PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73311
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
Bardzo ciekawi mnie, kto jest "A" więc stworzyłam listę.
SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY

1.Dziewczyny wiedziały, że Alison ma starszego chłopaka.
2.Przyczyną śmierci Ali było uduszenie.
3.Ali miała na głowie ślady od uderzenia tępym narzędziem.
4.Alison odwiedziła Jennę w szpitalu, zaraz po wypadku z garażem.
5.Ali kłamała, że Toby je podglądał.
6.Jenna nie mogła wysyłać sms-ów, bo raz dziewczyny dostały
wiadomości, kiedy Jenna przy nich siedziała.
7.Na końcu 2 odcinka, Jenna zadzwonila do kogoś i powiedziała: "Wyślij wiadomość teraz"
8.Kiedy Emily i Maya robiły sobie zdjęcia[wtedy jak się pocałowały] ktoś je zabrał.
Raczej nie była to dziewczyna. Ten ktoś wyglądał jak trochę grubszy mężczyzna. Poza tym,
Maya wcale nie była zdziwiona/przestraszona, że zdjęć nie ma.
9.Ktoś filmował Spencer i Wrena, kiedy ten włamał się do jej domu .
10. "A" musiał/a wiedzieć, jakiej stacji radiowej słucha Hanna, skoro
zadedykowała jej piosenkę "I don't need you anymore". Musiał/a też wiedzieć, że
Hanna właśnie w tym momencie jedzie samochodem i słucha radia.
11."A" był/a w domu Spencer, wtedy jak na lustrze był ten napis.
I nikt nie widział jej/jego jak wchodzi/wychodzi?
12. Jenna miała szminkę takiego samego koloru, jakiego był napis na lustrze
w pokoju Spencer.
13. Toby miał romans ze swoją siostrą, Jenną.
14.W ciasteczku z wróżbą Hanna znalazła wiadomość od "A".
15.Lucas chodził z Hanną na spotkania[nie pamiętam jak się nazywały,ale
chodziło w nich o to, żeby nauczyć się odmawiać, jak ktoś proponuje Ci seks,
czy coś w tym stylu]
16.Toby ma wytatuowane 901 - w końcu wolny[901 - free at last].
To dzień, w którym zniknęła Alison [1 września]
17.Kiedy na studniówce Spencer i Alex byli u wróżki, ktoś podłożył tam kartę
"Kiss bye bye for your BFF", ale nie podpisał się "A".
18.Kiedy Aria, Hanna i Spence przeglądały teczkę Toby'ego, w pokoju była z nimi
Jenna która wszystko słyszała. Dziewczyny oczywiście o tym nie wiedziały.
19.Aria powiedziała, że Alison zobaczyła Toby'ego i Jennę "razem"[chyba wiecie, co
mam na myśli]kiedy wrzuciła petardę. Ale w takim razie, dlaczego tylko Jennie coś
się stało, a Toby'emu nic?
21.Gdy Jenna siedziała przy stoliku z dziewczynami, "A" napisał/a:
"szkoda, że Jenna nie widzi waszych min", czy coś takiego. Więc "A" musi chodzić
do ich szkoły.
22.Lucas nie wiedział, że Ali nazywała Hannę "Hefty Hanna", więc nie mógł jej tak nazwać
w smsie od "A". Dlatego powinniśmy raczej wykluczyć, że Lucas to nie "A".
23."A" wyłowił/a akta Toby'ego z rzeki.
24.Jenna poprosiła brata Ali, Jasona, o to, żeby mogła wygłosić dedykację
na ceremoni upamiętniającej.
25.Jenna mówiła, że Ali była dla niej wsparciem po wypadku, więc może
Ali powiedziała Jennie wszystko o dziewczynach?
