Ponieważ konkurs na bohatera dobiega powoli końca, co powiecie na nową zabawę? Tym razem będziemy głosować na ulubioną parę w serialu. Zasady takie same co w poprzednim konkursie - każdy raz dziennie może oddać kolejno 1 - 2 - 3 punkty na ulubioną parę.
Hanna i Sean
Hanna i Caleb
Spencer i Alex
Spencer i Wren
Spencer i Toby
Emily i Toby
Emily i Maya
Emily i Paige
Aria i Ezra
Melissa i Wren
Melissa i Ian
na razie może jeszcze nie glosujmy.. to są moje propozycje.. przez najbliższe dni może dajcie swoje jeżeli takowe jeszcze macie:)
1. Hanna i Caleb 82 pkt
2. Aria i Ezra 47 pkt
3. Spencer i Toby 43 pkt
4. Spencer i Wren 31 pkt
5. Spencer i Alex 21 pkt
6. Emily i Toby 20 pkt
7. Emily i Samara 15 pkt
8. Emily i Maya 9 pkt
9. Byron i Ella 3 pkt
10. Hanna i Lucas 2 pkt
Na prowadzeniu oczywiście Hanna i Caleb, który prawie dwukrotnie przewyższają liczbą punków Arię i Ezrę, którzy zajmują drugie miejsce. Na trzecim na razie niezmiennie Spemcer i Toby. mily i Toby spadają o dwa miejsca na rzecz Spencer i Wrena a następnie Alexa. Emily i Samara pomimo mniejszej liczby punków niż ostatnio, zostają na 7 miejscu. Rodzice Arii są zagrożeni po raz drugi. Nominowani są także Hanna i Lucas, którzy dzisiaj z zaledwie dwoma punktami trafiają na ostanie miejsce.
Byron i Ella
Hanna i Lucas
Hanna i Lucas 9
Byron i Ella 6
Hanna i Lucas nominowani po raz pierwszy i niestety ostatni. Byron i Ella po raz kolejny wybronili się.
10. Hanna i Lucas
11. Aria i Noel
12. Melissa i Ian
13. Emily i Paige
14. Melissa i Wren
15. Veronica i Peter
16. Byron i Meredith
17. Hanna i Sean
18. Toby i Jenna
Głosujemy dalej:
Hanna i Caleb
Spencer i Alex
Spencer i Wren
Spencer i Toby
Emily i Toby
Emily i Maya
Emily i Samara
Aria i Ezra
Byron i Ella
O ranyyyy ! A ja myslalam, ze glosujemy na pare, ktora ma zostac :D Juz mi sie myla te wszystkie konkursy, raz jest tak a raz inaczej ;P
3 Spencer Wren
2 Spencer Toby
1 Emily Toby
sandra_crashdown spokojnie.. Byron i Ella mieli 3 punkty przewagi. Twój głos nie zrobił by różnicy. Chyba że jest więcej takich osób. Jeżeli tak, to piszcie. Możemy powtórzyć to głosowanie, bo doskonale rozumiem Wasze ewentualne pomyłki. Co nowy konkurs to nowe zasady. Nie mam nic przeciwko nowym zabawom, wręcz przeciwnie, ale po co zmieniać schemat? Jakby to nie można trzymać się cały czas tych samych zasad tylko ustalać jakieś nowe. Nie dziwne, że wszyscy dostają kociokwiku..
3 Hanna & Caleb
2 Spencer & Toby
1 Spencer & Alex
Mnie trochę ciężko jest ocenić parę Emily & Toby, bo oni nigdy nie byli razem. To samo z Hanną & Lucasem, którzy teraz odpadli... Ale przecież teraz jest za późno na zmiany . ;) (jeśli wcześniej ktoś poruszył ten temat to z góry przepraszam za powtórkę ;]) Poza tym można parę Emily & Toby wciąć za przyjaciół. Więc niech nikt się nie przejmuje za bardzo tym wpisem. To była tylko rada na przyszłość ;)