ego i Wrena. Nie lubie za to Emily, May'i, Lucasa i Mony.

ocenił(a) serial na 8
szybanec

najbardziej nie lubie Spencer!!!!!!!!!!!!
a najbardziej lubie Caleba Hanne i Wrena(ktory jest A)

shiva89

skąd wiesz że jest A ?

ocenił(a) serial na 10
STOPACTA

Aria mnie denerwuje, ta postać jest tak beznadziejna i jałowa, że masakra... Hanna ma coś w sobie, Spencer jest silna i opanowana, Emily chociaż jest lesbijką... a Aria? no właśnie... nic... :(

STOPACTA

Nie lubię Emily i ostatnio zaczęła denerwować mnie Aria.
Lubię Spencer,Mone,Wrena i Ezre.

cocoatea

Mnie też Aria zaczęła irytować. Ponadto nie lubię też Ezry, Lucasa i ojców Arii, Hanny i Spencer.
Za to najbardziej lubię Jasona, Caleba i Hannę.

STOPACTA

mnie najbardziej wkurza Aria z Ezrą. Najbardziej lunie Spencer, Hanne , Toby'ego i Caleba.

STOPACTA

Ja najbardziej nie lubię Lucasa, Toby'ego, Garett'a, May'i coraz bardziej Arii wraz z Ezrą :/ oraz ojca Hanny. Najbardziej lubię Spencer, Wrena, Hanne, i ostatnio polubiłam Jasona :]

STOPACTA

Najmniej oczywiście Ezrę ;] I jego Arię (którą notabene kiedyś lubiłam). I Mona mnie irytuje, choć w sumie jest znoścna ;P

Najbardziej lubię Spencer, Wrena, Toby'ego, Jasona, Garretta (haha, mógłby przejść na jasną stronę mocy ;d) w miarę Hannę i ukochane A <3

ocenił(a) serial na 7
smiles

Nie znoszę Arii, jak dla mnie mogłaby zniknąć. Nie lubię Mayi, Lucasa oraz rodziców Spencer i Melissy
Najulubieńsi - Wren, Jason, Ezra, Spencer, Hanna, Emily, Melissa i Ashley- mama Hanny :)

ocenił(a) serial na 10
AvantQueTuDis

Ezra działa na mnie w serialu jak płacha na byka - może dlatego, że jest taki ciapowaty, a nienawidzę tego u facetów. Nie lubię też Mayi, Emily i Aria mnie coraz bardziej drażni. Uwielbiam Spencer, Wrena, Tobyego, Hanne, Jasona, Jenne i Melisse. ;))

użytkownik usunięty
STOPACTA

Najbardziej mnie drażni Spencer, swoim sposobem mówienia, reagowania na wszystko. Jest mega wkurzająca według mnie. Nie lubię też oglądać wielkich miłości Emily i te wszystkie jej koleżanki, to nie dla mnie. Ezra jest nudny, ale to nie znaczy, że jakoś wielce go nienawidzę, po prostu mam go dość :P

Z dziewczyn bezkonkurencyjnie dwie - Aria i Hannah. Do tego uwielbiam Jasona, Wrena, Caleba i Holdena :) Tobyego lubię :)

ocenił(a) serial na 10

Ooo zapomniałem o Jennie - to była moja ulubiona postać z 1 serii :))
Teraz coś nie ma żadnych 'wojen' ani nic między nią a kłamczuchami :(
szkoda... mogła by coś odwalić xD

Artemisek

Hmmm najbardziej lubię Hanne, która jest pyskata i mówi to co myśli (podobna do mnie:P), bardzo lubię też Caleba i ich związek, nie jest nudny jak w przypadku Arii i Ezry. Spencer też jest świetną postacią, oprócz tego matka Hanny, który jest bezkonkurencyjna, ostatnio Monę, oczywiśc8ie Jasona, Wrena. Co do tych "złych" postaci czyli Jenny i Noela to ich nie lubię, jaklo postaci, ale muszę przyznać, że Jenna świetnie odgrywa swoją rolę:P Najbardziej mi działa na nerwy oczywiście Ezra, który mi nie przypadł do gustu od początku, ale był mi wtedy obojętny a teraz to jak widzę gościa na ekranie to od razu mam odruch wymiotny:P A o do jego "ukochanej" Arii to na początku lubiłam ją najbardziej, ale teraz tak mi działa na nerwy, że jej znieść nie mogę:P

ocenił(a) serial na 6
izka21gramowa

Ja akurat Ezrę lubie ale Byrona znieść nie mogę. Żeby tak A go zabiło! :):) <marzy> xD

ocenił(a) serial na 7
HollyShannen19

Ja naj lubię Spencer, Hannę, Caleba i Toby'ego :) a nie lubię Emily, Mayi, Jenny, Garreta, Ezry, ojców Spencer i Arii xd

aczkolwieczka

NIE LUBIĘ:
Arii, rodziców Spencer, ojca Arii, Mellisy, Paige, Mayi, Garreta, Wildena

LUBIĘ:
Hannę, Spencer, Emily, Tobiego, Mike'a, mamę Hanny, Caleba, Jasona.