26.Jason powiedział, że Jenna ZADZWONIŁA do niego, spytać, czy może wygłosić
dedykację. Natomiast Jenna powiedziała "when I was talking to him[Jason] I got that strange
sensation, like Ali was in the ROOM with us"[kiedy rozmawiałam z Jasonem, odniosłam
dziwne wrażenie, tak jakby Ali była z nami w pokoju].
27.Jenna powiedziała, że gdy rozmawiała w szpitalu z Ali, ta powiedziała, że
skończyła ze Spencer, bo się jej bała.
28.Toby[lub ktoś z jego telefonu]zadzwonił do Ali, w noc, kiedy z[a]ginęła.
29.Alison powiedziała bratu o podpaleniu garażu. Co więcej, zwaliła winę na
Spencer. Powiedziała też Jasonowi, że Spencer groziła Toby'emu.
30.Jason przyznał, że w niektórych kwestiach może być nawet gorszy niż Ali.
31.Ian był na ceremonii Alison.
34.Jenna na ceremonii powiedziała, że naprawdę poznała Ali, kiedy ta odwiedziła ją
w szpitalu.
35.Jason dał dziewczynom bransoletkę Ali, którą ktoś ukradł z pokoju Spence i
powiedział im, że policja mu to dała.Jak się okazało, była to kopia prawdziwej bransoletki.
36.Lucas zniszczył pomnik Ali.
37."A" był/a zadowolony/a, że Toby'ego już "nie ma".
38.Ktoś był z Emily w szkolnej bibliotece podczas tornada i zabrał list.
Jak się okazało, był to policjant.
40."A" nie przesłała policjii całego filmiku z Ali i Ianem.
41."A" napisał/a Arii karteczkę, w której powiedziała jej, żeby przeczytała stronę 22.
Był tam wiersz Ezry noszący tytuł "B-26", czyli Ezra napisał go PO spotkaniu z Arią.
Ale jakim cudem tak szybko go opublikowali i dali do książki? Poza tym, skąd "A" wiedział/a,
że akurat w tej książce jest ten wiersz?
42."A" wysłała sms-a Monie.
44.Ian strasznie nalegał, żeby Melissa się z nim umówiła na kawę.
45.Spencer chodziła z Ianem, kiedy ten zerwał z Melissą.
46.Na swetrze Toby'ego, który dał Alison sweter, była jej krew.
47.Melissa powiedziała, że Ali zginęła pewnie przez to, że zbyt dużo sobie pogrywała.
48.Jak się okazało, 1.09 nie był tylko dniem, w którym z[a]ginęła Alison.
Był to też dzień, w którym Toby skończył z Jenną.
49.Jenna jest zakochana w Tobym.
50.Toby widział, jak Ali wsiadła do auta "jakiegoś kolesia".Miała wtedy na sobie sweter Toby'ego.
51.Jenna wiedziała, gdzie będzie ukrywał się Toby.
52.Dziewczyny znalazły bransoletkę z napisem "Jenna".
53.Ali miała romans z Ianem.
55.Gdzie Hanna zostawiła torbę, gdy biegła na parking?
56.Hannę potrącił ciemnoszary samochód z rejestracją; CRF2105 lub CBF2105
59.Po co do cholery Ian nagrywał Ali?
60.Hanna napisała dziewczynom w smsie, że widziała "A". Chwilę po tym, potrącił ją
samochód i Aria dostała sms'a od "A", że Hanna widziała zbyt wiele. Potem znów, okazuje się,
że Hanna widziała Noela Kahn. Czy to znaczy, że Noel jest "A" i współpracuje z kimś,
kto potrącił Hannę?
61.Ktoś, kto potrącił Han, zostawił samochód w lesie i uciekł. Nie mógł to być Noel,
bo nie zdążyłby skombinować tak szybko auta, potrącić Hannę i na dodatek ona
