Pojutrze nowy odcinek w USA,mam takie pytanko kiedy będzie już u nas i kiedy będą dostępne napisy?
Odcinek z napisami będzie tak ok. środy po południu,ale może być też wcześniej,a odcinek bez napisów parę godzin po odcinku w USA,ale pewna nie jestem.
Ale nie każdy chętnie to robi...tak długo zawsze cza czekać na odcinki..a ja to bym już chciała wiedzieć kto jest kim:D
Ja tak samo chcę już wiedzieć ,w tym serialu najlepsze jest to,że kiedy już mamy podejrzenia kto jest głównym A lub w A team to nasze przypuszczenia zostają natychmiast rozwiane :)
Ja z nudów zaczęłam od początku oglądać,teraz tak już uważniej może trafie na jakiś ślad:D:D:D:
Ja tak samo zaczęłam od początku oglądać :D masz racje można wpaść na jakiś ślad który nas przybliży do rozwikłania całej tej zagadki :D
Teraz jak poczytałam niektóre fora,dotyczące Ezry lub Arii inaczej już patrze na te postacie,chociaż nie bardzo chce mi się wierzyć że to właśnie oni
Mnie tak samo nie miałoby to najmniejszego sensu,żeby np.Aria robiła swoim przyjaciółkom na złość i żeby wysłała list do swojej mamy,że jej ojciec ma romans.
Wiesz to jest tylko moje zdanie,ale ono może się zmienić po obejrzeniu halloweenowego odcinka.Ja nie mówię,że A jest głupie bo A jest mądre i wie wszystko o dziewczynach, co robią w danej chwili. :)
No... to, że wie wszystko można też zaliczyć do abstrakcji xD Dla mnie i tak EzrA to A i nigdy się nie pogodzę, jeśli on nie będzie A. :c
Pod koniec 2 sezonu nie powiedziałabym,że Ezra może mieć coś z tym wspólnego z A,ale teraz mi się wydaje,że on ma coś z tym wspólnego.
a na jaki czas polski zaczyna sie emisja w USA?? pamietam ze ogladalam kolo 4 w nocy czy 3 ..
jakby ktoś dokładnie sprecyzował była bym wdzieczna
Napisy (te tłumaczone przeze mnie i equinoxa17) pojawią się pewnie w czwartek/środę w nocy, ponieważ to już nie wakacje i nie mamy tyle wolnego (a przynajmniej ja nie mam) :)
Ale jeśli zabierze się za to ktoś inny, to pewnie będą wcześniej ;)
właśnie dzięki za super tłumaczenie :)szkoda ze ja tak nie umię angielskiego TYle odcinków :) podziwiam :)
a na jaki czas polski zaczyna sie emisja w USA?? pamietam ze ogladalam kolo 4 w nocy czy 3 ..
jakby ktoś dokładnie sprecyzował była bym wdzieczna
Ada565 - w języku polskim pierwsza osoba liczby pojedynczej czasu teraźniejszego od czasownika umieć to "ja umiem" - umieM. Żadne to czepialstwo czy złośliwości z mojej strony, po prostu ostatnio zauważyłam, że naprawdę wielu Polaków błędnie używa tego słowa, a szkoda. Pozdrówka!
Co do czasu, to niestety nie wiem kiedy emitują w USA. Zazwyczaj była to albo 1.00 albo 2.00 w nocy.
a no też prawda dzięki na kompie zawsze tak pisze chyba z przyzwyczajenia :)może się oduczę:)he he
Wie ktoś dlaczego 14 odcinek będzie dopiero w styczniu? Dlaczego robią takie wielkie dziury między odcinkami? ;/
tak jest od początku tego serialu najpierw polowa w wakacje potem jeden odcinek leci około hallowen i reszta sezonu zaczyna się w styczniu, myślę ze jest tak dla tego ponieważ na początku nakręcono tylko 9 odcinków dlatego ze nie wiadomo było czy serial będzie miał oglądalność i miał to być serial wakacyjny, jednak oglądalność okazała się bardzo duża i nakręcono pozostałe odcinki które wyemitowano w styczniu, i tak już zostało