SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
Bardzo ciekawi mnie, kto jest "A" więc stworzyłam listę.
SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
1.Dziewczyny wiedziały, że Alison ma starszego chłopaka.
2.Przyczyną śmierci Ali było uduszenie.
3.Ali miała na głowie ślady od uderzenia tępym narzędziem.
4.Alison odwiedziła Jennę w szpitalu, zaraz po wypadku z garażem.
5.Ali kłamała, że Toby je podglądał.
6.Jenna nie mogła wysyłać sms-ów, bo raz dziewczyny dostały
wiadomości, kiedy Jenna przy nich siedziała.
7.Na końcu 2 odcinka, Jenna zadzwonila do kogoś i powiedziała: "Wyślij wiadomość teraz"
8.Kiedy Emily i Maya robiły sobie zdjęcia[wtedy jak się pocałowały] ktoś je zabrał.
Raczej nie była to dziewczyna. Ten ktoś wyglądał jak trochę grubszy mężczyzna. Poza tym,
Maya wcale nie była zdziwiona/przestraszona, że zdjęć nie ma.
9.Ktoś filmował Spencer i Wrena, kiedy ten włamał się do jej domu .
10. "A" musiał/a wiedzieć, jakiej stacji radiowej słucha Hanna, skoro
zadedykowała jej piosenkę "I don't need you anymore". Musiał/a też wiedzieć, że
Hanna właśnie w tym momencie jedzie samochodem i słucha radia.
11."A" był/a w domu Spencer, wtedy jak na lustrze był ten napis.
I nikt nie widział jej/jego jak wchodzi/wychodzi?
12. Jenna miała szminkę takiego samego koloru, jakiego był napis na lustrze
w pokoju Spencer.
13. Toby miał romans ze swoją siostrą, Jenną.
14.W ciasteczku z wróżbą Hanna znalazła wiadomość od "A".
15.Lucas chodził z Hanną na spotkania[nie pamiętam jak się nazywały,ale
chodziło w nich o to, żeby nauczyć się odmawiać, jak ktoś proponuje Ci seks,
czy coś w tym stylu]
16.Toby ma wytatuowane 901 - w końcu wolny[901 - free at last].
To dzień, w którym zniknęła Alison [1 września]
17.Kiedy na studniówce Spencer i Alex byli u wróżki, ktoś podłożył tam kartę
"Kiss bye bye for your BFF", ale nie podpisał się "A".
18.Kiedy Aria, Hanna i Spence przeglądały teczkę Toby'ego, w pokoju była z nimi
Jenna która wszystko słyszała. Dziewczyny oczywiście o tym nie wiedziały.
19.Aria powiedziała, że Alison zobaczyła Toby'ego i Jennę "razem"[chyba wiecie, co
mam na myśli]kiedy wrzuciła petardę. Ale w takim razie, dlaczego tylko Jennie coś
się stało, a Toby'emu nic?
21.Gdy Jenna siedziała przy stoliku z dziewczynami, "A" napisał/a:
"szkoda, że Jenna nie widzi waszych min", czy coś takiego. Więc "A" musi chodzić
do ich szkoły.
22.Lucas nie wiedział, że Ali nazywała Hannę "Hefty Hanna", więc nie mógł jej tak nazwać
w smsie od "A". Dlatego powinniśmy raczej wykluczyć, że Lucas to nie "A".
23."A" wyłowił/a akta Toby'ego z rzeki.
24.Jenna poprosiła brata Ali, Jasona, o to, żeby mogła wygłosić dedykację
na ceremoni upamiętniającej.
25.Jenna mówiła, że Ali była dla niej wsparciem po wypadku, więc może
Ali powiedziała Jennie wszystko o dziewczynach?
26.Jason powiedział, że Jenna ZADZWONIŁA do niego, spytać, czy może wygłosić
dedykację. Natomiast Jenna powiedziała "when I was talking to him[Jason] I got that strange
sensation, like Ali was in the ROOM with us"[kiedy rozmawiałam z Jasonem, odniosłam
dziwne wrażenie, tak jakby Ali była z nami w pokoju].