nie mogłaby go widzieć w tym samym czasie, chyba, że w lesie były 2 osoby ubrane na czarno
i tak jakby się "wymieniły", tzn. przy samochodzie Ezry Hanna widziała Noela, który
potem uciekł i w lesie pojawił się ktoś inny[też ubrany na czarno i biegnący]
62.Aria widziała Noela, kiedy karetka odjechała. Czemu nie powiedziała o tym dziewczynom?
63.Gdy Hanna trafiła do szpitala i dziewczyny czekały na jakieś wiadomości od lekarza,
matka Hanny rozmawiała z Lucasem.
64.Noel powiedział, że tamtej nocy był z Seanem.
65.Zdjęcie Mayi i Em zostało skradzione na imprezie Noela.
66.Jenna wiedziała, że Toby dał sweter Alison.
67.Alison odwiedziła/przyśniła się Hannie, kiedy była ona w szpitalu.
68.Ali powiedziała Han "Pamiętasz z tej nocy więcej, niż Ci się wydaje".
[Chodziło jej o noc, kiedy Alison zniknęła]
69.Alison powiedziała do Hanny "Jeśli powiesz prawdę złej osobie w złym
czasie, skończysz tak jak ja."
70.Ali powiedziała Hannie "I was so scared, that you are gonna die.
That's why I come back. I didn't care, how dangerous it was. I had to see you.", czyli
"Strasznie się bałam, że umrzesz. Dlatego wróciłam. Nie obchodziło mnie, jak niebezpieczne
to będzie. Musiałam Cię zobaczyć"
71.Ali nie jest "A", bo powiedziała "Powinnam zrobić coś z "A". Zdzira niemożliwie działa mi
na nerwy".
72.Alison wiedziała o "A".
73.Ali zostawiła ślad po szmince na plastikowym kubku w szpitalnym pokoju Hanny.
74.Drzewo z napisem "Alison + Ian" zostało ścięte i wywiezione kilka dni po tym, jak
Emily i Spencer je zobaczyły.
75."A" dał/a dziewczynom wskazówkę i najwidoczniej chciał/a, żeby zobaczyły to drzewo.
76.Melissa i Ian bardzo szybko się pobrali, chociaż Melissa mówiła, że Ian złamał jej serce,
że cierpiała itp.
77."A" napisał/a na gipsie Hanny: "Sorry about losing my temper.My bad. Love, A" czyli
"Przepraszam, że straciłam swoją ikrę. Mój błąd. Kocham, A". Może "A" podaje się za Ali i wiedziała, że
Alison odwiedziła Hannę,ale nie wiedziała,że powiedziała Hannie, że "A" działa jej na nerwy i nadal się
za nią podaje i w tej "wiadomości na gipsie" przeprosiła Hannę za to, że "przyszła"?
78.Ktoś palił sobie tym ściętym drzewem w kominku. Jednak ten 'ktoś' nie wyglądał na mężczyznę.
Może to była Melissa? Ale skąd wiedziałaby o drzewie? Mógłby to być też Lucas -
on ma chude nogi. Ale po co miałby palić to drzewo?
79.Nikt ze szkoły nie domyślił się, że coś łączy Ezrę i Arię, skoro ona ciągle przesiaduje
w jego klasie, ciągle ze sobą rozmawiają na korytarzu itp?
80.Jenna weszła do klasy, kiedy Aria i Ezra trzymali się za ręce i na pożegnanie powiedziała:
"Przepraszam, że przeszkodziłam." Coś mi się nie wydaje, żeby była ślepa.
81.Noel był na imprezie Hanny i zaglądał do szafki, gdzie jej matka trzymała pieniądze.
Mógł je zauważyć i potem ukraść.
82.Noel nie odpowiedział na pytanie Arii o to, czy żywi on urazę do niej i jej przyjaciółek, za
