Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Jako że tam kończy się nam miejsce przenoszę konkurs na nowy wątek :)

Poniżej kolejne wyniki głosowania negatywnego :)

Caleb Rivers - 23 głosów
Wren Kim - 15 głosów
Alison DiLaurentis - 30 głosów
Maya St. Germain - 50 głosów

Najwięcej głosów negatywnych zdobyły panie - Maya i Alison i to one odpadają z gry... Caleb i Wren wracają do gry i walczą o tytuł ulubieńca :)

Tym samym uzupełniam tabelą w której co tydzień będę umieszczał przegranych bohaterów od miejsca 29 aż w końcu dojdziemy do 1 :)

1. ... ?
2. ... ?
3. ... ?
.......
6. Alison DiLaurentis
7. Maya St. Germain
8. Aria Montgomery
9. Jason DiLaurentis
10. Emily Fields
11. Holden Strauss
12. Ashley Marin
13. Jenna Marshall
14. Toby Cavanaugh
15. Melissa Hastings
16. Ella Montgomery
17. Noel Kahn
18. Ezra Fitz
19. Lucas Gottesman
20. Veronica Hastings
21. Anne Sullivan
22. Pam Fields
23. Garrett Reynolds
24. Mike Montgomery
25. Darren Wilden
26. Byron Montgomery
27. Kate Randall
28. Peter Hastings
29. Ian Thomas

Przypominam - każdy raz dziennie może oddać kolejno 4,3,2 i 1 punkt swoim ulubieńcom :) Proszę o pełne przyznawanie punktów, głosów typu:
4 - Hanna czy 4- Hanna 3-Mona brać pod uwagę nie będę

Poniżej lista bohaterów którzy nadal biorą udział w grze:

Hanna Marin
Spencer Hastings
Mona Vanderwall
Wren Kim
Caleb Rivers

W piątek podsumowanie, zapraszam do zabawy :)

ocenił(a) serial na 8
Natty

Mona, Wren

sisek1980

Caleb, Wren

Request_

Wren, Caleb

Nevermind_bicz

Mona, Hanna

ocenił(a) serial na 6
mymlak

Wren, Caleb

ocenił(a) serial na 6
Taylor_Momsen

Hanna, Caleb

Adggamma

Mona, Wren

ocenił(a) serial na 10
RockowaNutka

Mona, Wren

użytkownik usunięty
tusienieczka13

Wren, Mona

ocenił(a) serial na 10
sisek1980

mona, hanna

jennelia

Mona, Wren

ocenił(a) serial na 10
sisek1980

Mona, Wren

ocenił(a) serial na 10
Nattt

Caleb, Wren

ocenił(a) serial na 10
wiecu

Caleb, Wren

sisek1980

Mona, Wren

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

Wren, Caleb

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

Mona, Caleb

ocenił(a) serial na 10
kamilka_gdy

caleb, mona

ocenił(a) serial na 10
nattya88

pomyłka - caleb , wren miało być :P powyższy głos proszę anulować

ocenił(a) serial na 10
nattya88

Mona, Calebvvvv

ocenił(a) serial na 10
kamilka_gdy

Caleb, Wren

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

Poniżej kolejne wyniki głosowania negatywnego :)

Caleb Rivers - 33 głosy
Wren Kim - 44 głosy
Mona Vanderwall - 28 głosów
Hanna Marin - 7 głosów

Hanna i Mona wyszły z nominacji obronna ręką - Caleb i Wrn uzyskując największą liczbę głosów odpadają z gry :)

Tym samym uzupełniam tabelą w której co tydzień będę umieszczał przegranych bohaterów od miejsca 29 aż w końcu dojdziemy do 1 :)