27.Jenna powiedziała, że gdy rozmawiała w szpitalu z Ali, ta powiedziała, że
skończyła ze Spencer, bo się jej bała.
28.Toby[lub ktoś z jego telefonu]zadzwonił do Ali, w noc, kiedy z[a]ginęła.
29.Alison powiedziała bratu o podpaleniu garażu. Co więcej, zwaliła winę na
Spencer. Powiedziała też Jasonowi, że Spencer groziła Toby'emu.
30.Jason przyznał, że w niektórych kwestiach może być nawet gorszy niż Ali.
31.Ian był na ceremonii Alison.
34.Jenna na ceremonii powiedziała, że naprawdę poznała Ali, kiedy ta odwiedziła ją
w szpitalu.
35.Jason dał dziewczynom bransoletkę Ali, którą ktoś ukradł z pokoju Spence i
powiedział im, że policja mu to dała.Jak się okazało, była to kopia prawdziwej bransoletki.
36.Lucas zniszczył pomnik Ali.
37."A" był/a zadowolony/a, że Toby'ego już "nie ma".
38.Ktoś był z Emily w szkolnej bibliotece podczas tornada i zabrał list.
Jak się okazało, był to policjant.
40."A" nie przesłała policjii całego filmiku z Ali i Ianem.
41."A" napisał/a Arii karteczkę, w której powiedziała jej, żeby przeczytała stronę 22.
Był tam wiersz Ezry noszący tytuł "B-26", czyli Ezra napisał go PO spotkaniu z Arią.
Ale jakim cudem tak szybko go opublikowali i dali do książki? Poza tym, skąd "A" wiedział/a,
że akurat w tej książce jest ten wiersz?
42."A" wysłała sms-a Monie.
44.Ian strasznie nalegał, żeby Melissa się z nim umówiła na kawę.
45.Spencer chodziła z Ianem, kiedy ten zerwał z Melissą.
46.Na swetrze Toby'ego, który dał Alison sweter, była jej krew.
47.Melissa powiedziała, że Ali zginęła pewnie przez to, że zbyt dużo sobie pogrywała.
48.Jak się okazało, 1.09 nie był tylko dniem, w którym z[a]ginęła Alison.
Był to też dzień, w którym Toby skończył z Jenną.
49.Jenna jest zakochana w Tobym.
50.Toby widział, jak Ali wsiadła do auta "jakiegoś kolesia".Miała wtedy na sobie sweter Toby'ego.
51.Jenna wiedziała, gdzie będzie ukrywał się Toby.
52.Dziewczyny znalazły bransoletkę z napisem "Jenna".
53.Ali miała romans z Ianem.
55.Gdzie Hanna zostawiła torbę, gdy biegła na parking?
56.Hannę potrącił ciemnoszary samochód z rejestracją; CRF2105 lub CBF2105
59.Po co do cholery Ian nagrywał Ali?
60.Hanna napisała dziewczynom w smsie, że widziała "A". Chwilę po tym, potrącił ją
samochód i Aria dostała sms'a od "A", że Hanna widziała zbyt wiele. Potem znów, okazuje się,
że Hanna widziała Noela Kahn. Czy to znaczy, że Noel jest "A" i współpracuje z kimś,
kto potrącił Hannę?
61.Ktoś, kto potrącił Han, zostawił samochód w lesie i uciekł. Nie mógł to być Noel,
bo nie zdążyłby skombinować tak szybko auta, potrącić Hannę i na dodatek ona
nie mogłaby go widzieć w tym samym czasie, chyba, że w lesie były 2 osoby ubrane na czarno
i tak jakby się "wymieniły", tzn. przy samochodzie Ezry Hanna widziała Noela, który
potem uciekł i w lesie pojawił się ktoś inny[też ubrany na czarno i biegnący]
62.Aria widziała Noela, kiedy karetka odjechała. Czemu nie powiedziała o tym dziewczynom?