to, że skłóciła go z jego dziewczyną.
83.Lucas zniszczył pomnik Alison.
84.Jenna wydała Toby'ego policji.
85.Hanna, gdy była sama w domu, widziała różne cienie, zupełnie, jakby ktoś był w jej domu.
Jeden z tych cieni był na schodach do góry i raczej było widać, że ktoś jest w domu.
Nagle Hanna zobaczyła drugi cień - ale to była jej mama, która wyszła zza rogu, nie szła ze
schodów na dół. Więc kto był na górze? Na dodatek za oknem Hanny też był cień, ale to mógł
być już jakiś samochód lub coś takiego.
86.Alison w hotelu Hilton Head w południowej Carolinie, tak samo jak Ian.
87."A" musiał/a wiedzieć, gdzie Hanna trzyma leki, bo włożył/a jej do jednego opakowania liścik.
88. Zdjęcie z końcowki 12 odcinka: http://i55.tinypic.com/2ij525g.jpg
Ciemnobrązowy stół, śmieszna skarbonka. Tam chyba leży srebrny laptop i.. chyba peruka.
Widzicie to?
89.Na początku odcinka 13, Ian szeptał do Melissy: "Jak się dowiedzą, będą zadawać pytania"
90."A" wiedział/a, że Ian ożenił się z Melissą.
91.Ali zniknęła w noc, kiedy wróciła z Hilton Head [hotel, w którym była z Ianem]
Może tam się pokłócili i stamtąd uciekła, a Ian wrócił i ją zabił? Pamiętacie filmik? Kamera się
przewraca, a Alison upada na ziemię.
92.Noel jest zawsze w pobliżu.
93.Noel był blisko Hanny, kiedy ta odebrała zamówienie[babeczki] i stał tam, dopóki nie zjadła.
94.Gdy Hanna jadła babeczki, jakiś chłopak powiedział "oink oink".
Tak brzmiała też wiadomość od "A" napisana na papierowym ręczniku w toalecie, gdy
Hanna wycierała ręce.
95.Wydaje mi się, że Ian zmusił Melissę do dziecka. Najpierw szepty, a potem, tego samego
dnia, Melissa kupuje test owulacyjny.
96."A" chyba podszywa się pod Alison. Najpierw Ali przychodzi do Han i mówi, że wkurza
ją "A", a potem dziewczyny dostają smsa: "A oznacza Alison - nie Amator."[chociaż w tym smsie
nie było na końcu "- A" jak w innych sms'ach. Może Alison żyje i wysłała tego jednego smsa.
98.Ian miał w pudle gazetę z informacją o zaginięciu Ali.
99.Ktoś obserwował dziewczyny, kiedy były one w domu Spencer i przeszukiwały pudła.
100.Na filmiku, który nakręcił Ian, Ali upada na ziemię, jęczy i mamrocze. Może Ian ją
udusił?
101.Ian nie może być "A", ponieważ nie wysłałby dziewczynom tego filmiku.
102.Ian pewnie słyszał wszystko, co dziewczyny mówiły o tym filmiku, dlatego podmienił
laptop Spence na kronikę szkolną i usunął filmik.
103.Ian był na dyskotece szkolnej.
104.Ian pracuje w szkole.
105."A" kazał/a tańczyć Hannie z Lucasem, więc musiał/a wiedzieć, co Lucas czuje do Hanny.
106."A" podłożył/a kasę za taniec z Lucasem do kurtki Hanny, czyli musiała tam mieć dostęp.
107.Ktoś, kto był na imprezie, na końcu odcinka odebrał od Elli kurtkę i czarne rękawiczki, widać było, że
męskie. Kto to mógł być? Zakładam,że uczeń, bo do opiekuna by raczej nie powiedziała[Ella] "mam nadzieję, żedobrze się bawiłeś/aś."

