Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Książka

ocenił(a) serial na 10

Czy książka według was jest tak samo świetna jak serial? Śledzę serial od początku i bardzo mi się podoba, ostatnio zakupiłam także książkę. Jeszcze się za nią nie zabrałam i chcę się najpierw dowiedzieć czy książka też jest super:) Co myślicie?:)

Avril_6

Mam dwie pierwsze części książek i jak dla mnie to są fajne.Szybko się je czyta, jest dużo dialogów no i jest napisana w takim prostym języku . Ale stwierdziłam,że nie będę kupywała jak na razie dalszych części bo są identyczne jak serial (jak na razie) i czyta się je mało ciekawie:) Żałuję,że najpierw ich nie przeczytałam przed oglądaniem filmu , ale są w porządku :)

ocenił(a) serial na 9
Vallen

http://www.filmweb.pl/serial/S%C5%82odkie+k%C5%82amstewka-2010-556945/discussion /Do+czytaj%C4%85cych+ksi%C4%85%C5%BCki+i+%C5%9Bledz%C4%85cych+serial,2043555
Zapraszam na dyskusję na temat książek

ocenił(a) serial na 8
MySecretLifeLove

Nie wiem czy mogę oceniać, ale ocenie. Przeczytałem 100 stron i poległem. Jeżyk jest prosty co jest plusem ale ksiazka jest zbyt prosta(?). Jakos nie zaskauje mimo ze czyta się szybko. A ztego co słyszałem o fabule następnych....
(Zakopuje inny bzdurny temat)