63.Gdy Hanna trafiła do szpitala i dziewczyny czekały na jakieś wiadomości od lekarza,
matka Hanny rozmawiała z Lucasem.
64.Noel powiedział, że tamtej nocy był z Seanem.
65.Zdjęcie Mayi i Em zostało skradzione na imprezie Noela.
66.Jenna wiedziała, że Toby dał sweter Alison.
67.Alison odwiedziła/przyśniła się Hannie, kiedy była ona w szpitalu.
68.Ali powiedziała Han "Pamiętasz z tej nocy więcej, niż Ci się wydaje".
[Chodziło jej o noc, kiedy Alison zniknęła]
69.Alison powiedziała do Hanny "Jeśli powiesz prawdę złej osobie w złym
czasie, skończysz tak jak ja."
70.Ali powiedziała Hannie "I was so scared, that you are gonna die.
That's why I come back. I didn't care, how dangerous it was. I had to see you.", czyli
"Strasznie się bałam, że umrzesz. Dlatego wróciłam. Nie obchodziło mnie, jak niebezpieczne
to będzie. Musiałam Cię zobaczyć"
71.Ali nie jest "A", bo powiedziała "Powinnam zrobić coś z "A". Zdzira niemożliwie działa mi
na nerwy".
72.Alison wiedziała o "A".
73.Ali zostawiła ślad po szmince na plastikowym kubku w szpitalnym pokoju Hanny.
74.Drzewo z napisem "Alison + Ian" zostało ścięte i wywiezione kilka dni po tym, jak
Emily i Spencer je zobaczyły.
75."A" dał/a dziewczynom wskazówkę i najwidoczniej chciał/a, żeby zobaczyły to drzewo.
76.Melissa i Ian bardzo szybko się pobrali, chociaż Melissa mówiła, że Ian złamał jej serce,
że cierpiała itp.
77."A" napisał/a na gipsie Hanny: "Sorry about losing my temper.My bad. Love, A" czyli
"Przepraszam, że straciłam swoją ikrę. Mój błąd. Kocham, A". Może "A" podaje się za Ali i wiedziała, że
Alison odwiedziła Hannę,ale nie wiedziała,że powiedziała Hannie, że "A" działa jej na nerwy i nadal się
za nią podaje i w tej "wiadomości na gipsie" przeprosiła Hannę za to, że "przyszła"?
78.Ktoś palił sobie tym ściętym drzewem w kominku. Jednak ten 'ktoś' nie wyglądał na mężczyznę.
Może to była Melissa? Ale skąd wiedziałaby o drzewie? Mógłby to być też Lucas -
on ma chude nogi. Ale po co miałby palić to drzewo?
79.Nikt ze szkoły nie domyślił się, że coś łączy Ezrę i Arię, skoro ona ciągle przesiaduje
w jego klasie, ciągle ze sobą rozmawiają na korytarzu itp?
80.Jenna weszła do klasy, kiedy Aria i Ezra trzymali się za ręce i na pożegnanie powiedziała:
"Przepraszam, że przeszkodziłam." Coś mi się nie wydaje, żeby była ślepa.
81.Noel był na imprezie Hanny i zaglądał do szafki, gdzie jej matka trzymała pieniądze.
Mógł je zauważyć i potem ukraść.
82.Noel nie odpowiedział na pytanie Arii o to, czy żywi on urazę do niej i jej przyjaciółek, za
to, że skłóciła go z jego dziewczyną.
83.Lucas zniszczył pomnik Alison.
84.Jenna wydała Toby'ego policji.
85.Hanna, gdy była sama w domu, widziała różne cienie, zupełnie, jakby ktoś był w jej domu.
Jeden z tych cieni był na schodach do góry i raczej było widać, że ktoś jest w domu.