To narazie tyle, ale nadal 'tworzę'.
Dopisujcie własne pomysły.

ocenił(a) serial na 10
Nava15

hahah, Ezra w klubie N.A.T. ; d

normalnie padłabym ze śmiechu. on wygląda na takie niewinniątko i ogólnie ''chłopiec z anielską buzią i w loczkach'' a tu poważny pan profesor Ezra Fitz, członek klubu N.A.T. u boku Iana, Jasona i Garretta. :d

ciekawe...

Nava15

Podawałam u góry już tę informację :D

Hahaha, Ezra w klubie NAT, tylko na to czekam <3

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

Ezra jako A! to spełnienie moich marzeń.
już widzę jak uprowadza Arię, mówi jej że była tylko przykrywką z takim diabelskim wyrazem twarzy (wyobraźcie sobie grzeczny Ezra i szatańska mina, błyski w oczach i w ogóle!) i nawija jej włosy na palce, kiedy ona jest skrępowana gdzieś w jakiejś stodole i potem mówi jej, że to on je dręczył przez cały czas, bo... no właśnie...
trochę się rozmarzyłam :D

ocenił(a) serial na 7
paps

youhavemessage będziesz tworzyć liste dalej bo bardzo ciekawe spostrzeżenia są w niej :)?

wisienka2327

Tak tak, razem z Chimcharo ją odnawiamy, theartofsuicide miała do nas dołączyć, napisałam jej maila, ale nie odpowiada, na filmwebie też jej nie było od sierpnia.
Mieliśmy zrobić to już dawno temu, no ale rozumiesz, mamy szkołę, naukę i takie tam :D
A jeśli chodzi o mnie, to idzie mi to strasznie wolno, utknęłam i jakoś nie mam zapału żeby iść dalej :D Ale mam kilka ciekawych, nowych wskazówek.

Melissa wraca w 2B i ma kilka poważnych sekretów.

"Kłamczuchy na pewno zrewanżują się na "A" w sezonie 2B, chociaż "A" zawsze jest krok przed nimi." - mówi Sasha Pieterse. "Jeszcze nie widzieliście dziewczyn takich, jakie będą w tym sezonie, a szczególnie w pierwszych odcinkach. Zobaczycie też więcej Alison. Nie wiem, ile mogę wam powiedzieć, ale fani jeszcze takiego czegoś nie widzieli."

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

pamiętam że w początkowych częściach tworzyłaś dalej tą liste tylko jakoś nikt tego nie skopiował i nie dołączył do tej starej xD było tam co najmniej jakieś 20-30 punktów więcej o ile dobrze pamiętam ;) plus punkty które dopisały pozostałe dziewczyny więc było tego sporo :D

Nava15

Ale teraz jest nowa, "tworzy się", i jak na razie z 3 odcinków mam aż 86 punktów, a tu jest 107 z czternastu odcinków :D Muszę się wreszcie za to zabrać...

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

No ja też robię tą listę, jak znajdę wolny czas :) Ale punktów masz dużo, ja mam 64 z czterech, albo 5 odcinków, już nie pamiętam xD

Chimcharo

Bo ja wyłapuję też głupoty w stylu "dziewczyny piły alkohol w noc zaginięcia Ali", i tak się zbiera :D

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

W sumie, ja niektóre też takie mam xD Ale też nie wszystkie, bo wtedy, to ta lista by końca nie miała xD

A jeśli chodzi o kontakt, nawet, jak nie wchodzę na filmweba, to codziennie włażę na maila, więc w takim wypadku możesz tam pisać :)

Chimcharo

"Jason jest ogromną częścią serialu. Jeśli chodzi o niego i Arię, mogą mieć jakąś przyszłość później, ale teraz wątek Jasona jest powiązany ze Spencer."

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

czyli nasze teorie się sprawdzają ;)

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

Znowu Aria i Jason? :( Ja tego nie chcę ;/ No chyba, że to oznacza, że Ezra będzie "A", ale to jest jedyny wyjątek :)

Ej, strasznie mi brakuje tego ruchu tutaj na forum, kiedy ciężko było się połapać w tych postach, bo tak szybko pojawiały się nowe ;/ Będzie trzeba czekać na to do kolejnych wakacji ;/

ocenił(a) serial na 10
Chimcharo

coś mi się zdaje że niestety ruch tutaj jest tylko po odc :/

ocenił(a) serial na 7
Nava15

cicho jest pewnie dlatego że jest długa przerwa od serialu :) w styczniu znowu się rozkręcimy - mam nadzieję :)

ocenił(a) serial na 10
kaaamilaaa

łahahaha wreszcie coś dla fanów "Ezra bądź to cholery A" łahaha

there's a theory going around that Ezra's A... Thoughts?
Marlene: I like theories.