+ Tych co nie wymieniłam są mi obojętni, równie dobrze mogłoby ich nie być w serialu.

ocenił(a) serial na 3
STOPACTA

Nie lubię Ezry, Holdena, Byrona, Kate, Toby'ego
Lubię najbardziej Spencer, Hannę, Caleba, Wrena (o dziwo kibicuję mu i Spencer, jak uwielbiałem Toby'ego, to teraz nie bardzo)

ocenił(a) serial na 10
RobertSolski

Moi ulubieńcy: Mona, Hanna, Spencer, Wren :)

Nie cierpię: Ezry, Melissy i Byrona :D

ocenił(a) serial na 5
STOPACTA

lubię Spencer, Hanne, Jasona, Toby'ego, Caleba i Wrena.
irytuje mnie Emily i jej wszystkie partnerki, a nie cierpię Arii i Ezry - FLAKI Z OLEJEM, nie mogę na nich patrzeć.

ocenił(a) serial na 8
STOPACTA

ja najbardziej lubię Hannę i jej mamę, Caleba, Spencer i Wrena. No może jeszcze ewentualnie Tobby'ego.

N I E N A W I D Z Ę Ezry. Nuuuda. Niech oni go wywalą z tego serialu, bo nie mogę już patrzeć. Nie lubię też rodziców Arii.

ocenił(a) serial na 10
STOPACTA

Ja mam tak samo jak ty nienawidze Ezry ma coś w sobie co mnie od niego odpycha no i najbardziej lubie Spencer .Nie dość że jest ładna to jeszcze mądra i przebiegła , reszta dziewczyn wydaję się być czasem troche głupia i tylko Spencer zachowuje trzeżwość umysłu , I BARDZO SIĘ CIESZE ŻE JEST Z TOBYM <3 bo on jest drugą moją ulubioną postacią w serialu :) . Jest dziwny ale nie jest nudny a o prócz tego jest bardzo pociągający , prawdobodobnie dzięki jego niezwykłej urodzie.

STOPACTA

Podobnie jak ty najbardziej lubię Spence c: Za jej charakter i świetny styl! Po prostu kocham sposób, w jaki się ubiera.. noo.. może też lubię ją za jej wyjątkową urodę c: Ogólnie lubię wszystkie "kłamczuchy", Caleba i Wrena.. jakoś jestem inna, bo nie uwielbiam Toby'ego. Lubię go, ale jakoś mi do siebie nie pasują ze Spencer. Nie cierpię Garretta, nie lubię Byrona.

ocenił(a) serial na 8
TheMuffi97

Ja najbardziej lubię Hannę, Caleba, Wrena, Jasona mamę Ari i Hanny oraz Emily. Nie lubię Garreta, Mony, Lucasa.

ocenił(a) serial na 10
sisek1980

Ja nie lubie rodziców Spencer, ojca Arii, Mellisy, Paige, Garreta, Wildena,Jenny,Mony
Lubie całą Wielką Czwórkę,mamę Hanny i Arii,Caleba,Wrena,Holdena,Toby'ego.

Reszta typu Ezra,Maya są mi obojętni

sisek1980

Ahh, no właśnie! Zapomniałam o Lucasie, wcześniej go tolerowałam, ale ostatnio.. no i jeszcze Mayi, Paige też niezbyt lubię. A do ulubionych jeszcze Ali :)

ocenił(a) serial na 10
TheMuffi97

a tak do ulubionych jeszcze Ali (zapomniałam o niej )

ocenił(a) serial na 7
Versatile_Nat

Ja tam niewiem czemu nie lubicie Ezry.. ja go uwielbiam ... poświęcić wszystko dla ukochanej ... tak bardzo ja kocha że tyle czekał.... szok... :) Ponadto uwielbiam Hannę i Caleba ( MNIAM ) Arię z odcinka na odcinek bardziej..... lubię też Bardzo Wrena oraz Jasona

najbardziej nie lubię ( od samego początku ) Melissy, Byrona i Garretta - samo zło od pierwszej sekundy wyczułam ....

reszta jest mi obojętna