Nagle Hanna zobaczyła drugi cień - ale to była jej mama, która wyszła zza rogu, nie szła ze
schodów na dół. Więc kto był na górze? Na dodatek za oknem Hanny też był cień, ale to mógł
być już jakiś samochód lub coś takiego.
86.Alison w hotelu Hilton Head w południowej Carolinie, tak samo jak Ian.
87."A" musiał/a wiedzieć, gdzie Hanna trzyma leki, bo włożył/a jej do jednego opakowania liścik.
88. Zdjęcie z końcowki 12 odcinka: http://i55.tinypic.com/2ij525g.jpg
Ciemnobrązowy stół, śmieszna skarbonka. Tam chyba leży srebrny laptop i.. chyba peruka.
Widzicie to?
89.Na początku odcinka 13, Ian szeptał do Melissy: "Jak się dowiedzą, będą zadawać pytania"
90."A" wiedział/a, że Ian ożenił się z Melissą.
91.Ali zniknęła w noc, kiedy wróciła z Hilton Head [hotel, w którym była z Ianem]
Może tam się pokłócili i stamtąd uciekła, a Ian wrócił i ją zabił? Pamiętacie filmik? Kamera się
przewraca, a Alison upada na ziemię.
92.Noel jest zawsze w pobliżu.
93.Noel był blisko Hanny, kiedy ta odebrała zamówienie[babeczki] i stał tam, dopóki nie zjadła.
94.Gdy Hanna jadła babeczki, jakiś chłopak powiedział "oink oink".
Tak brzmiała też wiadomość od "A" napisana na papierowym ręczniku w toalecie, gdy
Hanna wycierała ręce.
95.Wydaje mi się, że Ian zmusił Melissę do dziecka. Najpierw szepty, a potem, tego samego
dnia, Melissa kupuje test owulacyjny.
96."A" chyba podszywa się pod Alison. Najpierw Ali przychodzi do Han i mówi, że wkurza
ją "A", a potem dziewczyny dostają smsa: "A oznacza Alison - nie Amator."[chociaż w tym smsie
nie było na końcu "- A" jak w innych sms'ach. Może Alison żyje i wysłała tego jednego smsa.
98.Ian miał w pudle gazetę z informacją o zaginięciu Ali.
99.Ktoś obserwował dziewczyny, kiedy były one w domu Spencer i przeszukiwały pudła.
100.Na filmiku, który nakręcił Ian, Ali upada na ziemię, jęczy i mamrocze. Może Ian ją
udusił?
101.Ian nie może być "A", ponieważ nie wysłałby dziewczynom tego filmiku.
102.Ian pewnie słyszał wszystko, co dziewczyny mówiły o tym filmiku, dlatego podmienił
laptop Spence na kronikę szkolną i usunął filmik.
103.Ian był na dyskotece szkolnej.
104.Ian pracuje w szkole.
105."A" kazał/a tańczyć Hannie z Lucasem, więc musiał/a wiedzieć, co Lucas czuje do Hanny.
106."A" podłożył/a kasę za taniec z Lucasem do kurtki Hanny, czyli musiała tam mieć dostęp.
107.Ktoś, kto był na imprezie, na końcu odcinka odebrał od Elli kurtkę i czarne rękawiczki, widać było, że
męskie. Kto to mógł być? Zakładam,że uczeń, bo do opiekuna by raczej nie powiedziała[Ella] "mam nadzieję, żedobrze się bawiłeś/aś."
To narazie tyle, ale nadal 'tworzę'.
Dopisujcie własne pomysły.
dokładnie tak. ;)
moim zdaniem najbardziej prawdopodobne postacie to: Mona, Jenna, Toby i Lucas. oni mieli w miarę dobry powód.
i jak była pokazana karta tej osoby, to mi się wydaje, że pisali "she", ale nie jestem pewna, mogłam pokręcić z kartą Spencer.