1. ... ?
2. ... ?
3. ... ?
4. Caleb Rivers
5. Wren Kim
6. Alison DiLaurentis
7. Maya St. Germain
8. Aria Montgomery
9. Jason DiLaurentis
10. Emily Fields
11. Holden Strauss
12. Ashley Marin
13. Jenna Marshall
14. Toby Cavanaugh
15. Melissa Hastings
16. Ella Montgomery
17. Noel Kahn
18. Ezra Fitz
19. Lucas Gottesman
20. Veronica Hastings
21. Anne Sullivan
22. Pam Fields
23. Garrett Reynolds
24. Mike Montgomery
25. Darren Wilden
26. Byron Montgomery
27. Kate Randall
28. Peter Hastings
29. Ian Thomas

I pora na finał - drogą kilkutygodniowego głosowania w finał typowo żeński :P Spencer, Hanna i Mona okazały sie najmocniejszymi i najbardziej lubianymi bohaterkami Pretty Little Liars :D Jednak z nich trzech wygrać może tylko jedna :P

Do niedzili każdy - raz dziennie - wskazać może jedną z nich, która według niego powinna wygrać konkurs. Proszę aby wybór był uzadaniony... a Już za 7 dni poznamy ulubioną bohaterkę PLL :D

Poniżej finalistki gry:

Hanna Marin
Spencer Hastings
Mona Vanderwall

Zapraszam do zabawy :)

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

Jeśli o mnie chodzi wybór trudny, bo wszystkie trzy darzę największą sympatią jeśli o PLL chodzi :)
Jednak wybieram Monę - uważam, że jest najbardziej złożoną bohaterką tego serialu, od słodkiej, niekiedy wręcz infantylnej licealistki przeobraziła się w wyrachowaną, przebiegłą i inteligentną manipulatorkę (rola genialnie zagrana przez Janel Parrish). Mimo, iz jest w A-Team uważam, że nadal zależy jej na Hannie a ich przyjaźń nie jest jej obojętna... Do 2 sezonu (zanim została zdemaskowana jako A.) niektóre jej teksty doprowadzały mnie do łez, rozbawiała i urzekała mnie swoja osobą, rzecz jasna - jako A - też jest wg mnie idealna :D

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

Zdecydowanie Hanna, wg mnie przeszła dużą metamorfozę, od drobnej złodziejki i zakochanej w sobie laluni, do odpowiedzialnej dziewczyny która za wszelką cenę pragnie chronić swoich najbliższych;) jak najbardziej numer 1!

Nattt

Spencer ! Za silny charakter, inteligencje, cięty dowcip i głowe na karku.

Sajmonnn

Spencer ;)

Jej postać jest intrygująca, inteligentna, odważna, zdeterminowana, jeśli któraś z dziewczyn ma problem, może na niej polegać, do tego nie traci opanowania ;) Uparcie też dąży do celu, który sobie wyznaczyła ;) No i plus za jej riposty i sarkazm w niektórych sytuacjach ;)

RockowaNutka

Wybór musi być uzasadniany codziennie inaczej? :>

ocenił(a) serial na 8
Blaczek

Hanna, jak dla mnie najlepsza postać w serialu. Polubiłam ją od pierwszego odcinka. Według mnie przeszła wielką metamorfozę i to na plus. Jest przyjaciółką na którą można liczyć.

Blaczek

W sumie moim zdaniem najlepiej i najwygodniej by było, by tylko pierwszy wybór był uzasadniony, a kolejne (tej samej osoby oczywiście w następnych dniach) po prostu imię postaci ;) Dlatego, że zbędnym będzie chyba kopiowanie za każdym razem swojej wypowiedzi, a lepiej napisać raz a konkretnie niż rozdrabniać się codziennie na nową wypowiedź ;) Ale to tylko moje zdanie, poczekamy na opinię pomysłodawcy ;)

ocenił(a) serial na 10
RockowaNutka

Dokładnie tak będzie najepiej :)

ocenił(a) serial na 10
Blaczek

Witam :) jak najbardziej uzasadnienie jest wystarczające podczas pierwszego oddanego głosu, potem wystarczy podawać imię wybranej do zwycięstwa dziewczyny :)

