Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Możliwe, że był już taki wątek. Ostatnio postanowiłam oglądać od nowa serial i jestem ponownie
przy tym jak ktoś mieszka u Jasona. Wątek ma się podobno wyjaśnić w 3B , ale puki co nasuwa
mi się pewne pytanie. Czy jest możliwość, że mieszka z nim Ali? Gdzieś czytałam, że chcą "oddać
cześć książce" . (Dla nie czytających- w książce Ali ma siostrę, która podczas przeprowadzki do
innego ośrodka dla wariatów zamienia się z Ali miejscem i właśnie siostrę Ali poznają dziewczyny
.Podczas odwiedzin w domu prawdziwa Ali zabija swoją siostrę w zemście za zajęcie jej miejsca,
po czym ponownie wraca do ośrodka. Kilka lat po zabiciu siostry wraca z ośrodka i zamieszkuje u
Jasona.) Czy możliwe jest, że w serialu Ali ma bliźniaczkę, którą zabija ? ( zdjęcie, które
znalazłam --> http://i49.tinypic.com/2vsmgqt.jpg ) Czy Jason ukrywa Ali ?

dzia_filmweb

To zdjęcie jest przerobione.

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

Nie pamietam juz dokładnie tego watku ale podobno Jason wyrzucał zakrwawione bandaże. Ostatnio myślałem ze moze Alison dostała łopatą w głowe, ale jakoś przeżyła(tylko nie mam pojęcia niby kogo zakopali) i ukrywa sie u Jasona będc ciagle poraniona(w 2x24 pożyczyła na droge tabletki przeciwbólowe). Ale jesli te bandaże były jej to wątpie by nonstop krwawiła przez tyle czasu. Albo rana by sie zagoiła albo zakażenie by ją zabiło.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

W takim razie jest to bardzo dobra przeróbka.

ocenił(a) serial na 10
dzia_filmweb

Nie, to jest beznadziejna przeróbka xD