Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Opublikowane dosłownie chwilę temu na facebooku PLL:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/554456_10151097096155233_ 1371855040_n.jpg

usunąć spacje
https :// www. facebook .com/photo.php?fbid=10151097096155233&set=a.432236410232.199673.291824160232&typ e=1

RobertSolski

Stawiam na Jennę -> pójdę w ślady książki ;)

ocenił(a) serial na 3
wicia07

To również była moja pierwsza myśl : ) Dziewczyny można wykluczyć, tak samo jak Ezrę i Toby'ego, myślę, że Jenna, Garret lub Jason. No chyba, że będzie ekstremalnie, to Caleb.

ocenił(a) serial na 5
RobertSolski

Obstawiam Noela ;] Ewentualnie Lucas, choć uważam, że jest to mniej prawdopodobne.

RobertSolski

O_O, tego się nie spodziewałam. I to już w 3x13?
Wiemy, że na pewno nie będą to dziewczyny, Toby, Caleb, Paige, Ezra i Jason (bo NA PEWNO są w dalszych odcinkach)
Zostaje nam Lucas, Garrett, Jenna i Noel.

Ja obstawiam raczej Lucasa albo Garretta, bo scenarzyści pewnie nie mają już co z nimi zrobić.

ocenił(a) serial na 3
youhaveamessage

Hmm, w sumie masz rację. Lucasa ostatnio trochę olewają, więc być może..
no wlaśnie nie wiem, czy w 3x13. Niby wszystko na to wskazuje, ale wątpię, by zrobili coś takiego w halloweenowym. Choć może...

RobertSolski

Tak, w 3x13, jest dokładnie napisane na stronie na Facebooku :D

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

Tak samo kilka dni temu pojawił się prettylittleliars.us spoiler, że ktoś ma zginąć w 3x13 ;)

Chimcharo

Lucas, Noel, Paige lub Jenna....

ocenił(a) serial na 5
elenkaa

Garrett

ocenił(a) serial na 7
zlo_i_ciastka

Jenna nie dawno sama mówiła, że się ukrywała z tym wzrokiem, bo ktoś chce ją zabić.
Obstawiam Ją :>

ocenił(a) serial na 9
reparo

Jenna albo Garrett.
Nie mogą uśmiercić Noela, to nie miałaby większego sensu.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

dla mnie Garett, bo tak jak napisałaś nie mają , co z nim zrobić albo Noel, bo w sneak peaku coś mu się stało , więc może ?

RobertSolski

Ja stawiam jednak na Garretta, bo wg Marlene ma on "zagrać dużą rolę w Halloweenowym odcinku", poza tym scenarzyści, tak jak już mówiłam, chyba nie bardzo mają z nim co zrobić, w 1 sezonie miał romans z Jenną, potem ukradł stronę 5, potem Jenna z nim zerwała, ostatnio był w więzieniu, teraz wyszedł i co? Znowu będzie o coś podejrzany?

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

Zgadzam się z tym. Nie chciałabym żeby był to Lucas. Bo tak w sumie nie do końca mamy pojęcie jaką on rolę odgrywa w -A team i czy w ogóle. A nawet jak ma wolałabym się tego dowiedzieć od niego. Wiedzieć czym się kierował itp. Jak w finale 2 sezonu, Mona. Jenny też nie wykluczam, kierując się książką. Garett akurat by mi pasował bo z nich wszystkich tylko on nie wnosi nic konkretnego do serial. No i modliłabym się żeby to była Paige, ale w ostatnim odcinku jej życie było powiedźmy na krawędzi i jakby chcieli to już wtedy by ją dobili tak samo jak Caleb'a. Ale kto wie co Marlenka wymyśli. Może weszła w fazę nielogicznych rozwiązań.

użytkownik usunięty
RobertSolski

Równiez obstawiam Garreta.
Nie wybacze im jesli zabiją Noela :(

ocenił(a) serial na 7
RobertSolski

Obstawiam Lucasa, bo on ostatnio stał się mało ważny, albo Garreta, bo on za dużo wie ;)

ocenił(a) serial na 10
RobertSolski

Stawiam na Garreta :D

RobertSolski

W Halloweenowym odcinku na 99% umrze Garrett.
http://www.youtube.com/watch?v=90Tpl0vbF3s

Z wywiadu z Marlenką:
"Ta postać umrze, ponieważ ma ON wielki sekret, który chce wyjawić jednej z Kłamczuch. Dlatego zostanie zabity."