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

Zdecydowanie Hanna. Pod maską blond barbie kryje się intrygująca postać, która potrafi wzbudzić wiele emocji. Świetna rola Ashley Benson i fenomenalna kreacja bohaterki:)

ocenił(a) serial na 6
malcwi92

Mona! Ma wiele twarzy. Przyjaciółka Hanny-genialne teksty! Członek A-teamu. Bez tego nie byłoby serialu! Poza tym , jako "A" ma równie genialne teksty. Szantażuje dziewczyny ale zawsze jest w tym jakaś nutka humoru. Psycholka- naprawdę przerażająca. szczególnie moment pod koniec drugiego sezonu gdy słyszymy jej myśli oraz gdy śpiewa piosenkę w szpitalu. Kujon, szkolna oferma? Dzięki temu możemy choć trochę zrozumieć postępowanie Mony. Ja jej współczuje i też bym była "A", które szantażowało Alison.

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

Powiedzcie mi jeszcze - tak z innej beczki - jak zakończymy konkurs w PLL może by tam rozpocząć taki sam konkurs wśród bohateró Revenge? :D Czy może Lying Game? Albo i tu i tu :P

ocenił(a) serial na 8
Sajmonnn

Ja lubię te seriale, więc możemy je oba zrobić :)

Sajmonnn

Spencer - najbardziej dojrzała, cholernie ambitna i inteligentna, zawsze zachowuje zimną krew, opanowana, rozsądna, baaaaaardzo przebiegła, pełna klasy i stylu. A jako wisienka na torcie - jest nieziemsko seksowna ;)

użytkownik usunięty
Sajmonnn

Hanna - gdyby porównać sobie jej postać z pierwszego i trzeciego sezonu, widać jaką przeszła zmianę. Staje się coraz bardziej dojrzalsza i odpowiedzialniejsza. Jej charakter ewoluuje, a ja lubię postacie, które rozwijają się z sezonu na sezon. Zrobi wszystko, aby ochronić ludzi, których kocha. Poza tym wbrew pozorom to bystra i odważna dziewczyna.

Sajmonnn

Caleb Rivers-4
Hanna Marin-3
Wren Kim-2
Spencer Hastings-1

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

Spencer, Spencer i jeszcze raz Spencer! Taka diva wśród pozostałych, na pewno się wyróżnia. Cenię ją za mnóstwo cech, ale szczególnie za silny charakter, ambicję, inteligencję i cięty jęzor :P

ocenił(a) serial na 8
jennelia

Hanna

ocenił(a) serial na 6
sisek1980

Zdecydowanie Hanna! Stała się moją ulubioną bohaterką już w pierwszym odcinku. Mimo, że czasami sprawia wrażenie głupiutkiej blondynki, to tak naprawdę jest bardzo bystra, odpowiedzialna oraz odważna. Jest gotowa do wszelkich poświęceń jeśli chodzi o bezpieczeństwo jej najbliższych.

ocenił(a) serial na 10
Taylor_Momsen

Mona - świetna postać, bardzo dużo wnosi do serialu, wcześniej spontaniczna , rezolutna, wesoła, teraz przerażająca, mroczna.. ma kilka twarzy, co czyni jej postać najciekawszą za wszystkich bohaterów serialu PLL

ocenił(a) serial na 10
nattya88

Hanna :)

ocenił(a) serial na 10
Nattt

Mona - gdyby nie czarne charaktery seriale nie miałyby sensu, a to najlepszy czarny charakter ze wszystkich seriali ever!!!! piękna, inteligentna, zniewalające głębokie spojrzenie.... bardzo, bardzo lubię Monę

nattya88

Spencer :)
(uzasadnione kilka postów wyżej dlaczego ta postać)

RockowaNutka

Hanna, bo ją uwielbiam :)

Sajmonnn

Spencer bo jako jedyna mnie niczym nie denerwuje, nie zachowuje sie głupio i irracjonalnie jak reszta.

użytkownik usunięty
Sajmonnn

Hanna - uzasadnienie podałam wczoraj.