PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73441
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

kto nie chce niech nie czyta tylko później nie miejcie pretensji!!
W związku z tym, że sporo osób chce wiedzieć , postanowiłam stworzyć ten temat
spoiler
spoiler
spoiler
spoiler
spoiler
spoiler
spoiler

A to Mona, dziewczyna, która była obiektem kpin dziewczyn a teraz koleguje się z Hanną. Potem Mona ginie w wypadku, ale pojawia się nowa A. Jest nią sama Ali, która żyje. Okazuje się, że miała siostrę bliźniaczkę Courtney która przebywała w jakimś zakładzie/klinice ale zdołała podstępem zamienić się rolami z Ali i przejąć jej życie. Koleżanki Ali się nie zorientowały co bardzo rozzłościło A która zabiła Courtney i postanowiła zemścić się na dziewczynach.
Jak to było dokładniej, gdzie przebywała przez ten czas - nie mam pojęcia, bo opisy na wikipedii tego nie zawierają.

ocenił(a) serial na 10
oliina

dzięki , chciałam to wiedzieć , myślałam że to Toby . Ale w takim razie co zrobił Toby że on niby miał być tym zabójcą ? Co zrobił "tamtego lata "?

ocenił(a) serial na 8
majka2121

!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 5
londontown

Ale żałosne rozwiązanie. :/ Nawet sobie wcześniej myślałam, że Allison ma siostrę bliźniaczkę, i ona jest gdzieś ukryta. Miałam nadzieję na bardziej ambitne zakończenie, a wątpię żeby coś innego wymyślili scenarzyści...

ocenił(a) serial na 5
oliina

Tak było w książce, liczę na to że scenarzyści dla dobra serialu nie pozwolą nie będą się trzymać ściśle fabuły książki. To byłaby porażka.

ocenił(a) serial na 7
Liz_Luthor

SPOILER-Ta aktorka grająca Arię powiedziała w wywiadzie,że w PLL ktoś całkiem obcy będzie "A".Że to nie będzxie tak jak w książce.