kto nie chce niech nie czyta tylko później nie miejcie pretensji!!
W związku z tym, że sporo osób chce wiedzieć , postanowiłam stworzyć ten temat
spoiler
spoiler
spoiler
spoiler
spoiler
spoiler
spoiler
A to Mona, dziewczyna, która była obiektem kpin dziewczyn a teraz koleguje się z Hanną. Potem Mona ginie w wypadku, ale pojawia się nowa A. Jest nią sama Ali, która żyje. Okazuje się, że miała siostrę bliźniaczkę Courtney która przebywała w jakimś zakładzie/klinice ale zdołała podstępem zamienić się rolami z Ali i przejąć jej życie. Koleżanki Ali się nie zorientowały co bardzo rozzłościło A która zabiła Courtney i postanowiła zemścić się na dziewczynach.
Jak to było dokładniej, gdzie przebywała przez ten czas - nie mam pojęcia, bo opisy na wikipedii tego nie zawierają.
dzięki , chciałam to wiedzieć , myślałam że to Toby . Ale w takim razie co zrobił Toby że on niby miał być tym zabójcą ? Co zrobił "tamtego lata "?
Ale żałosne rozwiązanie. :/ Nawet sobie wcześniej myślałam, że Allison ma siostrę bliźniaczkę, i ona jest gdzieś ukryta. Miałam nadzieję na bardziej ambitne zakończenie, a wątpię żeby coś innego wymyślili scenarzyści...
Tak było w książce, liczę na to że scenarzyści dla dobra serialu nie pozwolą nie będą się trzymać ściśle fabuły książki. To byłaby porażka.