Jeśli byłaby to Mona to byłabym zawiedziona, że SPOILERSPOILERSPOILER stało się tak samo jak w ksiązkach KONIEC SPOILERU. Jeśli Jenna, to też czułabym się zawiedziona, bo to by było za proste, już w pierwszych odcinkach zrzucali podejrzenie na nią.
prawda.
mi się coś zaczyna wydawać, że to może być Lucas, bo ostatnio dużo o nim w spoilerach było i nie zapominajmy, że miał powód, by iść do psychologa i opowiadać, jak Ali (dziewczyny też) niszczą mu życie.
jest jeszcze taka kwestia, że może to naprawdę była Jenna lub Mona, jednak to nie musi oznaczać, że któraś z nich jest głównym "A".
moim zdaniem w grę wchodzi właśnie Mona, Noel i Jenna. Pamiętacie, jak we wczorajszym odcinku, podczas przemowy psychologa w szkole, zrobili takie zbliżenia na każdego z nich? Wtedy Noel i Jenna zrobili takie kpiące miny... szczególnie Jenna i ten jej uśmiech ... taki złowieszczy, jakby miała wszystkich w garści. zbliżenie na nią padło po słowach "jak możecie dokonywać dobrych wyborów, gdy nie czujecie, że ktoś was ocenia, sprawdza lub co gorsza - prześladuje/straszy". dla mnie to było takie podanie na tacy ... choć już wiele razy tak robiono i zawsze moje teorie były błędne xD teraz pewnie tez tak jest.
no dobra, gdyby "A" była Jenna, to wyjaśniałoby, skąd wiedziała, że Toby i Spencer przeglądali kroniki, kolor szminki na lustrze, jej słowa z pierwszego sezonu "wyślij wiadomość teraz", karteczkę "you're getting colder - A" w jej torbie...
+ (edycja) nagranie jej piosenki, której słuchało sobie "A" w jednym odcinku.
No tak, ale na nią właśnie jest dużo dowodów, zawsze pokazują ją gdzieś w pobliżu , już w pierwszych odcinkach to 'wyślij wiadomość teraz', poza tym knucie z Garrettem, wydaje mi się, że Jenna zabiła, ale nie jest A. I zawiodlabym się, gdyby była. Już prędzej Lucas i Toby, a ten drugi to już w ogóle, bo to by było dopiero szokujące. Poza tym Emily mówiła, że były to raczej kobiece dlonie, ale Lucas ma bardzo szczupłe ręce, zwróćcie uwagę, więc mógł być to on.
zgadzam się. też uważam, że Jenna zabiła.
chociaż czasami myślę, że przeceniamy producentów i wcale nie będzie jakiegoś super zaskakującego wyjaśnienia. poza tym, "A" poznaliśmy w pierwszym sezonie i podobno niektórzy zgadywali poprawnie, także Jenny nie można jeszcze skreślić.
tak, Lucas też mnie zastanawia, przekonuję się coraz bardziej, że on jest prawdopodobnym kandydatem na "A", jednak nie ukrywam, że dla mnie będzie to najgorsza opcja. ;<
Lucas ... bardzo możliwe. Przez Ali wyśmiewany był na oczach całej szkoły, dziewczyna go upokarzała, nazywała obojniakiem i hermafrodytą. Toby też przeżył swoje z jej winy .. więc to tez prawdopodobne. Z tego co wiemy, wielu kochało się w Ali, a ona była zdolna by to wykorzystać ... więc kto wie, może Jenna nakryła ją na czymś z Garretem ... mu wybaczyła, ale ją zabiła, bo nie była w stanie na nią patrzeć? w tym serialu wszystko jest możliwe. i praktycznie nic mnie nie zdziwi, jedynie może rozczarować, gdy Mona będzie A ;d
A mnie zastanawia jeszcze motyw Jenny, z tego powodu, że to raczej dziwne, gdyby Toby kompletnie NIC nie zauważył, gdyby ona była A. Musiałaby przecież wciąż szpiegować, szukać czegoś o dziewczynach. Może oni współpracują? Przecież ona nie widzi i samej byłoby jej ciężko szpiegować dziewczyny. A ktoś tutaj umieszczał zdjęcie, że Jenna ma taki sam laptop jak A.
i na tym zdjęciu, które ktoś wkleił, Jenna zamawiała jakieś bransoletki(?) na stronie podobnej do tej, na której A zamawiało te buty za 549$. chyba, że ja już naprawdę ślepnę.