xDD

ocenił(a) serial na 5
Nava15

A ja sądzę, że ruch zrobi się dopiero przy sezonie 3a, bo w sumie rok szkolny, a wakacje to nie to samo :)

Chimcharo

Mi też tego brakuje, pamiętam jak siedzieliśmy tu prawie do rana naśmiewając się z Emily, tworząc nowe teorie, rozmawiając o nas i offtopując (za co zostaliśmy "zbesztani" ze 2 razy, hahaha)
Mam nadzieję, że w te wakacje będzie tak samo, uwielbiam to :D

Dobra, zabrałam się za kolejny odcinek. Mam już 100 punktów :D

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

Tak, te offtopy były chyba najpiękniejsze xD Ale mamy jeszcze ferie :) Tylko zależy, kto na kogo wtedy trafi :)

O właśnie, może też się wezmę za kolejny odcinek :)

Chimcharo

Hhaha, te "shayrody" :D

ocenił(a) serial na 6
smiles

może dlatego tak jest właśnie bo jest przerwa między odcinkami i jakoś np ja mam mniej czasu żeby się zastanawiać kim jest A ;> brakuje podrzucenia jakiegoś wątku, żebyśmy znowu zaczęły snuć teorie :D

kasztanowa_filmweb

W sezonie 2B będzie scena seksu Ezrii.
"Kyle Brown: Ezria spoiler: nie mogę powiedzieć kiedy dokładnie, ale w 2B zostanie użyte łóżko." - chyba nie pisałby o tym gdyby chodziło mu o to, że Ezra jest A, zwiąże Arię, rzuci na łóżko i będzie ją bił hahaha, więc chodzi pewnie o scenę seksu.

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

Umocnienie związku Arii i Ezry jest dla mnie jak najbardziej na rękę :)

ocenił(a) serial na 5
kasztanowa_filmweb

*zaczęli :)

ocenił(a) serial na 10
Chimcharo

http://insidetv.ew.com/2011/11/10/the-muppets-pretty-little-liars/ łahahaha kocham Muppety <3333

ocenił(a) serial na 10
Nava15

http://yfrog.com/z/kkzmczj tutaj ktos zrobił taką mała analize kto mógłby być A. Problem że to było robione w styczniu xDD I czy to przypadkiem nie jest po niemiecku??

ocenił(a) serial na 6
Nava15

no to jest po niemiecku blee ;p a tam jest cos o lucasie i fakt zapomniałam, że on tam często robił zdj a A tez czesto cykało zdj ;d ale po hallowenowym odc wg mnie to nie jest lucas na 100 pr ;d
a co do Ezrii haha to dla mnie ezra wyglada bardziej niewinnie niz Aria czy jakakolwiek z dziewczyn ;d

ocenił(a) serial na 5
Nava15

W sumie, mógłbym spróbować zrobić coś podobnego :)

ocenił(a) serial na 5
Nava15

Widziałem na facebooku :D Też to kocham <3

Chimcharo

Wreszcie ktoś poprawił na 2 stycznia.

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

No w końcu xD Jeszcze by tak zostało do premiery,

Chimcharo

http://www.plejada.pl/24091,11,17,najseksowniejsze-czesci-ciala-gwiazd,fotogaler ia.html#foto co wy na to??:)))

youhaveamessage

@Leo_Wyatt - kocham twój avatar :D

trochę spoilerów:

- Czy Ezra i Aria znowu będą mieli publiczną randkę w Filadelfii?
- Nie w Filadelifii, ale w finale.

- Czy Ezria będzie miała publiczną randkę w Rosewood w 2B?
- Tak jakby.

2x17: Auto. Pocałunek.

