W piosence do czołówki jest taki tekst -
-Alison ?
-Yes Cathrine ?
-I have to tell you something but, you have promes on your life
-I promes <przeprasam za błędy w angielskim>
Więc kim ona jest w internecie w wyszukiwarce pod hasłem cathrine pretty little liars jest książka a na niej widnieje napis,, never trust a pretty girl with an ugly secret ''
Ważne może ona zabiła bliźniaczkę Alison i jest A - ?!
spokojnie. ta piosenka jest stworzona dużo wcześniej przez wokalistki z The Pierces. na początku nie miały one pojęcia że ich piosenka będzie w PLL (tak mi się wydaje, bo nie planowaliby kilka lat wcześniej już jaką piosenkę wrzucić do zapowiedzi). do tego Catherine to wokalistka z tego zespołu :3
+ zapomniałam napisać że Alison to też jedna z wokalistek (jest ich dwie). także to nie ma głębszego związku z serialem.
ale czemu jak wpiszesz w wyszukiwarce cathrine pretty little liars pokazuje się taka ruda dziewczyna na okładce a jeszcze ten napis / ;/ jakieś to trochę dziwne
wpisałaś catherine pretty little liars i wyszukiwarka mogła wziąć po uwagę samo pretty little liars,a strona na której pojawiło się zdjęcie tej ksiązki mogła być założona lub skomentowana przez kogoś kto ma nick catherine.
Moim zdaniem nie ma w tym nic dziwnego i nie ma się czego doszukiwać.Piosenka nie ma żadnego,nawet najmniejszego związku z serialem skoro powstała przed 2008 rokiem.