Mi się podobał. Nie było Ezry, Mike w końcu się otworzył & podobała mi się scena z przepychanką mamy. Spencer & Tobby . < 33 W końcu ojciec Spenc coś powiedział. Babcia Hanny, jest fajna : D
Zaginięcie doktorki. No i wiele innych. Zresztą każdy ma swoje zdanie i ja nie będę mówić że był
kiepski jak inni skoro mi się podobał. O gustach się nie dyskutuję. Nie muszę się zgadzać z każdym.
Wybaczcie że nie jestem jednogłośna. Ale na forum mogę mówić co uważam.
http://www.filmweb.pl/serial/S%C5%82odkie+k%C5%82amstewka-2010-556945/discussion /2x12+%27%27Over+my+dead+body%27%27+Sneek+peek%2Czdj%C4%99cia%26spoilery,1713857 #post_6038924
Jak możecie przeczytajcie mój ostatni wpis : D
jasne, przecież nikt nie zabrania. ;)
po prostu zaskoczyło mnie, że twoim zdaniem ten odcinek jest najlepszy.
No mi tez sie nawet podobal choc o wiele "spokojniekszy" od poprzedniego i po obejrzeniu zwiastunow nie szokowal. Tak scena Spencer i Toby byla swietna szkoda ze im pojciec przerwal:D Ja teraz to uz jestem pewna ze ojciec Spencer to tez ojciec Jasona. A babcia Hanny poprostu wymiatala:D No i Mike w koncu przemowil ludzkim glosem, po szarpaninie z matka cos w nim peklo:) Taki normalny odcinek:) no i oczywiscie nie bylo Ezry ;D
Licze na to ze finalowy odc bedzie wbijal w fotel;D
Przecież nikt Cię nie krytykuje, po to jest forum, by wyrażać opinię. :) Zgadzam się co do braku Ezry, to ogromny plus, haha. :D Gdybyśmy mieli jeszcze zagwarantowany brak Emily... Marzenia. :D I tak, co do Spoby też się zgadzam, szkoda, że nie dokończyli tej sceny. <3
A jaki odcinek jest według was najlepszy ? : D
Mówię o tej serii. Poprzedni mnie nie przekonał, bo Aria ma być z Jasonem, a nie Ezrą. Jeszcze
głupia Jackie. Po prostu mnie wkurza. Akcja z przyrodnią siostrą Hanny też była kiepska ..
W tym odcinku zdecydowanie mi się podobało, bo bacia wkroczyła bo tego co Kate zrobi
było do przewidzenia, ale babcinej interwencji się nie spodziewałam : D
Tylko byłam lekko smutna, że nie pokazali jakiejś dłuższej rozmowy z terapeutką : C
No i May'a wróciła ..
Zdecydowanie 2x05 jak snil Jason Arii i i ja pocalowal. To chyba ten odc prawda??:) Tez uwazam ze oni powinni byc razem:P No i jeszcze tam byla akcja z ciemnia.
To bylo do @meel czy do mnie??:) Bo tak jakos odnioslam wrazenie ze do mnie tym bardziej ze spr ze to chodzilo o 2x09 odc:)
Odcinek był fajny, ale wrażenie popsuł mi zwiastun bo w sumie nic więcej takiego
się tam nie wydarzyło. Ale, jeżeli to Ali faktycznie robiła te zdjęcia to po co ..
I tylko Arii ?
Wiem, że większość z was zwraca uwagę czemu się jej nic nie dzieję. Może
to jest powiązane ? Ale nie wiem czy Ali traktowała Arię, jakoś specjalnie.