- Czy będzie więcej scen Spencer i Wrena, nawet jako przyjaciół?
- Tak.

- Spoby spoiler?
- Prawdziwa miłość zwycięża wszystko.

"Finał będzie pokręcony, ale będzie niesamowita jazda. Znajdziecie też trochę odpowiedzi." - Marlene King.

Kiedy w styczniu powróci PLL, dziewczyny poznają Marthę, właścicielkę lokalnego sklepiku z lalkami. Zdarzy się to w odcinku "If These Dolls Could Talk" (gdyby te lalki mogły mówić). Czy w tym samym miejscu A kupiło dziewczynom laleczki z 12 odcinka 2 sezonu?
Wszyscy pamiętamy pudełeczko Ali, które, jak powiedział Jason, schowała pod podłogą w swoim pokoju. Kiedy Aria je przeglądała, była tam zniszczona laleczka, która musiała być ważna dla Ali, bo jeśli nie, to dlaczego by ją ukrywała?

O sezonie 2B:

"Wiele aktorów, którzy nie mieli wspólnych scen, teraz je mają." - Ian Harding.
""A" zbliża się do jednej z dziewczyn, będzie z nią/przy niej bardzo blisko." - Keegan Allen
"Ezra i Aria zrobią wielki krok i powiedzą jej rodzicom." - Lucy Hale

"Jason wraca do miasta w poszukiwaniu odpowiedzi na pytanie kto jest jego prawdzwym ojcem. Zobaczymy, że mój bohater jest spokrewniony z jedną z czterech dziewczyn, co trochę zmienia postać rzeczy. Ich czwórka zawsze postrzegała go jako kogoś strasznego, ale kiedy dowiedzą się, z kim jest on spokrewniony, trochę się zmieni." - Drew van Acker.

http://www.youtube.com/watch?v=9AlxNwqB0XI&feature=player_embedded

youhaveamessage

youhaveamessage ciesze się :D bardzo! ostatnio mam fazę na punkcie Maroon 5 stąd ten avek.

Powiem Ci, że kocham Cię za to co robisz :d czyli spoilery, i te wszystkie tłumaczenia. JESTEŚ WIELKA! :) dzięki!

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

ooo tak, dołączam się, gdyby nie ty, to np. ja nie znałabym żadnych spoilerów itd. kochamy cię :)

ocenił(a) serial na 10
kaaamilaaa

Powiem Wam tak jestem przed 12 odcinkiem xD
cholernie podoba mi sie ten serial jednak czytajac na wyrywki niektore wasze posty czuje sie jakbym ogladala zupelnie inny serial.
Mam ochote przeczytać Kim jest "A" od pierwszej części ale po pierwsze mi się nie chce a po drugie boję się że jak zacznę to czytać i w ogóle to popadnę w jakiś fanatyzm xD
Najbardziej rozwala mnie opcja Ezry why???? i w którym odcinku oprocz tego w ktorym jason daje ari drewniane pudelko się jeszcze ono pojawia? SORRY jeżeli uważacie że za moje lenistwo trzeba mnie zmieszać z błotem trudno przyjmę to na klate :D ale błagam o krótką małą analizę tego wszystkiego:( sądze że jest wiele osób które nie chcą tego czytać bo dopiero poznają ten zajebisty serial ale jeżeli teraz nam po krótce w naistotniejszych punktach przedtsawcie swoje typy z powodami owych sugestii to wiele osób będzie cicho bardzo happy i dołączy na bieżąco do dyskusji:) :*przepraszam na serio :)

Leo_Wyatt

Ojej, dziękuję, ja was też :D

A tak się zastanawiam, co, jeśli Alison w 2x12 i 1x11 to nie była Alison, tylko jej bliźniaczka?
"Dwoje może dotrzymać tajemnicy, JEŚLI JEDNO Z NICH NIE ŻYJE", czyli była Alison i jej siostra X, X zabiła Alison bo Ali znała jakiś sekret czy coś, jednak nie wydaje mi się, żeby X była "A".

