Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73550
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Kogo chcecie zobaczyć jako głównego A w finałowym odcinku?
Ja Ezrę/Arię/Spencer.
Jak chcecie dopisujcie dlaczego :)
ja chce po prostu zobaczyć na końcu kogoś pozornie niewinnego z drugim,tym złym obliczem :)

Resire

ja podobnie :) mam nadzieje, ze to będzie Aria albo Ezra. Może być też Wren.

ztjan

Ezra ! Dla mnie bez sensu by było gdyby tyle go pokazywali, dosłownie w każdym odcinku i by to nie miało związku z A.

ocenił(a) serial na 4
Request_

też tak sądzę!

ocenił(a) serial na 10
Resire

ja tez zdecydowanie Ezra i moze JAsona i CECE :)

ocenił(a) serial na 6
ada565

a jaki Ezra miałby w tym sens?za co by aż tak bardzo ich nienawidził?

ocenił(a) serial na 4
Liwkaaa

kto wie?Marlenka może znajdzie mu jakiś powód ;d

ocenił(a) serial na 10
Liwkaaa

bo go nie lubie i mi sie nie podoba to jest serial wszytstko moze sie zdarzyc oni mieszaja ile sie da :)

użytkownik usunięty
Resire

Noela, Wrena i nawet Melisse lub Jenne chociaz to troche przewidywalne xd

Resire

Tak samo+ Wrena.

ocenił(a) serial na 4
cocoatea

Wren to zbyt seksowne ciacho,żeby mógł okazać się zły :D

Resire

Jako bad boy też by był seksownym ciachem :D

ztjan

i może byłoby go więcej :D

ocenił(a) serial na 9
Resire

no way! to nie moze byc Ezra i kropka. nie to, ze chce byc uparta i oczywiscie jesli sie tak okaze, to chyle czola Waszemu zmyslowi spisku ( czy cos w ten desen). jego watek jest taki dobry w tym wszytskim, a tak w ogole to jaki zwiazek z tym ma Mona, bo tego nie rozumiem, ona tez nie ma z tego wszytskiego korzysci. juz wolalabym, zeby Toby okazal sie A i nich bedzie zly, ale wara od Ezry i Caleba. serce mi sie zlamie jesli to beda oni:P

ocenił(a) serial na 4
bluberriesatnight

Zobaczymy,tyryryry :D Ja bym chciała Ezre jako A!Lubię takich złych chłopców :D

ocenił(a) serial na 9
bluberriesatnight

Mi złamali serce jak władowali tam Tobiego x

Resire

Spencer i Aria, sama Spencer albo Aria i Ezra

ocenił(a) serial na 9
Aguslava

hehe.. To by było- para przywódców w A-teamie hahahh. EZRIA!

ocenił(a) serial na 7
Resire

są argumenty przeciw Arii ale wiele wątku byłoby nielogicznych gdyby Aria była A

goldendagger

Jest naprawdę wiele wątków w PLL, które i bez bycia Arii A są nielogiczne. Zresztą wszytko można byłoby poskładać w całość, gdyby się tylko ruszyło głową.
Ja chciałbym widzieć Arie jako A. Byłoby to coś niespodziewanego (choć skoro ktoś wysunął taką teorię,to nie aż tak bardzo) i zupełnie innego, niż to co wpychają nam scenarzyści. Mogłaby być z tego naprawdę dobra historia!

ocenił(a) serial na 7
Miss_Connie

W sumie Toby jest A chociaż wiele spraw, smsów, sytuacji przez to nie ma sensu

Resire

Ezra, bez żadnych wątpliwości! Od samego początku do końca! Za grzeczny jest!
Już widzę jego psychopatyczną minę i rzucone z dziką radością "I'm A, bi*ches!" :D

ocenił(a) serial na 10
VanillaCream

Moim zdanem nie ma szans zeby Ezra byl z A ponieważ on nie znal Ali i nie miał z nimi nic wspolnego we wczesniejszych czasach, pojawil sie pozniej:P ja tam bym wolała zobaczyć Spencer albo Wrena :D

ocenił(a) serial na 10
lovemessages

a co jesli o tym migdy nie mówił ze ja zna mogł to ukrywac i tyle nienawidze tego goscia

ocenił(a) serial na 7
lovemessages

A skąd wiesz, że nie znał Ali? Jest pewna teoria związana z książką "Lolita", którą Alison czytała. Mianowicie powieść ta jest o mężczyźnie, który zafascynowany jest młodszymi dziewczynami, w szczególności swoją 12-letnią pasierbicą. Tak więc myślę, że Ali mogła czytać tą książkę jako pocieszenie, bo może Ezra ją wykorzystywał/ prześladował, albo coś w tym stylu. Polecam stronę http://ezrajesta.tumblr.com/ , jest to blog (a właściwie jego polska wersja), w którym są powypisywane "dowody" na to, że Ezra jest A :)

ocenił(a) serial na 6
trix12

czytałam,i zaciekawiło mnie to aczkolwiek jest też sporo dowodów na to że Aria nią jest

lovemessages

Nieee, tylko był wtedy w Rosewood

ocenił(a) serial na 10
VanillaCream

popieram taki fajny miły super facet -a ta druga strona :)niewierze w jego dobre intencje

Resire

Jak większość, Ezrę i Arię.

Negacja

Ja tam jako główne A chciałabym zobaczyć Spencer i Arię - team sparia lub samą Spencer :)

Resire

Aria, bo wygląda na mega sucz i Ezre do kompletu. albo Alison/jej bliźniaczkę.

ocenił(a) serial na 10
Resire

Aria raczej w to wątpię żeby była A bo to by trochę sensu nie miało po co by miała robić swoim przyjaciółką na złość ? Ja myślę,że Ezra może być A,ale w tym serialu to nigdy nic nie wiadomo.Myślę,że dużo okaże się po hallowenowym odcinku jeżeli Arii się nic nie stanie to przypuszczenia,że ona jest A będą na pewno większe i bardziej uzasadnione takie jest moje zdanie. :P

Resire

Ja tak samo jak Ty. EzrA to na 100 %, aż za dużo na to wskazuje no i mimo, że tacy "niewinni" są zawsze podejrzewani, czyli nie powinni być podejrzani, ale ja uważam właśnie tak. A Spencer mogła zabić Ali

ocenił(a) serial na 7
Resire

Wrena!!!

ocenił(a) serial na 10
wild_scarlet_rose

po obejrzeniu ostatniego odcinka mysle ze moze mieliscie troche razje z Ezrą nagle sie zjawil w pociągu, tylko ciekawi mnie o co chodzi tak naprawde z Tobym, ale Aria kogoś dzgnela nożem jak byla w tej skrzyni ale myslalam ze pokazą że którys z kolesi ma rane ale nic nie bylo pokazane.. a teraz jeszcze nasuwa sie wątek ojca Ari z Ali dziwne..

ocenił(a) serial na 6
lovemessages

Po pierwsze dziękuje za szybkie napisy,ja też uważam że Ezra jakoś zamieszany,co do Tobiego..lubię jego postać dlatego chciałabym aby się okazało że jednak ma dobre intencje

ocenił(a) serial na 9
Liwkaaa

Ja tam przestałam wierzyć w jego dobre intencje po minie, jaką zrobił, gdy przytulał Spencer.
Od początku nie wierzyłam, że wstąpił do A-teamu, żeby chronić dziewczyny. Byłam i ciągle jestem przekonana, że jest złyy.