Jestem przy samej końcówce oglądania drugiego sezony PLL ale książki nie czytałam i nie
mam zamiaru przeczytać, stąd moje pytanie:
Kim jest A w książce?
Wiem, że książka i serial się różnią, serial jest świetny, książka podobno lepsza :)
Powiem Ci tak - wczoraj skończyłam oglądać drugi sezon, ale nim skończyłam nawet pierwszy (dwa dni temu:D) szukałam info o tym kto jest w książce, licząc, że to ta sama osoba. Byłam tak zainteresowana, że nawet nie zależało mi na "zaskoczeniu", ale skoro Ty jesteś już przy końcówce - może nie warto? Z drugiej strony podpowiem Ci coś - w ostatnim odcinku dziewczyny odkrywają kim jest A, ale tylko w teorii...:)
Ale wiem, że scenarzyści zmienili to kim jest A, żeby móc zrobić kolejny sezon... Więc to nie będzie ta sama osoba :) Mam 2 odcinki do końca i wiem, że A to Mona, w książce też nią była?
Tak, ale tak jak napisałam wyżej - odkrycie tego, że to Mona to tylko teoria;) Ponieważ jak obejrzysz ostatni odcinek i ostatnie jego minuty zrozumiesz, że to tylko pionek.
No jakoś musieli zachęcić widzów do oglądania 3 serii :) obejrzę, może do jutra się z tym uporam :)