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

""A" zbliża się do jednej z dziewczyn, będzie z nią/przy niej bardzo blisko." - Keegan Allen
błagam, błagam! żeby to nie był Wren! xDD A Ezra albo Jason może być :P :P łahahaha

Nava15

"Szykuje się coś wielkiego dla Lucasa. Staje się on coraz straszniejszy.

Ktoś zostanie aresztowany. Ktoś zostanie zabity." - Oliver Goldstick

youhaveamessage

ciekawie się robi :d mam nadzieję, że sezon 2B będzie mega! i będzie cały czas trzymał w napięciu tak jak w 2A :D, nie mogę się doczekać tego 2 stycznia ;)

Leo_Wyatt

Pewnie Lucas jest "A", za bardzo zbliży się do Hanny, wkurzy to Caleba, i to jemu dziewczyny powiedzą o "A" (bo mają komuś chyba powiedzieć, albo Hanna ma mu coś powiedzieć, nie pamiętam już dokładnie), a potem Hanna i Caleb zmiksują jego rękę. (był spoiler "Hanna, Caleb i mikser. To będzie miało sens za jakiś czas."). To zabije Lucasa, a Caleb pójdzie siedzieć. Piękne wykorzystanie spoilerów :D

youhaveamessage

pic.twitter.com/Ei4hfKSH 2x23.

Wilden będzie w nowych odcinkach. Będzie prowadził śledztwo w sprawie jakiegoś nowego śladu. Będzie też próbował dowiedzieć się, czy dziewczyny mają coś z tym wspólnego.

Wilden kogoś zamknie do więzienia.
(Reporter: Mamy nadzieję, że dorwiesz A.
Bryce Johnson: Dorwę. Dorwę kogoś.)

To nie Wilden umrze w tym sezonie, więc możemy wykluczyć tę postać. (Wcześniej dawałam spoilera, że ktoś umrze)

NOWA POSTAĆ!
Lachlan Buchanan zagra Duncana. Dziewczyny poznają go, gdy będą próbowały dowiedzieć się czegoś więcej o Alison.

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

Em i jej mimika <3

Ja mam przeczucie, że jeżeli dziewczyny powiedzą w 2b przynajmniej dwóm osobom o "A", to któraś z tych osób właśnie nim będzie ;]

Chimcharo

2x23 kontynuuje tradycję i w tym odcinku, jak zawsze przed finałem wszystko się pokręci.

http://instagr.am/p/UoETD/ - czytanie scenariusza 2x24

youhaveamessage

Lachlan Buchanan wniesie trochę tajemnicy do serialu.

Linijka z finału:
"Jenna znalazła sposób, by mi wybaczyć. Czy ty/wy kiedykolwiek zdołasz/zdołacie to zrobić?"
i
"If you check into the Lost Woods, most likely you don't want to be seen."

http://prettylittleliars.us/bts-2x23-2x24-2x25/?utm_medium=twitter&utm_source=tw itterfeed BTS x 2x23, 2x24 i 2x25. Na dole jest wskazówka do 2x25.

pic.twitter.com/y8s79BHx 2x23

ocenił(a) serial na 6
youhaveamessage

te zdjecie z twittera jest podpowiedzia? ;p

ocenił(a) serial na 10
kasztanowa_filmweb

nieeee to to zdjęcie na którym da się rozczytać tylko "HOLY SHIT" jest podpowiedzią chyba xD <lol>

Nie jestem pewna ale ten tweet to chyba też linijka z odc ;)

"I don't know why you hide behind that layer of superficial bitch."

ocenił(a) serial na 6
Nava15

to w takim razie dla mnie to holy shit nie jest podpowiedzią za bardzo xD

kasztanowa_filmweb

a doktor Sullivan wróci? czy nie? :>

ocenił(a) serial na 5
Leo_Wyatt

YHAM chyba kiedyś dawała spoilera, że będzie 2x22 :) (albo coś koło tego ;P)