Zresztą sądzę, że po przerwie w styczniu "A" dobierze się do Ari. Bo nadeszła
jej kolej, sądzę że na Em, skończy w ostatnim wakacyjnym odcinku.
Mogliby mniej pokazywac w zwiastunach to potem bylyby ciekawsze odcinki. Co do Em to watpie zeby tak bylo i bedziemy musieli ja wszyscyznosic dalej. No mam nadzieje ze sie teraz bedzie krecic bardziej kolo Arii, cekawia mnie te nowe tajemnice.
No tak, ale wtedy mogli by stracić oglądalność, chodź z drugiej strony zabierają
nam najlepsze sceny i wtedy już zero szoku : C
Śmiesznie by było gdyby to Aria właśnie dostała najbardziej. Każdy mówi
że takie ma ulgowe traktowanie, ale kto powiedział że jak "A" zacznie to
nie zrobi się brutalnie. Romans z Ezrą jeszcze nie wypłynął, a nie wiemy
kto w końcu go ujawni. Zresztą myślę, że te nowe tajemnice będą
mocne. No taką mam nadzieję. Chodź lubię Arię, chciała bym by więcej
się z nią działo. Mam na myśli akcje z "A". Bo z reguły jak ją pokazują
to z Ezra .. grr :/ Kiedy już pokazywali ją z Jasonem w końcu coś zaczęło
się u niej dziać : ) Liczę na więcej, akcji z tą postacią.
No dokladnie moglaby zerwac w koncu z Ezra, zaczac chodzic z Jasonem "A" by sie nad nia zaczelo znecac bylo by na Ezre< marzenia>;P No ja tez ja lubie ale byloby ciekawiej jakby sie kolo niej dzialo cos wiecej a nie kolo Emily wciaz. No ja jak zaczelam ogladac serial to kazdy odc mnie szokowal bo nie ogladalalm zwiastunow zadnych a teraz to wiesz:)
Ja już się nie mogę tego doczekać :D Ciekawe jak Aria się będzie wtedy zachowywać :D Bo nie wyobrażam sobie jej jako panikary w stylu Em, czy też tak twardej jak Spencer :D
No ja mysle ze bedzie podobnie jak u Hanny, bedzie sie bala ale jednoczesnie sobie nie da, tzn bedzie walczyc, tak mi sie wydaje.
Czy ja mam coś z pamięcią nie tak, czy wątek ataków na Hannę był bardzo krótki?
moim zdaniem byłoby to coś pośredniego ;d może takie coś? http://i53.tinypic.com/w7kfb6.jpg
xD "Pójdziesz stąd wreszcie, czy nie?" xD
Ale chciałbym zobaczyć przerażoną Arię :D
No i wróciłem z książką :D Kupiłem w Empiku, w Matrasie jeszcze nie było ;] Ale upał straszny, już bym wolał, żeby padało...
"Supersuka", haha bosko :D
u mnie była straszna burza i padało przez jakieś 2 godziny ;d akurat wtedy, gdy wyszedłem z domu ... jak zawsze xD
Nie narzekać, jakby padało to byście narzekali, że co to za lato! :D A ja się wkurzam,bo wiedziałam, że tak będzie, w wakacje pogoda godna pożałowania, a im bliżej września, to się wypogadza. ;|
Jak jest zimno, to zawsze mogę się cieplej ubrać, a jak gorąco, to raczej w samej bieliźnie po ulicy nie będę łaził xD
Ja tam wole upaly slonca mi nigdy dosc:P Wy to przynajmniej mozecie chodzic bez koszulki wiec macie lepiej:P
To, że możemy nie oznacza, że to robimy :D Ty też możesz chodzić w samym staniku, prawda? :)
ale spolecznie jest to akceptowane i nie wzbudza jakiejs sensacji:P Jakbym wyszla w staniku czy jakakolwiek inna dziewczyna to by raczej zwracalo prawda??:P